Τεχνολογία

Θήκες iPhone για προστασία & style




10 Nov Θήκες iPhone για προστασία & style

Posted at 18:12h
in GADGET, SMARTPHONES
by Soustas

Ψάχνεις θήκη για iPhone; Επίλεξε ανάμεσα σε θήκες διάφανες ή χρωματιστές, θήκες με εργονομικό design, αδιάβροχες θήκες, θήκες κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά κ.α. Στο Mozik.gr θα βρεις θήκες iPhone που προσφέρουν ολοκληρωμένη προστασία, υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση, είναι κατασκευασμένες από ανακυκλώσιμα υλικά ή διαθέτουν αντιολισθητική εξωτερική επιφάνεια. Διάλεξε ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σου!

Θήκες για iPhone από κορυφαία brand

Για το iPhone σου μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από premium θήκες, που αναβαθμίζουν το smartphone και την καθημερινότητά σου. Επίλεξε θήκες κορυφαίων brand όπως RhinoShield, Nomad, Spigen, Uag και Laut. Μεταξύ αυτών των brand θα βρεις θήκες iPhone από ποιοτικό εύκαμπτο Horween δέρμα, θήκες iPhone με τεχνολογία ShockSpread™, θήκες iPhone που τηρούν τα στρατιωτικά πρότυπα ασφάλειας, θήκες iPhone με Air Cushion Technology και πολλά ακόμη premium χαρακτηριστικά.

Αν ενδιαφέρεσαι για αδιάβροχες θήκες iPhone, σου προτείνουμε να επιλέξεις μεταξύ Catalyst, Ghostek ή Lifeproof, που αποτελούν ιδανικές επιλογές προστασίας από 2m έως 10m κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Νέες θήκες iPhone 12 για όλη τη σειρά

Ολοκαίνουργιες θήκες iPhone 12 που ξεχωρίζουν για την προστασία που προσφέρουν αλλά και το μοντέρνο design τους. Βρες τις νέες συλλογές Metropolis, Civilian, Outback, Pathfinder από Uag, με φοβερό design για το iPhone 12 και το iPhone 12 Pro. Για το iPhone 12 mini σου προτείνουμε να διαλέξεις μία θήκη της σειράς Tough Armor της Spigen, σχεδιασμένη με το νέο στρώμα αντικραδασμικού αφρού, που προφυλάσσει τη συσκευή στο μέγιστο βαθμό. Στο iPhone 12 Pro Max δεν θα μπορούσε να πηγαίνει τίποτα λιγότερο από μία δερμάτινη θήκη Nomad.

Στο Mozik.gr θα βρεις όλα τα αξεσουάρ που αναζητάς για το iPhone σου!

 

Like this:

Like Loading…



Source link