Τεχνολογία

Κινηματογραφική εικόνα με την SM8050 της LG




11 Aug Κινηματογραφική εικόνα με την SM8050 της LG

Posted at 14:15h
in SMART TV
by Soustas

Η νέα SM8050 49”, 55’’ και 65’’ ιντσών της  LG Electronics (LG) έρχεται να προστεθεί στη μοναδική σειρά τηλεοράσεων NanoCell, τις πιο προηγμένες LED τηλεοράσεις της εταιρείας με καθηλωτικές εικόνες κινηματογραφικών προδιαγραφών.

 

Η κύρια διαφοροποίηση των OLED σε σχέση άλλες συμβατικές LED τηλεοράσεις, οφείλεται στη μοναδική τεχνολογία NanoCell που ενισχύει την καθαρότητα των χρωμάτων χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια μεγέθους 1nm περίπου. Η καθηλωτική οπτική εμπειρία ενισχύεται ακόμη περισσότερο χάρη στα αληθινά χρώματα RGB τα οποία μέσω των νανοσωματιδίων που ‘καθαρίζουν’ τα χρώματα και απομακρύνουν τις μουντές αποχρώσεις, παρέχουν ενισχυμένη σαφήνεια του φάσματος RGB.

 

Η ακρίβεια των χρωμάτων που διαθέτουν οι LG NanoCell τηλεοράσεις, προσφέρει ρεαλιστικές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Έτσι οι θεατές μπορούν να απολαύσουν απόλυτη χρωματική ακρίβεια, όπου και να κάθονται, χωρίς παραμορφώσεις στα χρώματα. Επιπλέον, χάρη στο 4K Active HDR που διαθέτουν, βελτιστοποιείται κάθε σκηνή που προβάλλεται, χαρίζοντας απίστευτη λεπτομέρεια και πλούσια χρώματα. Το Multi-HDR που περιλαμβάνει το HDR10 και το HLG, σε συνδυασμό με την τεχνολογία δυναμικής βελτίωσης της LG σε κάθε σκηνή, προσφέρει απολαυστικό περιεχόμενο σε μοναδική ποιότητα HDR. Παράλληλα ο γρήγορος, ακριβής Τετραπύρηνος Επεξεργαστής εξαλείφει τον ‘θόρυβο’ και δημιουργεί δυναμικότερα χρώματα και αντίθεση αφού οι εικόνες χαμηλής ανάλυσης αναβαθμίζονται και αναπαράγονται με ποιότητα που προσεγγίζει ανάλυση 4K.

 

Η LG NanoCell αποτελεί ιδανική επιλογή και για τους gamers αφού αποδίδει με τέλειο τρόπο κινηματογραφική εικόνα σε παιχνίδια 4K HDR. Μέσω της χαμηλής καθυστέρησης εισόδου (input lag), οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζονται με τις εναλλασσόμενες σκηνές σε πραγματικό χρόνο και να απολαμβάνουν τα γρήγορα παιχνίδια με καταιγιστική δράση. Την άριστη οπτική εμπειρία συνοδεύει και το DTS Virtual X, με πλούσιο, αψεγάδιαστο και πολυδιάστατο ήχο, απ’ όλες τις γωνίες, μέσω των ενσωματωμένων ηχείων της τηλεόρασης.

Like this:

Like Loading…



Source link