Το Disney+ αποκαλύπτει το teaser trailer του «BECOMING KARL LAGERFELD»


13 Mar Το Disney+ αποκαλύπτει το teaser trailer του «BECOMING KARL LAGERFELD»

Το Disney+ ανακοίνωσε σήμερα στη συνέντευξη τύπου του Φεστιβάλ Canneseries στη Γαλλία, την πολυαναμενόμενη δραματική σειρά 6 επεισοδίων, «Becoming Karl Lagerfeld», σε παραγωγή της Gaumont και της Jour Premier. Η πρωτότυπη σειρά, θα είναι διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, στις 7 Ιουνίου, αποκλειστικά στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

 

Το 1972, ο Karl Lagerfeld (Daniel Brühl) είναι 38 ετών και δεν έχει υιοθετήσει ακόμα το εμβληματικό του χτένισμα. Είναι ένας σχεδιαστής μόδας ready-to-wear, άγνωστος ακόμα στο ευρύ κοινό. Ενώ γνωρίζει και ερωτεύεται τον Jacques de Bascher (Théodore Pellerin), έναν φιλόδοξο και προβληματικό νεαρό δανδή, ο πιο μυστηριώδης σχεδιαστής μόδας τολμά να εναντιωθεί στον φίλο, αλλά και αντίπαλο του Yves Saint Laurent (Arnaud Valois), μια ιδιοφυία της υψηλής ραπτικής που λαμβάνει στήριξη από τον αμφιλεγόμενο επιχειρηματία Pierre Bergé (Alex Lutz).

 

Η σειρά «Becoming Karl Lagerfeld», βουτάει στην καρδιά των ’70s, στο Παρίσι, το Μονακό και τη Ρώμη, για να ακολουθήσει την άνθηση αυτής της πολύπλοκης και εμβληματικής προσωπικότητας της παριζιάνικης υψηλής ραπτικής, που έχει υπέρτατο κίνητρο τη φιλοδοξία να γίνει ο Αυτοκράτορας της Μόδας. Ανάμεσα στο γκλάμουρ, τις συγκρούσεις και τους εγωισμούς, τα μεγαλοπρεπή πάρτι και το καταστροφικό πάθος, ανακαλύψτε την ιστορία του Karl πριν από το Lagerfeld.

Η ιστορία του Karl Lagerfeld, που μεταφέρεται για πρώτη φορά στην οθόνη και είναι βασισμένη στο best-seller, «Kaiser Karl», της Raphaëlle Bacqué (εκδόσεις Albin Michel), συγκεντρώνει ένα μοναδικό καστ.

 

Ο ηθοποιός Daniel Brühl (Nothing New in the West, Captain America: Civil War, Rush, Inglourious Basterds, Good Bye, Lenin!) υποδύεται τον μόδιστρο, συμμετέχει ο Théodore Pellerin (Continental Draft (South), Solo, Franklin, Beau is Afraid) ως Jacques de Bascher και ο Arnaud Valois (πιο ταλαντούχος νέος ηθοποιός στο Φεστιβάλ Lumière 2018, 120 BPM, Good Grief, The Girl on the Train, My Best Part, Spring Blossom) ως Yves Saint Laurent. Ο Alex Lutz (César for Best Actor in 2019, Molière in 2016 and 2020, Vortex, Guy, Romantique, Baron noir, Strangers by Night) υποδύεται τον Pierre Bergé. Η Agnès Jaoui (César for Best Supporting Actress in 1998, 2001 and 2016, Honorary César in 2024, À l’Ombre des filles, En Thérapie, The Sweet Escape, The Taste of Others) υποδύεται τη Gabrielle Aghion, την ιδρύτρια του οίκου μόδας Chloé που συνέβαλε σημαντικά στη φήμη του.

Ο Jérôme Salle (Kompromat, Totems, The Odyssey, Zulu, Anthony Zimmer) κρατάει τα ηνία αυτής της μεγάλης σειράς, σκηνοθετώντας τα επεισόδια 1, 2 και 6, ενώ μοιράζεται τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού με τον Arnaud de Crémiers της Jour Premier.

 

Τα επεισόδια 3, 4 και 5 είναι σε σκηνοθεσία της Audrey Estrougo (Everything’s Fine, Suprêmes). Η Isaure Pisani-Ferry (Ganglands, Vampires, Kaboul Kitchen) είναι η δημιουργός της σειράς, μαζί με την Jennifer Have (Unfaithful, The Red Band Society) και τη Raphaëlle Bacqué. Η Isaure Pisani-Ferry είναι η σεναριογράφος της σειράς, με τους Dominique Baumard (Le Jeune imam, Ganglands, The Bureau), Jennifer Have και Nathalie Hertzberg (The Goldman Case).

 

Η σειρά αναδεικνύει επίσης, όλες τις προσωπικότητες της μόδας και της κουλτούρας της εποχής,  που είχαν στενή σχέση με τον Karl Lagerfeld. Η Jeanne Damas, σχεδιάστρια μόδας και ηθοποιός στις ταινίες «La Sincérité» και «Rock’n Roll», υποδύεται την Paloma Picassο και η τραγουδίστρια, στιχουργός και μοντέλο Claire Laffut, την Loulou de La Falaise. Στο ρόλο της θρυλικής ηθοποιού Marlene Dietrich, είναι η Sunnyi Melles, νικήτρια Χρυσού Φοίνικα το 2022 για το «Triangle of Sadness». Τον Andy Warhol υποδύεται ο Paul Spera (On the Line, On the Basis of Sex, Marie-Antoinette). Το καστ συμπληρώνει η Γερμανίδα ηθοποιός Lisa Kreuzer, ως μητέρα του Karl, Elisabeth Lagerfeld.

Τη μουσική της σειράς έχουν επιμεληθεί οι Evgueni και Sacha Galperine (Ousskine, By the Grace of God, The Undoing, Baron noir, The Night Doctor, Happening, Scene from a Marriage).

