Ειδήσεις

Με Καντέ και Μεντί η Τσέλσι στον τελικό του Champions League




Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021, 22:47

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε η Τσέλσι την προετοιμασία της επί αγγλικού εδάφους, για τον μεθαυριανό (Σάββατο 29/05), μεγάλο τελικό του Champions League στο «Ντραγκάο» του Πόρτο, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Τόμας Τούχελ είδε με μεγάλη ικανοποίησή του, τόσο τον Ενγκολό Καντέ, όσο και τον Μεντί να προπονούνται σε φουλ ένταση και την Πέμπτη (27/05) και τους συμπεριέλαβε κανονικά στην 25μελή αποστολή του τελικού, που θα πετάξει το πρωί της Παρασκευής (28/05) για την Πορτογαλία.

«Ο Ενγκολό μοιάζει καλά και ελπίζω να παραμείνει έτσι μέχρι το Σάββατο. Ο Μεντί έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο με τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, κι αυτό είναι πολύ καλό. Ελπίζουμε να τον έχουμε πίσω. Αν είναι καλά θα παίξει» σχολίασε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός.

Αναλυτικά η 25μελής αποστολή της Τσέλσι για τον τελικό του Champions League:

Κεπά, Ρούντιγκερ, Αλόνσο, Κρίστενσεν, Ζορζίνιο, Τιάγκο Σίλβα, Καντέ, Έιμπραχαμ, Πούλισικ, Βέρνερ, Καμπαγιέρο, Ζουμά, Μεντί, Κόβατσιτς, Ζιρού, Μάουντ, Χάντσον-Οντόι, Τσίλγουελ, Ζίγιες, Γκίλμουρ, Τζέιμς, Αθπιλικουέτα, Χάβερτς, Έμερσον, Αντζορίν.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021, 22:48



Source link