Διάφορα

Καμιά έκπληξη η στάση Καρακούση


 

Αλλάζει γνώμη με ταχύτητες αγωνιστικού της φόρμουλα 1

Η αποθέωση Τσίπρα τη μια μέρα και το κράξιμο την αμέσως επόμενη μέρα που έγινε δια χειρός Αντώνη Καρακούση δεν προκαλεί έκπληξη σε όσους παρακολουθούν την αρθρογραφία αλλά και τις θέσεις που παίρνει ο διευθυντής του Βήματος στο δημόσιο λόγο γενικότερα. Ειδικά από τη στιγμή που διαφάνηκε ότι ο Σύριζα αποκτά δυναμική τέτοια που μπορεί να τον οδηγήσει στην εξουσία ο Αντώνης Καρακούσης έχει γράψει κάθε πιθανό και απίθανο κολακευτικό σχόλιο για τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τα αντίθετα τους με τις αποθεωτικές αναφορές στο πρόσωπο και στα πεπραγμένα του Τσίπρα να ακολουθούνται πολύ γρήγορα από άκρως αρνητικές αναφορές.

Το ίδιο έχει συμβεί την τελευταία δεκαετία και στο υποτίθεται προνομιακό για τον διευθυντή του Βήματος πεδίο της οικονομίας. Οποιος ανατρέξει στην αρθρογραφία του θα μπερδευτεί με τα όσα κατά καιρούς έχει υποστηρίξει τόσο για τα αίτια της κρίσης όσο και για τις ορθές λύσεις επίλυσης τους. Για τις πολιτικές του αναλύσεις καλύτερα να μην μπει στον κόπο κάποιος να συγκρίνει τι έχει γράψει τα τελευταία χρόνια. Θα ζαλιστεί… Πριν από λίγους μήνες ο Αντώνης Καρακούσης έγραφε για τον «υπερδραστήριο πρωθυπουργό που σηκώνει πολλή σκόνη με όλα όσα κάνει ενώ ο αντίπαλός του τον παρακολουθεί, χωρίς, κατά γενική ομολογία, να ενθουσιάζει τα πλήθη».

Το πόσο υπερασπίζεται τις θέσεις του ο διευθυντής του Βήματος είναι ένα ακόμη ζητούμενο. Αν ανατρέξουμε στα όσα είχε σχολιάσει ο Αντώνης Καρακούσης όταν ανακοινώθηκε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλαμβάνει υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης στη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αυτό που προκύπτει είναι ότι πιθανότατα στις 8 Ιουλίου του 2019 την ηγεσία της χώρας και την ηγεσία της πρωτεύουσας της χώρας θα έχουν στα χέρια τους εκπρόσωποι της πιο φαύλης πολιτικής οικογένειας. Τι όχι; (για δείτε εδώ)

The post Καμιά έκπληξη η στάση Καρακούση appeared first on Enimerosi24.



Source link