 

Η σειρά «Becoming Karl Lagerfeld», δημιουργήθηκε με την παρότρυνση του Christophe Riandee, vice CEO και την επικεφαλής παραγωγό Sidonie Dumas.  Η σειρά είναι μια παραγωγή της Isabelle Degeorges για την Gaumont και του Arnaud de Crémiers για την Jour Premier.

 

Τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Canneseries.

Το Disney+ διαθέτει περιεχόμενο για όλους, προσθέτοντας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους νέες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες blockbuster, αποκλειστικό Πρωτότυπο περιεχόμενο, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας. Το Disney+ προσφέρει έναν συνεχώς αυξανόμενο κατάλογο περιεχομένου που καλύπτει τα πάντα, από ντοκιμαντέρ μέχρι βραβευμένες ταινίες και σειρές και από κωμωδίες μέχρι κλασικά κινούμενα σχέδια. Οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν τα πάντα, από τον τελευταίο κύκλο της σειράς «The Bear», παραγωγής FX, το «Shōgun» αλλά και το «Suncoast» απο την Searchlight Pictures.

Πηγή

Νεκρός ο TikToker Tzane – Σκοτώθηκε στην Ιταλία


13 Mar Νεκρός ο TikToker Tzane – Σκοτώθηκε στην Ιταλία

Posted at 12:04h
in INTERNET
by Soustas

Μια τραγωδία με θύμα τον γνωστό TikToker Tzane σημειώθηκε στην Ιταλία. Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, 12/3, στο χωριό Roghudi Vecchio, ενώ ήταν μαζί με τρεις φίλους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, o Tzane είχε πάει στο εγκαταλειμμένο χωριό, για να περάσει με την παρέα του ένα βράδυ και να το εξερευνήσουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Tzane σκοτώθηκε πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, ενώ είχε και ένα κενό στο πάτωμα.

Στις ιταλικές Αρχές άμεσα σήμανε συναγερμός και στο Roghudi Vecchio έσπευσαν καραμπινιέρι, αλλά και ένα ελικόπτερο, ώστε να παραλάβει τη σορό.

Στην Ιταλία μεταβαίνει ο πατέρας του γνωστού TikToker, ώστε να αναγνωρίσει τη σορό του παιδιού του και να προχωρήσουν οι απαραίτητες, για τη μεταφορά, διαδικασίες.

Την είδηση του θανάτου του Tzane επιβεβαίωσε με σχετικό του στόρι ο Χρήστος Κόγιας ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία.

«Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη» έγραψε.

Πηγή

Η Samsung και ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοινώνουν τον 3ο κύκλο του προγράμματος «Καινοτομία σε κάθε ηλικία»


11 Mar Η Samsung και ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοινώνουν τον 3ο κύκλο του προγράμματος «Καινοτομία σε κάθε ηλικία»

Posted at 12:39h
in LIFE TECH
by Soustas

Η Samsung Electronics Hellas και ο Δήμος Αμαρουσίου ανακοινώνουν την επανέναρξη του προγράμματος σεμιναρίων «Καινοτομία για όλους», με στόχο την ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων και ιδιαίτερα των πολιτών άνω των 60 ετών. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει εκ νέου εντός του Μαρτίου και απευθύνεται στα μέλη του Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Το πρόγραμμα «Καινοτομία για όλους» ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2020 ως μέρος της πρωτοβουλίας της Samsung Electronics Hellas σχετικά με την «Ψηφιακή Ένταξη» των πολιτών, ανεξαρτήτως ηλικίας. Από την έναρξή του, το πρόγραμμα έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξοικείωση των συμμετεχόντων, ιδίως των ηλικιωμένων, με την ψηφιακή τεχνολογία σε ένα υποστηρικτικό περιβάλλον που παρέχεται από το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Στο νέο κύκλο σεμιναρίων οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις πάνω στη χρήση των smartphones και των tablets. Πιο συγκεκριμένα, η σειρά μαθημάτων πρόκειται να καλύψει θεματικές, όπως την πλοήγηση στις εφαρμογές και τις τεχνολογίες αφής, την πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων, τη δημιουργία λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κοινωνικής δικτύωσης και την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των έξυπνων συσκευών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν και διενεργούνται από την ομάδα Mobile Experience της Samsung Electronics Hellas, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου.

 

O Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου σημείωσε: «Κυρίαρχο μέλημά μας παραμένει να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες μας, πάντα με γνώμονα τον άνθρωπο. Ευχαριστούμε τη Samsung Electronics Hellas για την στήριξη σε αυτό το όραμα, μέσω του προγράμματος εκπαίδευσης των συμπολιτών μας στις ψηφιακές δεξιότητες του σήμερα».

 

Ο Hansoo Kim, Πρόεδρος στη Samsung Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επιστρέφουμε με τον 3ο κύκλο σεμιναρίων του προγράμματος «Καινοτομία για όλους». Με το πρόγραμμα αυτό αποσκοπούμε  στην ίση πρόσβαση όλων των πολιτών στις ψηφιακές τεχνολογίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας στο Δήμο Αμαρουσίου που έχουν αγκαλιάσει αυτό το πρόγραμμα».

 

Τα μαθήματα του προγράμματος «Καινοτομία για όλους» θα πραγματοποιούνται στο Κ.Α.Π.Η. Αγίας Φιλοθέης, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, 10:00 π.μ. έως 12:00 π.μ. μέχρι και τέλος Μαρτίου. Η διάρκειά του νέου κύκλου ανέρχεται στις τέσσερις εβδομάδες και συνολικά στις 20 ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν χωρίς χρέωση, επικοινωνώντας με το Κεντρικό Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Αμαρουσίου στο τηλέφωνο 210 6142 248.

