Ειδήσεις

Κάτι ετοιμάζει η Kawasaki που θα φέρει τη ρετρό επανάσταση


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021, 08:01

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το τελευταίο βίντεο teaser της Kawasaki μπορεί να μη μας δίνει κανένα στοιχεία για τη νέα μοτοσικλέτα που Δεν αποκλείεται να είναι και μια μικρότερη έκδοση του RS στα 300 κ.εκ., ένα Z300RS δηλαδή!ετοιμάζει, αλλά σίγουρα θα είναι ρετρό. Την προηγούμενη εβδομάδα το εργοστάσιο από το Akashi μας παρουσίασε μια σπορ έκδοση του Z900RS, την SE, η οποία έχει αναβαθμισμένες αναρτήσεις και φρένα και τώρα έρχεται η σειρά μιας νέας μοτοσικλέτας στην ίδια κατηγορία.

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες εβδομάδες για ένα μικρότερο Z650RS το οποίο θα προστεθεί στην γκάμα της Kawasaki, ωστόσο δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ασφάλεια αν είναι αυτό το μοντέλο ή όχι. Στο βίντεο δεν εμφανίζεται τίποτα που να αφορά τη μοτοσικλέτα, παρά μόνο δύο αναβάτες από τη μέση και επάνω με εξοπλισμό classic που παραπέμπει σε ρετρό μοτοσικλέτα.

Z650RS ή W800;

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται η φράση Retro Evolution η οποία στη συνέχεια γίνεται Retrovolution. Η Μικρές οι πιθανότητες για ένα εντελώς νέο μοντέλο, αλλά όχι μηδενικέςεκδοχή να πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο μάλλον είναι μακρινή. Είναι πολύ πιθανό να είναι μια νέα έκδοση του W800 ή μια μικρότερη έκδοση του Z900RS, ίσως το Z650RS.

Η πιθανότητα του Z650RS είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα καθώς έχει και ιδιαίτερο νόημα στην κατηγορία. Υπάρχουν ικανοί αντίπαλοι στην αγορά, όπως το XSR700 της Yamaha και το SV650 της Suzuki που κινούνται σε αυτό το επίπεδο και ένα μεσαίο ρετρό με βάση του Z900RS δε θα ήταν κακή ιδέα. Άλλωστε ο ενθουσιασμός για τον ερχομό του Z900RS SE έδειξε πως η συγκεκριμένη κατηγορία έχει κοινό και μάλιστα ισχυρό.

Το μικρό βίντεο teaser της Kawasaki.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμα πιο σπορ έκδοση για το Kawasaki Ζ900RS το 2022

Σημάδια ενός νέου Versys μας δείχνει η Kawasaki

Ποιος πρωταθλητής πουλάει τη μοτοσικλέτα προπόνησης του


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 30 Αυγούστου 2021, 08:01

Πηγή