Διάφορα

Με “σφραγίδα” Nova η λύση για να γίνει σέντρα στο πρωτάθλημα!


• Καθοριστική ήταν η συμβολή της συνδρομητικής πλατφόρμας της Nova για να λυθεί ο γόρδιος δεσμός, που ξεκίνησε μετά την απαίτηση της ΕΡΤ να μειωθούν κατά 45% τα υφιστάμενα συμβόλαια των 5 ΠΑΕ που είχαν σύμβαση με την δημόσια τηλεόραση (ΑΡΗΣ, ΛΑΜΙΑ, ΞΑΝΘΗ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ και ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ) ώστε να μειωθεί το έλλειμμα της και η επιβάρυνση των Ελλήνων φορολογούμενων.
• Το σκηνικό, περιπλέχθηκε ακόμα περισσότερο έπειτα από τις συστηματικές προσπάθειες της (αποχωρούσας) διοίκησης της ΕΡΤ να πακετάρει στην όποια πρόταση λύσης και τον τηλεοπτικά “‘άστεγο” ΠΑΟΚ. Ελάχιστες μέρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, η διοίκηση της ΕΡΤ απειλούσε για τη μη μετάδοση των αγώνων της, αν δεν υπήρχε συνολική λύση όχι μόνο για το θέμα των 5 ΠΑΕ που έχει σύμβαση, αλλά και για τις τηλεοπτικά “‘άστεγες” ομάδες.
• Είναι προφανές ότι υπήρχαν διάφορες… Κασσάνδρες που επιθυμούσαν να μην ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην ώρα του, για δικούς τους σκοπούς και εξυπηρετώντας τα δικά τους οικονομικά/πολιτικά/αθλητικά συμφέροντα.
• Σε αυτό το σκηνικό, η Nova, ο σταθερά μεγαλύτερος χρηματοδότης του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου έδειξε το δρόμο για τη διέξοδο, αποκτώντας από την ΕΡΤ τα δικαιώματα του Άρη, μετά από αυτά του Παναθηναϊκού και του Βόλου.

The post Με “σφραγίδα” Nova η λύση για να γίνει σέντρα στο πρωτάθλημα! appeared first on Enimerosi24.



Source link