Πηγή

Samsung Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G: Καινοτομία και ασφάλεια


11 Mar Samsung Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G: Καινοτομία και ασφάλεια

Posted at 16:47h
in SMARTPHONES
by Soustas

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε σήμερα τα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G, δύο smartphones με σειρά από χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως το Knox Vault. Επιπλέον, έρχονται με νέες φωτογραφικές δυνατότητες εμπνευσμένες από τις καινοτομίες της ναυαρχίδας των Galaxy και μια εκπληκτική οθόνη που προσαρμόζεται στο περιβάλλον των χρηστών με το Vision Booster.

«Με τη σειρά Galaxy A, επεκτείνουμε τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες μας σε ένα ευρύτερο κοινό, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να επωφεληθούν από αυτές», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που, φέτος, θα φέρουμε ακόμα περισσότερες δυνατότητες στη σειρά Galaxy A, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας του Samsung Knox Vault, που έρχεται για πρώτη φορά σε αυτή τη σειρά. Είμαστε υπερήφανοι που δίνουμε τη δυνατότητα στους χρήστες της σειράς Galaxy A να απολαμβάνουν με ασφάλεια και αξιοπιστία εξαιρετικές εμπειρίες στο κινητό».

Ένας κόμβος ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας με ποικίλες φωτογραφικές δυνατότητες και εκπληκτική οθόνη

 

Με το ενισχυμένο* Nightography, το Galaxy A55 5G δίνει τη δυνατότητα γιακαθαρές και ζωντανές φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η προηγμένη* επεξεργασία σήματος εικόνας (ISP) με AI παράγει εκπληκτικές εικόνες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, τις καλύτερες μέχρι τώρα στη σειρά Galaxy A. Η λειτουργία του Night Portrait και το 12-bit HDR εξασφαλίζουν ότι τα υποκείμενα φαίνονται καλά σε κάθε κλικ, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποτυπώσουν τις αναμνήσεις με τους φίλους και την οικογένειά τους, χωρίς το άγχος του τέλειου φωτισμού.

Τόσο το Galaxy A55 5G όσο και το Galaxy A35 5G προσφέρουν φωτογραφικές δυνατότητες για τις οποίες φημίζονται τα Samsung Galaxy, συμπεριλαμβανομένων χαρακτηριστικών όπως η οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) και η ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας βίντεο (VDIS) που διατηρούν τις φωτογραφίες και τα βίντεο ευκρινή ακόμη και όταν οι χρήστες τραβούν βίντεο εν κινήσει.

Οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν την παρακολούθηση των τελευταίων εκπομπών ή την περιήγηση στα social media, με τις οθόνες Super AMOLED, που παρουσιάζουν εκπληκτική ευκρίνεια σε Full High Definition. Επίσης, μπορούν να υπολογίζουν ότι η οθόνη 6,6 ιντσών[1] τόσο στο Galaxy A55 5G όσο και στο Galaxy A35 5G θα δείχνει το περιεχόμενο ευκρινώς και στην κατάλληλη φωτεινότητα σε διάφορες συνθήκες φωτισμού χάρη στο Vision Booster.

Φέτος, η Samsung φέρνει, για πρώτη φορά στους χρήστες της σειράς Galaxy A συμπεριλαμβανομένων και των νέων Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G, ένα από τα πιο καινοτόμα χαρακτηριστικά ασφαλείας της ναυαρχίδας της, το Samsung Knox Vault. Ως μία λύση που βασίζεται στο hardware και είναι ανθεκτική ενάντια στις παραποιήσεις, το Samsung Knox Vault προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία από επιθέσεις τόσο σε υλικό όσο και σε λογισμικό, δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον που είναι φυσικά απομονωμένο από τον κύριο επεξεργαστή και τη μνήμη του συστήματος. Μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των πιο σημαντικών δεδομένων σε μία συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των διαπιστευτηρίων της οθόνης κλειδώματος, όπως οι κωδικοί PIN, οι κωδικοί πρόσβασης και τα μοτίβα. Επίσης, το Samsung Knox Vault προστατεύει τα κλειδιά αποκρυπτογράφησης της συσκευής, κρυπτογραφώντας τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή. Μόνο ένας χρήστης που έχει τους σωστούς κωδικούς για την οθόνη κλειδώματος μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα, ακόμα κι αν η συσκευή χαθεί ή κλαπεί.

Επιπρόσθετα, τα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G προστατεύονται από το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφάλειας πολλαπλών επιπέδων του Galaxy. Το Samsung Knox έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει τις σημαντικές πληροφορίες, να προστατεύει από ευπάθειες με ασφαλές υλικό end-to-end και να ανιχνεύει απειλές σε πραγματικό χρόνο και σε πολλαπλές συνδεδεμένες συσκευές, υιοθετώντας μια ολιστική προσέγγιση σε ολόκληρο το οικοσύστημα Galaxy.

Για ακόμα περισσότερους τρόπους προστασίας, η σειρά Galaxy A προσφέρει το Auto Blocker, ένα πακέτο πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, το οποίο μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες. Όταν είναι ενεργοποιημένο, το Auto Blocker, μπορεί να αποκλείσει τις εγκαταστάσεις εφαρμογών από μη εξουσιοδοτημένες πηγές, να παρέχει ελέγχους ασφαλείας εφαρμογών[2] για να ανιχνεύσει για πιθανό κακόβουλο λογισμικό και να αποκλείσει δυνητικά κακόβουλες εντολές και εγκαταστάσεις λογισμικού στη συσκευή του χρήστη, ενώ είναι συνδεδεμένη με καλώδιο USB. Επιπλέον, οι νέοι χρήστες της σειράς Galaxy A θα έχουν πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου Ασφάλειας και Απορρήτου του Galaxy, που τους επιτρέπει να ελέγχουν τι συμβαίνει με τα δεδομένα τους και να αποσύρουν οποιαδήποτε άδεια, όποτε το επιλέξουν. Επίσης, θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Private Sharing (μέρος του Quick Share), το οποίο επιτρέπει την ασφαλή και κρυπτογραφημένη κοινή χρήση ιδιωτικών αρχείων που περιέχουν σημαντικές προσωπικές πληροφορίες ή οικονομικά στοιχεία. Για να διασφαλιστεί η εμπιστευτικότητα, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τα δικαιώματα πρόσβασης του παραλήπτη και την ημερομηνία λήξης του αρχείου, ενώ, ταυτόχρονα, μπορούν να επιλέξουν να περιορίσουν τη δυνατότητα για λήψη στιγμιότυπων οθόνης ή τις λήψεις εν γένει.

