Ειδήσεις

Κυρίαρχος ο Leclerc την 3η ημέρα δοκιμών στο Μπαχρέιν


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023, 17:30

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τρεις συνεχόμενες ημέρες δοκιμών στη Μπαχρέιν, μία εβδομάδα πριν από το εναρκτήριο Grand Prix, έβγαλαν τρεις διαφορετικούς «νικητές». Μετά από τις πρωτιές των Verstappen και Zhou, σήμερα η ημέρα (η μισή τουλάχιστον) ανήκε στον Charles Leclerc της Ferrari ο οποίος έκανε τον καλύτερο χρόνο 1:31.024 μετά από 67 γύρους.

Ο George Russell, ο οποίος είχε την δεύτερη ημέρα προβλήματα με το κιβώτιο του μονοθεσίου, σήμερα σημείωσε τον δεύτερο καλύτερο χρόνο, μετά από 83 γύρους, ενώ η Aston Martin με τον Felipe Drugovich σημείωσε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο.

Η σημερινή ημέρα είχε και κόκκινες σημαίες, καθώς ο Bottas της Alfa Romeo «έμεινε» με το μονοθέσιο του στη μέση της πίστας, με τους μηχανικούς όμως να λύνουν το πρόβλημα και τον οδηγό να καταφέρνει να ολοκληρώσει 72 γύρους. Κόκκινη σημαία βγήκε και από τα προβλήματα που είχε ο Perez της Red Bull, τα οποία επίσης λύθηκαν.

Σήμερα στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο σκέλος των χειμερινών δοκιμών, ρίχνοντας αυλαία στην προετοιμασία των ομάδων και δίνοντας τα σκήπτρα στο κανονικό πρωτάθλημα.


 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023, 17:30

Πηγή