Διάφορα

«Θα ξεφτιλίσουμε το δικαστήριό σας» – «Στα λαγούμια σας, τελειώσατε»!

Επεισόδιο Λαγού με Μάγδα Φύσσα

του Παναγιώτη Τσιμπούκη
Με έντονη αντιπαράθεση έκλεισε σήμερα η αυλαία της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς προκλήθηκε ένταση μεταξύ του Γιάννη Λαγού και της Μάγδας Φύσσα, με ανταλλαγή σκληρών εκφράσεων.

Αρχικά, ο Ιωάννης Λαγός επανέφερε το θέμα της «πολιτικής δίωξης» σε βάρος του, όπως τη χαρακτήρισε, επισημαίνοντας ότι δεν του επιτράπηκε να εκφωνήσει ομιλία και να ψηφίσει ως ευρωβουλευτής.

Από την πλευρά της η πρόεδρος του δικαστηρίου του επεσήμανε ότι τα ζητήματα αυτά δεν σχετίζονται με την παρούσα δίκη και θα πρέπει να τα θέση κατά το στάδιο της απολογίας του.

Δεν πρόλαβε η πρόεδρος να ολοκληρώσει τη φράση της και σε υψηλούς τόνους απάντησε ο Ιωάννης Λαγός: «Εσείς που ευαγγελίζεστε την αριστερά, μιλάμε για δημοκρατία εδώ;».

Το δικαστήριο προσχώρησε σε διακοπή και ο Ιωάννης Λαγός καταχειροκροτήθηκε από μερίδα του ακροατηρίου και οδηγούμενος στα κρατητήρια φώναξε: «Θα το ξεφτιλίσουμε το δικαστήριό σας! Λαμόγια!».

Αστραπιαία ήταν η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα και των ανθρώπων που βρίσκονται στο πλευρό της, οι οποίοι φώναξαν: «Στα λαγούμια σας! Στις τρύπες σας! Τελειώσατε!». Αμέσως, ακολούθησε η απάντηση των ανθρώπων του Ιωάννη Λαγού, οι οποίοι φώναξαν: «Τώρα ξεκινάμε! Ψόφο, γουρούνια!»
Πηγή protothema.gr

The post «Θα ξεφτιλίσουμε το δικαστήριό σας» – «Στα λαγούμια σας, τελειώσατε»! appeared first on Enimerosi24.

Πηγή