 

Τα νέα smartphones της σειράς Galaxy A καταδεικνύουν τη δέσμευση της Samsung να διασφαλίσει ότι οι συσκευές Galaxy παραμένουν ασφαλείς και ενημερωμένες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα*. Με τα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G, οι χρήστες θα συνεχίσουν να επωφελούνται από τις έως και τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος Android και του One UI[3] και τα πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας, βελτιστοποιώντας τον κύκλο ζωής των συσκευών, διατηρώντας τις εξοπλισμένες με όλες τις τελευταίες λειτουργίες Galaxy και Android.

Απρόσκοπτη σύνδεση με το συνεχώς διευρυνόμενο οικοσύστημα Samsung Galaxy

 

Τα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G είναι συμβατά με το οικοσύστημα Galaxy, προσφέροντας ομαλή και ολοκληρωμένη εμπειρία. Οι χρήστες μπορούν να συμβαδίζουν με τους στόχους γυμναστικής τους συνδέοντας το Galaxy Fit3 ή το Galaxy Watch6 με το smartphone της σειράς Galaxy A. Χάρη στην αυτόματη εναλλαγή, οι εισερχόμενες κλήσεις θα μεταφέρονται αυτόματα στα συνδεδεμένα Galaxy Buds FE για μεγαλύτερη ευκολία.

 

Τα νέα Galaxy A55 5G και Galaxy A35 5G έρχονται με δώρο το Galaxy Fit3 από 22 Μαρτίου 2024 σε Ελλάδα και 29 Μαρτίου 2024 στην Κύπρο, μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας και από το Samsung Eshop (διαθέσιμο μόνο στην Ελλάδα).

 

Για να μάθετε περισσότερα για τα Samsung Galaxy A55 5G, Galaxy A35 5G και άλλα Galaxy smartphones, επισκεφθείτε : Samsung.com/gr

*σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο

** Ισχύει για αγορές 22/03/2024 έως 07/04/2024  μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων από το Samsung Eshop www.samsung.com/gr και από τα συμμετέχοντα καταστήματα του δικτύου συνεργατών της Samsung Electronics Ελλάς (samsung.com/gr/storelocator). Ανατρέξτε στο κατάστημα της επιλογής σας για πληροφορίες διαθεσιμότητας. Το χρώμα του δώρου ενδέχεται να διαφέρει.

Galaxy A55 5G

Οθόνη
6,6 ίντσες FHD+

Οθόνη Super AMOLED

Ρυθμός ανανέωσης έως 120Hz

Vision Booster

* Μετρούμενο διαγωνίως, το μέγεθος της οθόνης είναι 6,6 ίντσες στο πλήρες ορθογώνιο και 6,4 ίντσες συνυπολογίζοντας τις στρογγυλές γωνίες. Η πραγματική επιφάνεια προβολής είναι μικρότερη, λόγων των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

Διαστάσεις & Βάρος
161,1 x 77,4 x 8,2mm, 213g

*Το βάρος της συσκευής μπορεί να διαφέρει ανάλογα την αγορά.

Κάμερα
12MP Ultra-Wide κάμερα

·         F2.2

50MP Main κάμερα

·         F1.8, AF, OIS

5MP Macro κάμερα

·         F2.4

32MP Front κάμερα

·         F2.2

Μνήμη & Αποθηκευτικός χώρος:
8GB + 128GB

8GB + 256GB

12GB + 256GB

* Οι επιλογές αποθηκευτικού χώρου και η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον φορέα, την αγορά ή την περιοχή. Η πραγματική διαθεσιμότητα αποθηκευτικού χώρου ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό..

Μπαταρία
5.000mAh (τυπική)

*Τυπική τιμή δοκιμασμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτου μέρους. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή, λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στην χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.905mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.

Λειτουργικό Σύστημα
Android 14

One UI 6.1

Ασφάλεια 
Samsung Knox

 

 

 

Galaxy A35 5G

Οθόνη
6,6 ίντσες FHD+

Οθόνη Super AMOLED

Ρυθμός ανανέωσης έως 120Hz

Vision Booster

* Μετρούμενο διαγωνίως, το μέγεθος της οθόνης είναι 6,6 ίντσες στο πλήρες ορθογώνιο και 6,4 ίντσες συνυπολογίζοντας τις στρογγυλές γωνίες. Η πραγματική επιφάνεια προβολής είναι μικρότερη, λόγων των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

Διαστάσεις & Βάρος
161,7 x 78,0 x 8,2mm, 209g

Κάμερα
8MP Ultra-Wide κάμερα

·         F2.2

50MP Main κάμερα

·         F1.8, AF, OIS

5MP Macro κάμερα

·         F2.4

13MP Front κάμερα

·         F2.2

Μνήμη & Αποθηκευτικός χώρος:
6GB + 128GB

8GB + 256GB

* Οι επιλογές αποθηκευτικού χώρου και η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον φορέα, την αγορά ή την περιοχή. Η πραγματική διαθεσιμότητα αποθηκευτικού χώρου ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό..

Μπαταρία
5.000mAh (τυπική)

*Τυπική τιμή δοκιμασμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτου μέρους. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή, λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στην χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.905mAh. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον δικτύου, τα πρότυπα χρήσης και άλλους παράγοντες.

