Διάφορα

Κακοκαιρία: Ποτάμι η Ποσειδώνος, πλημμύρισε και έκλεισε η Πειραιώς

Διακοπή ρεύματος σε Γλυφάδα και άλλες περιοχές – Λίγο μετά τις 19:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς

Σωρεία προβλημάτων έχουν προκαλέσει τα έντονα φαινόμενα που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλη τη χώρα και επηρεάζουν σε μεγαλο βαθμό την Αττική. Λόγω των σφοδρών βροχοπτώσεων, έχουν καταγραφεί πλημμύρες σε περιοχές του λεκανοπεδίου. Στα νότια προάστια της Αττικής οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι, θυμίζοντας ποτάμια, ενώ η κυκλοφορία στα περισσότερα σημεία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία.

Λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς από το ύψος της Πέτρου Ράλλη στο ρεύμα προς Πειραιά και από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Αθήνα. Λίγο μετά τις 19:00 αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πειραιώς.

Σε ποτάμι έχει μετατραπεί, την ίδια στιγμή, η λεωφόρος Ποσειδώνος. Όπως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες, οι οδηγοί έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλη ταλαιπωρία λόγω της συσσώρευσης υδάτων στη λεωφόρο.

Τις τελευταίες ώρες, η Πυροσβεστική δέχεται κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από Αχαρνές, Περιστέρι, Πετρούπολη και Καματερό, ενώ χωρίς ρεύμα έχουν μείνει περιοχές όπως η Γλυφάδα.

Το επόμενο 48ωρο αναμένεται να επικρατήσει σημαντική αστάθεια με τις βροχές να εκδηλώνονται στις περισσότερες περιοχές μέχρι την Πέμπτη.
Πηγή protothema.gr

The post Κακοκαιρία: Ποτάμι η Ποσειδώνος, πλημμύρισε και έκλεισε η Πειραιώς appeared first on Enimerosi24.

Πηγή