Ειδήσεις

Κύκλωμα εξέδιδε νεαρή Ελληνίδα σε οίκο ανοχής


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, 09:48

Μια νεαρή ελληνίδα έπεσε στα χερια κυκλώματος, που την εξέδιδε σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Ένα από τα μέλη της σπείρας γνώρισε την 28χρονη μέσω διαδικτύου και ξεκίνησε να έχει μαζί της επαφές. Το επόμενο βήμα για να πέσει στην «παγίδα» η νεαρή ήταν να της προσφέρει δουλειά σε μια καφετέρια ως σερβιτόρα. Όταν συναντήθηκαν, «εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της, την οδήγησε σε διαμέρισμα, της αφαίρεσε το κινητό της τηλέφωνο και την κατακράτησε παράνομα και χωρίς τη θέλησή της».

Στη συνέχεια ξεκίνησε ένας εφιάλτης για την νεαρή που περιελάμβανε σωματική βία και τελικά κατέληξε στον οίκο ανοχής, όπου προσέφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες, έναντι λίγων χρημάτων, τα οποία παρακρατούσαν οι προαγωγοί της. 

Η πληροφορία όμως, που έφτασε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, τους οδήγησε στην ταυτοποίηση τριών ατόμων, ηλικίας 28, 40 και 61 ετών, τα οποία είχαν εμπλοκή στην υπόθεση. Οι αστυνομικοι βρήκαν το διαμερισμα που κρατούσαν την 28χρονη, αλλά και το αυτοκίνητο με το οποίο την μετέφεραν.

Σε έρευνα που έκαναν, μετά την συλληψη των τριών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

πυροβόλο όπλο 
αεροβόλο πιστόλι 
πλήθος φυσιγγίων 
το χρηματικό ποσό των -420 – ευρώ 
πλαστό δελτίο ταυτότητας 
2 κινητά τηλέφωνα 
αυτοκίνητο 
ιδιόχειρες σημειώσεις. 

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης -10- ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, το καλοκαίρι του 2020 ειχε συμμετάσχει σε συμπλοκή με σιδερογροθιές στον Πειραιά, ειχε κατηγορηθεί για ληστείες στο κέντρο της Αθήνας και για κατοχη όπλου. Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο ταυτότητας ομογενή, προκειμένου να διαφεύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψη. Στη νεαρή κοπέλα παρασχέθηκε αρωγή και προστασία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, 09:49

Πηγή