Λειτουργικό Σύστημα
Android 14

One UI 6.1

Ασφάλεια
Samsung Knox

[1] Μετρημένο διαγωνίως, το μέγεθος της οθόνης είναι 6,6 ίντσες στο πλήρες ορθογώνιο και 6,4 ίντσες με τη συνεκτίμηση των στρογγυλεμένων γωνιών.Η πραγματική επιφάνεια προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

[2] Προς το παρόν δεν διατίθεται σε μοντέλα αμερικανικών φορέων.

[3] Η διαθεσιμότητα και ο χρόνος πραγματοποίησης των αναβαθμίσεων και των λειτουργιών του One UI ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής και τον χρόνο αναβάθμισης του λειτουργικού συστήματος Android.

Πηγή

Η HP παρουσιάζει το μεγαλύτερο portfolio Υπολογιστών Τεχνητής Νοημοσύνης


11 Mar Η HP παρουσιάζει το μεγαλύτερο portfolio Υπολογιστών Τεχνητής Νοημοσύνης

Posted at 13:29h
in DESKTOP, HARDWARE, LAPTOP, PC
by Soustas

Η HP παρουσίασε το μεγαλύτερο portfolio υπολογιστών τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο, που αξιοποιεί τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης για να ενισχύσει την παραγωγικότητα, τη δημιουργικότητα και την εμπειρία των χρηστών σε υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο υβριδικό εργασιακό περιβάλλον, οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να παλεύουν με την αποσύνδεση και την ψηφιακή κόπωση.  Η μελέτη Work Relationship Index αποκαλύπτει ότι μόνο το 27% των εργαζομένων έχει μια υγιή σχέση με την εργασία τους και το 83% πιστεύει ότι είναι καιρός να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις μας με αυτήν. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι πιστεύουν ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες ώστε απολαμβάνουν την εργασία τους και ότι θα την κάνει ευκολότερη, αλλά  επίσης ότι χρειάζονται τα κατάλληλα εργαλεία για να το πετύχουν.

«Στην HP, η αποστολή μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στις εταιρείες να αξιοποιήσουν τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης, ενθαρρύνοντας τη πρόοδο με φιλοδοξία και ουσιαστικά σε κάθε οργανισμό», δήλωσε ο Alex Cho, President of Personal Systems της HP Inc. «Είμαστε υπερήφανοι που αντιπροσωπεύουμε το ευρύτερο portfolio υπολογιστών Τεχνητής Νοημοσύνης της βιομηχανίας. Αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη ως προσωπικό εργαλείο, δημιουργούμε πιο εξατομικευμένες και ουσιαστικές εργασιακές εμπειρίες, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αλληλοεπιδρούμε με την τεχνολογία αλλά και μεταξύ μας στον εργασιακό χώρο».

Επικεντρωθείτε στη δουλειά που έχει σημασία με τους υπολογιστές Τεχνητής Νοημοσύνης

Για τους σημερινούς διευθυντές, τους εργαζόμενους στην εκπαίδευση αλλά και τους δημιουργούς, η HP παρουσίασε τη νεότερη γενιά υπολογιστών AI HP Elite και Pro PCs, με χαρακτηριστικά Copilot σε Windows και Windows 11 Pro , καθώς και τους φορητούς Z by HP workstations, παρέχοντας λύσεις υπολογιστών υψηλής απόδοσης σχεδιασμένες να τροφοδοτούν τις πιο απαιτητικές ροές εργασίας.

 

HP introduces the industry’s largest portfolio of AI PCs1

 

Οι πιο πρόσφατες λύσεις HP Elite και Pro PC είναι εξοπλισμένες με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης που υποστηρίζονται από επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra 5 και 7 ή επεξεργαστές AMD Ryzen™ PRO επόμενης γενιάς με αποκλειστικές NPUs για την αντιμετώπιση εργασιών Τεχνητής Νοημοσύνης με πιο εξατομικευμένες επιδόσεις. Το HP Smart Sense έχει σχεδιαστεί για να προβλέπει αυτόματα και να προσαρμόζεται στη συμπεριφορά χρήσης του υπολογιστή σας, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή ισορροπία απόδοσης και ισχύος. Επιπλέον, το Poly Studio audio και το Dynamic Voice Leveling , το AI Noise Reduction , καθώς και η αυτόματη εστίαση προσφέρουν βελτιωμένη, φυσική αλληλεπίδραση και συνεργασία εντός της κάμερας για μια ομαλή εμπειρία χρήστη.

 

Η HP διαθέτει πλέον το μεγαλύτερο portfolio υπολογιστών Τεχντητής Νοημοσύνης με επεξεργαστή Intel® και την AMD , αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της στην καινοτομία και τις επιδόσεις. Η σειρά που παρουσιάστηκε σήμερα περιλαμβάνει τους:

HP Elite 1000 Series G11 Notebook PCs: Ως οι πιο ισχυροί επαγγελματικοί υπολογιστές Τεχνητής Νοημοσύνης στον κόσμο, η σειρά έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια άψογη σύνθεση φορητότητας, επιδόσεων και διάρκειας μπαταρίας έως και 21 ώρες για διευθυντές και εργαζόμενους εν κινήσει. Αξιοποιώντας τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης, οι χρήστες απολαμβάνουν έως και 80% καλύτερη απόδοση γραφικών, έως και 38% λιγότερη ενέργεια για βελτιωμένη συνεργασία με Τεχνητή Νοημοσύνη και έως και 132% ταχύτερη επεξεργασία βίντεο με Τεχνητή Νοημοσύνη σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά. Με το HP Smart Sense, η Τεχνητή Νοημοσύνη μετατρέπει την ισχύ του υπολογιστή σας ώστε να λειτουργεί έως και 40% πιο αθόρυβα. Πάνω από το 70% των κύριων εξαρτημάτων περιέχουν ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των ανακυκλωμένων δικτυών στο πληκτρολόγιο. Επιπλέον, η καταγραφή των δεδομένων ενέργειας και οι σχετικές ενδείξεις συμβάλλουν στη μείωση της χρήσης ενέργειας.

