Τεχνολογία

Κυκλοφορεί σήμερα το Daymare: 1998 Black Edition αποκλειστικά για το PS4




28 Apr Κυκλοφορεί σήμερα το Daymare: 1998 Black Edition αποκλειστικά για το PS4

Posted at 13:35h
in GAMES, PS4
by Soustas

 Η Destructive Games, η All In! Games, η Meridiem Games και η ομάδα ανάπτυξης Invader Studios ανακοινώνουν ενθουσιασμένοι την κυκλοφορία του Daymare: 1998 Black Edition, της limited edition του αναγνωρισμένου από το κοινό και τον Τύπο horror game, αποκλειστικά στο PlayStation 4. Το third–person survival horror game, ένας παλαιάς κοπής τίτλος που αποτίνει φόρο τιμής στα κλασσικά παιχνίδια του είδους από τη δεκαετία του ’90, εκδίδεται από τη Meridiem Games. Το Daymare 1998: Black Edition κυκλοφορεί σε μια ανώτερης ποιότητας συσκευασία και περιλαμβάνει μια σειρά καρτών των χαρακτήρων και αυτοκόλλητα.

 

Η μεταφορά του Daymare: 1998 στο PlayStation 4, η οποία έγινε από την Slipgate Studios σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης και τους εκδότες του παιχνιδιού, διατηρεί τα υψηλά στάνταρ της έκδοσης για τα PCs. Τέλεια προσαρμοσμένο για χειριστήριο και εκμεταλλευόμενο το περιβάλλον της κονσόλας, το Daymare: 1998 προσφέρει ένα ομαλό gameplay – ακριβώς ότι χρειάζεστε όταν είστε περικυκλωμένοι από ορθές αιμοσταγών ζόμπι!

 

Η Meridiem Games είναι υπεύθυνη της παραγωγής και της διανομής του Black Edition στην Ευρώπη. Το Daymare: 1998 κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου και απέσπασε θετικές κριτικές από τους δημοσιογράφους και τους παίκτες. Το συγκεκριμένο survival horror game είναι μια ερωτική επιστολή προς τα κλασσικά παιχνίδια της δεκαετίας του ’90, το οποίο αναπαράγει την τρομακτική ατμόσφαιρα εκείνων των κλασσικών τίτλων που ίδρυσαν το είδος, προσφέροντας παράλληλα μια σύγχρονη και πρωτοποριακή ιστορία. «Έχοντας δει τα θετικά σχόλια που απέσπασε το Daymare: 1998 στα PCs, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα το προσφέρουμε στους κατόχους κονσόλας. Βλέποντας μάλιστα το παιχνίδι μας στα ράφια των καταστημάτων, ένα όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα. Ελπίζουμε όλοι να απολαύσουν την επίσκεψη στο Keen Sight», δήλωσε ο Michele Giannone, διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης της Invader Studios.

 

Τι είναι το Daymare: 1998

 

Το Daymare: 1998 είναι ένα third–person survival horror game με hardcore μηχανισμούς επιβίωσης και εχθρούς που δεν υποκύπτουν. Απαιτεί στρατηγική προσέγγιση στις μάχες και στους γρίφους, ενώ προσφέρει μια ιστορία που καταγράφεται μέσα από τα μάτια πολλών διαφορετικών χαρακτήρων και αποκαλύπτει ένα λεπτομερές μυθολογικό υπόβαθρο. Ακολουθήστε τα βήματα ενός άρτια εκπαιδευμένου στρατιώτη, ενός πιλότου ελικοπτέρου και ενός δασονόμου καθώς αυτοί παίζουν τους ρόλους τους σε ένα γεγονός που μεταμορφώνει μια ήσυχη πόλη σε μια εμπόλεμη ζώνη και τους κατοίκους της σε αιμοδιψή τέρατα. Εξοντώστε πρώτα τα πλάσματα και στη συνέχεια αναζητήστε στοιχεία ή αποδείξεις που μπορείτε να συνδυάσετε για να βγάλετε νόημα από όλο το χάος. Φροντίστε τον εξοπλισμό σας, διότι οι πρώτες ύλες είναι σπάνιες! Όλα μπορούν να συμβούν όταν οι εφιάλτες γίνονται πραγματικότητα.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

Ανακαλύψτε την αλήθεια μέσα από την καταγραφή της οπτικής διαφορετικών χαρακτήρων
Ανοίξτε δρόμο πυροβολώντας ορδές τρομερών εχθρών, με αληθοφανή κίνηση και διαμελισμούς
Εκμεταλλευτείτε το ρεαλιστικό HUD που σας βοηθά να διαχειριστείτε το inventory, την υγεία και τη θέση κάθε μέρους του εξοπλισμού
Λύστε περιβαλλοντικούς γρίφους και αναζητήστε στοιχεία για να βρείτε τον δρόμο σας
Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο με κλασσικούς survival μηχανισμούς: περιορισμένα πυρομαχικά και save points, επιστροφή σε προηγούμενα σημεία του περιβάλλοντος, συλλεκτικά αντικείμενα, σκληροί αντίπαλοι και άλλα
Ζήστε τη δεκαετία του ’90 – το παιχνίδι είναι ένας φόρος τιμής σε εκείνη την περίοδο, με δεκάδες σημεία αναφοράς
Like this:

Like Loading…



Source link