Διάφορα

Κεγκέρολγου: Το πρώτο τρίμηνο του ’22 οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ


 

«Δεν ασχολούμαι με το θέμα, αφορά το πρώτο τρίμηνο του ’22», απάντησε μιλώντας στον ρ.σ ΘΕΜΑ 104,6 ο γραμματέας της ΚΟ και βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου. Σχολιάζοντας τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος, που έχουν προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο του ’21, ο κ. Κεγκέρογλου σημείωσε ότι βάση καταστατικού τον Μάρτιο του 2018 έγινε το ιδρυτικό συνέδριο και προβλέπει κάθε 4 χρόνια τη διεξαγωγή του και τουλάχιστον έναν με δύο μήνες, την εκλογή. Άρα όπως είπε, είναι μια συζήτηση που αφορά το τέλος του ’21 και αρχές του ’22.

Ωστόσο, όπως είπε, αυτή τη στιγμή υπάρχουν σοβαρότατες προτεραιότητες που αντιμετωπίζει ο κόσμος εν μέσω της πανδημίας. Ο κ. Κεγκέρογλου υπογράμμισε, ότι σήμερα πρέπει να ασχοληθούμε με το θέμα που πληγώνει την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, είναι σοβαρό το ζήτημα της Υγείας, και πρέπει να είναι αυτό στο επίκεντρο των κομμάτων.

Παράλληλα, δεν έκρυψε τη δυσφορία του, διότι με μεγάλη καθυστέρηση όπως είπε, η κυβέρνηση αποφάσισε τη διατίμηση των τεστ. «Στεναχωρήθηκα με τον κ. Κοντοζαμάνη, διότι 8 μήνες λέγαμε για τα τεστ. Περισσότερα τεστ σημαίνει μεγαλύτερος έλεγχος της μεταδοτικότητας και καλύτερο αποτέλεσμα», ενώ πρόσθεσε ότι πρέπει να συνταγογραφηθεί ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση σε αυτό.

The post Κεγκέρολγου: Το πρώτο τρίμηνο του ’22 οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ appeared first on Enimerosi24.



Source link