HP EliteBook 800 and 805 Series G11 Notebook PCs: Δημιουργήθηκαν για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη γνώση και αναλαμβάνουν καθημερινό φόρτο εργασίας που απαιτεί ισχυρές επιδόσεις και χαρακτηριστικά συνεργασίας. Η νέα σειρά είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστές Intel® Core™ Ultra 5 και 7 ή επεξεργαστές AMD Ryzen™ PRO επόμενης γενιάς για παραγωγικότητα με γνώμονα την Τεχνητή Νοημοσύνη. Αυτοί οι υπολογιστές περιέχουν τουλάχιστον 75% πλαστικό PCR στο πλαίσιο.
HP EliteBook 600 and 605 Series G11 Notebook PCs: Σχεδιασμένα για εταιρικούς και δημόσιους οργανισμούς που πρέπει να μεγιστοποιήσουν την αξία και την ευελιξία για να εξοπλίσουν μια σειρά από χρήστες σε υβριδικά περιβάλλοντα. Αυτοί οι υπολογιστές αντιμετωπίζουν απαιτητικές εταιρικές εφαρμογές, ώστε η εργασία να γίνεται αποτελεσματικά και αξιόπιστα. Οι συσκευές περιέχουν τουλάχιστον 30% πλαστικό PCR στο πλαίσιο και τουλάχιστον 50% πλαστικό PCR στα πλήκτρα.
HP ProBook 400 and 405 Series G11 Notebook PCs: Αυτές οι συσκευές, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εργαζόμενους με υβριδικό σύστημα εργασίας που μοιράζονται το χρόνο τους μεταξύ γραφείου και σπιτιού, ξεκλειδώνουν τη ροή εργασίας με Τεχνητή Νοημοσύνη και βασικές επιδόσεις, ενώ παράλληλα προσφέρουν δυνατότητα αναβάθμισης του αποθηκευτικού χώρου και της μνήμης. Η σειρά περιέχει 50% ανακυκλωμένο μεταβιομηχανικό σφραγισμένο αλουμίνιο στο πλαίσιο.
HP Elite Small Form Factor 805 G9 Desktop PC: Σχεδιασμένα για τους εργαζόμενους με υπολογιστές γραφείου που επιθυμούν να ανεβάσουν την παραγωγικότητα στο επόμενο επίπεδο, οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν ενισχυμένη συνδεσιμότητα για να επωφεληθούν από εφαρμογές AI που βασίζονται στο cloud, όπως το Copilot στα Windows με δυνατότητα Wi-Fi και μια προαιρετική ενσωματωμένη NPU σε επιλεγμένα μοντέλα με Ryzen™ AI , συμπεριλαμβανομένων των γραφικών AMD Radeon™ RX 6300 2GB ή των ξεχωριστών γραφικών NVIDIA® T400 4GB.

 

Η σειρά Z by HP παρέχει λύσεις υπολογιστών υψηλής απόδοσης που έχουν σχεδιαστεί για να τροφοδοτούν τις πιο απαιτητικές ροές εργασίας. Η νεότερη φορητών AI HP ZBook workstations αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της κινητής εργασίας, διατηρώντας ωστόσο τα απαραίτητα εργαλεία συνεργασίας για την εκτέλεση μεγάλων, σύνθετων έργων από οπουδήποτε. Προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επεξεργαστών CPU, συμπεριλαμβανομένων των επεξεργαστών Intel® Core™ Ultra 5, 7 και 9 ή των επεξεργαστών AMD Ryzen™ PRO επόμενης γενιάς με αποκλειστικές NPU, το ZBook συμβάλλει στο ξεκλείδωμα νέων επιπέδων παραγωγικότητας και δημιουργικότητας μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης. Οι ολοκληρωμένες λύσεις hardware και software της σειράς Z by HP εξασφαλίζουν αξιοπιστία, ασφάλεια και κινητικότητα για τους δημιουργικούς επαγγελματίες.

HP ZBook Power G11: Μια υπολογιστική λύση υψηλών επιδόσεων με τη δυνατότητα να τροφοδοτεί τις πιο απαιτητικές ροές εργασίας, ενισχύοντας την παραγωγικότητα σε μια νέα premium σχεδίαση 16” με εξαρτήματα επαγγελματικής ποιότητας για την εκτέλεση εφαρμογών ανάπτυξης Τεχνητής Νοημοσύνης και εννοιολογικού σχεδιασμού. Διαθέτοντας έως και μια GPU NVIDIA® RTX™ 3000 Ada Laptop, το HP ZBook Power G11 είναι σχεδιασμένο για να χειρίζεται με ευκολία τη διαμόρφωση 3D, τη δημιουργία περιεχομένου με AI και το βαρύ multitasking. Είναι επίσης διαμορφώσιμο με τις νέες GPUs NVIDIA RTX 500 και 1000 Ada Generation Laptop, οι οποίες παρέχουν τα οφέλη της τελευταίας αρχιτεκτονικής GPU της NVIDIA.
HP ZBook Fury G11: Σχεδιασμένο για να παρέχει τη δύναμη της απόδοσης της επιφάνειας εργασίας από οπουδήποτε, το ZBook Fury επιτρέπει ισχυρή επιτάχυνση Τεχνητής Νοημοσύνης για την επεξεργασία βίντεο 8K, την προηγμένη απόδοση 3D, το VFX ή τη ρύθμιση και εκτέλεση τοπικών μοντέλων Τεχνητής Νοημοσύνης. Η προηγμένη θερμική τεχνολογία εξασφαλίζει βέλτιστη απόδοση κατά τη διάρκεια απαιτητικών εργασιών προσφέροντας έως και έναν επεξεργαστή Intel® Core™ HX κατηγορίας γραφείου για επαγγελματικές επιδόσεις και έως και μια GPU NVIDIA® RTX™ 5000 Ada Laptop.
HP ZBook Studio G11: Βελτιώστε την εστίαση και την παραγωγικότητα με έναν κομψό, φορητό τρόπο – το ZBook Studio επιτρέπει στους χρήστες να ολοκληρώνουν σύνθετες εργασίες, να φέρνουν δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης σε εργαλεία δημιουργίας περιεχομένου, να αποδίδουν σε πραγματικό χρόνο και να απεικονίζουν δεδομένα εν κινήσει.
HP ZBook Firefly G11: Ο τέλειος συνδυασμός επιδόσεων επαγγελματικού επιπέδου και πραγματικής φορητότητας. Ο ZBook Firefly επιτρέπει την απρόσκοπτη διαχείριση έργων από οπουδήποτε και είναι εξοπλισμένο με επιτάχυνση των επιδόσεων Τεχνητής Νοημοσύνης με την GPU NVIDIA RTX A500 και προσφέρει δυναμική ενεργειακή απόδοση και εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

