Διάφορα

Κόπηκε από τον πρωινό καφέ της Πειραιώς ο Βαρβιτσιώτης


 

… μετά τα δημοσιεύματα Κουρτάκη

Επαίρεται και με το δίκιο του αφού τον “έφαγε” από τον πρωινό καφέ της Πειραιώς επιβάλλοντας τη γνώμη του στο επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο λόγος για τον εκδότη των “Παραπολιτικών” Γιάννη Κουρτάκη που μετά από σειρά δημοσιευμάτων κατάφερε να πείσει την ηγεσία της ΝΔ να “κόψει” από τον πρωινό καφέ τον Θωμά Βαρβιτσιώτη.

Ο δημοσιογραφος ανήγγειλε από τη στήλη του στην εφημερίδα τα “ευχάριστα” νέα σημειώνοντας χαρακτηριστικά, “Το ένα απο τα δυο αφεντικά της V+O δεν μετέχει στις κλειστές συσκέψεις, εξέλιξη που εκ των πραγμάτων του δημιουργεί θέμα, αφου εκτος των άλλων συντηρούνταν στην πιάτσα ο μύθος ότι ο Θωμάς συμβουλεύει τον επόμενο πρωθυπουργό”. Ενώ πιο πριν είχε γράψει, “Οι αποκαλύψεις των Παραπολιτικών απο τη μια, σε συνδυασμό με τα μαντάτα που άρχισαν να καταφθάνουν στο γραφείο του Μητσοτάκη… οδήγησαν εκτός γαλάζιου πρωινού καφέ τον Θωμά Βαρβιτσιώτη”.

Μάλιστα σε άλλο σημείο ο εκδότης και δημοσιογράφος υπόσχεται επιπλέον αποκαλύψεις για την εταιρία των Βαρβιτσιώτη – Ολύμπιου μετά τις διακοπές του Πάσχα, σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν σε τέσσερις τράπεζες γράφοντας συγκεκριμένα: “Με τις ημέρες και τα (πολλά) εργα της V+O των Βαρβιτσιώτη – Ολύμπιου θα ασχοληθούμε εκτενώς μετα τις Άγιες ημέρες του Πασχα. Άλλωστε, και οι δυο έμπειροι στην επικοινωνία επέλεξαν να προσαρμοστούν στο κλίμα της περιόδου, κάνοντας τα κουνέλια. Λούφαξαν, μήπως και περάσει (γλυκά σαν σοκολατένια) η αποκάλυψη οτι προσφέρουν ταυτόχρονα τις υπηρεσίες τους σε τέσσερις (συστημικές) τράπεζες”.

Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί τώρα (στοχοποιήθηκε ο Βαρβιτσιώτης); Και παράγοντες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα απαντούν ότι η συγκεκριμένη εξελιξη σχετίζεται με τη διαμάχη Μαρινάκη – Κόκκαλη!

The post Κόπηκε από τον πρωινό καφέ της Πειραιώς ο Βαρβιτσιώτης appeared first on Enimerosi24.



Source link