Ειδήσεις

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022, 05:41

Σήμερα Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022, περιμένουμε βροχές στην Εύβοια, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, σποραδικές καταιγίδες στα Δωδεκάνησα και χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτη. Βαθμιαία ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει στην υπόλοιπη χώρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 7 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 12, στην Ήπειρο από -5 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -4 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 1 έως 15 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 3 έως 11 βαθμούς, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ και στα νότια πελάγη έως 7 μποφόρ. Βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ θα πνέουν στο Ιόνιο.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το πρωί στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 11 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και δυτικά θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε ηλιοφάνεια και χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 3-5 μποφόρ και ενδεχομένως στα ανοικτά του Θερμαϊκού τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερες.

Πηγή: meteo.gr 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022, 05:41

Πηγή