 

Εργαστείτε με ασφάλεια με τις λύσεις ασφαλείας της HP

Βασιζόμενη στη φήμη μας ως οι πιο ασφαλείς και εύχρηστοι υπολογιστές στον κόσμο, η HP παρουσίασε τους πρώτους επαγγελματικούς υπολογιστές στον κόσμο που προστατεύουν το firmware από κβαντικές παραβιάσεις υπολογιστών και διαθέτουν το αναβαθμισμένο τσιπ Endpoint Security Controller (ESC) της HP , το οποίο συμβάλλει στη διασφάλιση της διαχειρισιμότητας και της προστασίας των απόρρητων δεδομένων. Το ESC, απομονωμένο από τον επεξεργαστή και το λειτουργικό σύστημα, παρέχει μια πλατφόρμα υλικού που μειώνει τον κίνδυνο παραβίασης δεδομένων και βελτιώνει την παραγωγικότητα αποτρέποντας τον χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Οι φορητοί υπολογιστές HP Elite και ProBook και οι Z by HP workstations είναι εξοπλισμένοι με το HP Wolf Security for Business για την προστασία των τελικών χρηστών ανεξάρτητα από το πού και πώς εργάζονται. Η HP εγκαινίασε επίσης το HP Cloud Endpoint Manager SaaS , το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για συσκευές ζωτικής σημασίας για να βοηθήσει το τμήμα πληροφορικής να διασφαλίσει τα τελικά σημεία από απειλές με αυτοματοποιημένη παρακολούθηση και αποκατάσταση της συσκευής.

 

Επιτάχυνση των δυνατοτήτων επιστήμης δεδομένων με το HP AI Creation Center, συμπεριλαμβανομένου του HP AI Studio

Η HP επιταχύνει την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης με εξατομικευμένες λύσεις επιστήμης δεδομένων. Το AI Creation Center της HP συνδυάζει τον πιο προηγμένο workstation για τεχνητή νοημοσύνη στον κόσμο με ισχυρές λύσεις όπως το Z by HP AI Studio. Οι Z by HP workstations που έχουν σχεδιαστεί σε στενή συνεργασία με την NVIDIA® θα βοηθήσουν στην κλιμάκωση των πόρων υπολογισμού και Τεχνητής Νοημοσύνης από μια τοπική υποδομή στο cloud, απλοποιώντας τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες δημιουργούν και προσαρμόζουν ιδιωτικά μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης μέσω μιας πλατφόρμας που συνδέει τις ομάδες δεδομένων, τα εργαλεία και τον υπολογισμό.

Με την ενσωμάτωση των δεδομένων και των προ-εκπαιδευμένων μοντέλων της NVIDIA® στο AI Studio της HP, οι πελάτες μπορούν πλέον να έχουν εύκολη πρόσβαση σε ροές εργασίας οπουδήποτε. Οι GPU της NVIDIA® επιταχύνουν την εκπαίδευση, αυξάνοντας την ταχύτητα στην αξία. Αυτή η απρόσκοπτη ενσωμάτωση επιτρέπει στους χρήστες να εντοπίζουν και να χρησιμοποιούν επιμελημένα μοντέλα και δεδομένα μέσα από ένα κεντρικό περιβάλλον εργασίας, ενσωματώνοντας τη δύναμη του NVIDIA® NGC. Το AI Studio της HP, ενισχυμένο με τεχνολογία NVIDIA®, σχεδιάζεται να είναι η πρώτη πλατφόρμα ανάπτυξης Τεχνητής Νοημοσύνης που ενσωματώνει το NVIDIA® NGC από έναν OEM workstation.

Για τους επιστήμονες δεδομένων και τους δημιουργούς Τεχνητής Νοημοσύνης, η δυνατότητα απρόσκοπτης κλιμάκωσης των έργων από ένα workstation Τεχνητής Νουμοσύνης στο cloud είναι ζωτικής σημασίας. Δημιουργώντας εξαρχής μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης σε ένα υβριδικό υπολογιστικό περιβάλλον από μία, κεντρική τοποθεσία, μπορούν να μεταβούν ευκολότερα από την ανάπτυξη προϊόντων στην παραγωγή για τις πιο ουσιαστικές εργασίες επιστήμης δεδομένων και Τεχνητής Νοημοσύνης. Η HP και η NVIDIA® μοιράζονται ένα κοινό όραμα για την ομαλή αναβάθμιση από σταθμούς εργασίας στο NVIDIA® DGX Cloud, παρέχοντας ευελιξία και ισχύ στις υπολογιστικές τους δυνατότητες.

