Ειδήσεις

Κοντά σε συμφωνία με την Γκρόνινγκεν για τον Λούντκβιστ


Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021, 19:03

Στην απόκτηση του Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ έχουν αφοσιωθεί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με τις συζητήσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ να έχουν επικεντρωθεί στον δανεισμό του 24χρονου Σουηδού μέσου με οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2022 (κι όχι στην απευθείας αγορά του), όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ).

Οι διοικούντες τον ολλανδικό σύλλογο ζητούν να μπει «υποχρεωτική» οψιόν αγοράς αντί ενός ποσού κοντά στο 1 εκατ. ευρώ, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να μειώσουν λίγο το ποσό, στις 700.000 με 800.000 ευρώ.

Η ουσία, πάντως, είναι πως οι διαπραγματεύσεις προχωρούν πλέον σε πολύ σταθερή βάση και τα δύο κλαμπ δεν είναι πια μακριά απ’ το τελικό “deal”, σε μία μεταγραφή που μπορεί να «αποκαλύφθηκε» το τελευταίο 24ωρο, αλλά «δουλεύεται» αθόρυβα εδώ και πολύ καιρό.

Και η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει είναι πως η μεταγραφή θα φτάσει σύντομα στο τέλος της (κι ο παίκτης θέλει πολύ να «μετακομίσει» στην Ελλάδα), αν και το επόμενο διήμερο θα είναι καθοριστικό όσον αφορά τις επαφές των δύο πλευρών, προκειμένου να υπάρξει οριστική συμφωνία.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021, 19:04

Πηγή