 

Μεταμορφώστε τους χώρους συνεδριάσεων με λύσεις Poly Studio για πιο ουσιαστικές συνδέσεις

Σημαντικό ρόλο για τα ευέλικτα περιβάλλοντα εργασίας παίζει η ίση συμμετοχή. Η HP φέρνει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι συνεργάζονται σε υβριδικά περιβάλλοντα, με το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο πιστοποιημένων λύσεων για αίθουσες συσκέψεων και headsets, ώστε να διασφαλίζεται ότι όλοι βλέπουν και ακούγονται. Με την τεχνολογία έξυπνης κάμερας Poly DirectorAI, οι τελευταίες συσκευές Poly Studio διατηρούν την εστίαση εκεί που έχει σημασία, επιτρέποντας σε όλους τους συμμετέχοντες να δείξουν το καλύτερό τους πρόσωπο:

Poly Studio E360 CenterofTable Camera: Σχεδιασμένη για μικρές και μεγάλες αίθουσες συνεδριάσεων, η κάμερα Poly Studio E360 είναι μια βοηθητική κάμερα για το κέντρο του τραπεζιού, η οποία παρέχει εξαιρετική ποιότητα βίντεο και κάλυψη 360 μοιρών. Λειτουργώντας σε συνδυασμό με μια κάμερα μπροστά από την αίθουσα, η κάμερα Poly Studio E360 δίνει στους συμμετέχοντες τη σιγουριά ότι τους βλέπουν καθαρά, καταγράφοντας όλους τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα, ανεξάρτητα από το πού κάθονται.

Poly Studio E60 Camera: Μπαίνοντας σε μια μεγάλη αίθουσα συσκέψεων με την κάμερα Poly Studio E60 θα νιώσετε αμέσως τη διαφορά. Με ισχυρό 12x οπτικό ζουμ και 4K αισθητήρες φέρνει τους πάντες στο επίκεντρο, αποτυπώνοντας ακόμα και όσους βρίσκονται στην άλλη άκρη της αίθουσας με λεπτομέρειες που ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα. Η λειτουργία εντοπισμού παρουσιαστή διασφαλίζει ότι ο κύριος παρουσιαστής είναι πάντα ορατός από κοντά, προσθέτοντας ένα νέο επίπεδο δέσμευσης για τους συμμετέχοντες που συνδέονται μέσω βίντεο.
Poly Studio V52 Premium Video Bar: Σε αίθουσες μεσαίου μεγέθους, η Poly Studio V52 premium video bar, βασισμένη στον βραβευμένο σχεδιασμό Poly Studio X52, απογειώνει την εμπειρία των συσκέψεων. Οι τελευταίες καινοτομίες της έξυπνης κάμερας Poly DirectorAI και οι μοναδικές λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης ήχου εξαλείφουν τους περισπασμούς και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις που θέτουν οι γυάλινοι τοίχοι στις αίθουσες συνεδριάσεων. Είτε χρησιμοποιείτε τις ισχυρές λύσεις HP PC για διασκέψεις για Microsoft Teams και Zoom, είτε συνδέετε απλώς το φορητό σας υπολογιστή για μια βιντεοκλήση, αυτή η premium USB video bar ενσωματώνεται άψογα στη διάταξή σας, βελτιώνοντας την εμπειρία της σύσκεψης.

 

Το πιο πρόσφατο software Poly Lens προσφέρει βελτιωμένη δυνατότητα ανάπτυξης και εξυπηρέτησης βίντεο, επιτρέποντας ταχύτερη εισαγωγή και διαμόρφωση χωρίς μεγάλες ανάγκες τεχνικής εγκατάστασης. Αυτές οι βελτιώσεις είναι ζωτικής σημασίας όταν οι οργανισμοί αναβαθμίζουν και αναδιαμορφώνουν χώρους εργασίας, με αποτέλεσμα μια συνεπή εμπειρία χρήστη, εξοικονομώντας χρόνο και πόρους. Η νέα ενσωμάτωση του ημερολογίου Microsoft O365 παρέχει μια ολοκληρωμένη εικόνα της χρήσης και της απασχόλησης των δωματίων σε πολλαπλές πλατφόρμες, έτσι ώστε το τμήμα πληροφορικής να μπορεί να κάνει καλύτερα σχέδια κατανομής δωματίων με βάση τις τάσεις χρήσης. Η Poly Lens θέτει τα θεμέλια για την ανάπτυξη, διαχείριση, παρακολούθηση και διορατικότητα των δωματίων που λειτουργούν με βίντεο με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης.

 

Βελτιώστε την παραγωγικότητά σας με οθόνες και περιφερειακά HP

Η HP παρουσίασε επίσης νέες οθόνες και περιφερειακές συσκευές που παρέχουν μια απρόσκοπτη και άνετη εμπειρία χρήσης που ενισχύει την παραγωγικότητα από οπουδήποτε κι αν εργάζεστε.

Επαναπροσδιορίζοντας τη σειρά εμπορικών οθονών υψηλής ποιότητας, η HP ανακοίνωσε τα HP Series 7 Pro Monitors, που περιλαμβάνουν την πιο προηγμένη σειρά οθονών για τηλεδιασκέψεις στον κόσμο, σχεδιασμένη για δημιουργούς και σύγχρονους διευθυντές που επιδιώκουν να εξατομικεύσουν το στυλ εργασίας τους. Οι οθόνες HP Series 7 Pro 27 και 34 ιντσών είναι η πρώτη σειρά οθονών τηλεδιασκέψεων στον κόσμο με ενσωματωμένη κάμερα AI privacy , που προσφέρει εικονική συνεργασία, ώστε να δείχνετε και να ακούγεστε πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Διαθέσιμες σε μια σειρά από 11 μοντέλα, αυτές οι οθόνες αποτελούν την πιο εκτεταμένη πρόταση της HP σε οθόνες κλάσης DreamColor που προσφέρουν εκπληκτικές εικόνες και πραγματική διαύγεια.

 

 

Απολαύστε ένα νέο επίπεδο άνεσης και ευελιξίας με το HP 965 Ergonomic Wireless Keyboard. Η διάταξη διαχωρισμού ζωνών και τα 20 προγραμματιζόμενα πλήκτρα του προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία πληκτρολόγησης, ενώ ένα ξεχωριστό προσαρμόσιμο αριθμητικό πληκτρολόγιο συμπληρώνει τη λειτουργικότητά του. Το ενσωματωμένο πλήκτρο Copilot αξιοποιεί τις δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης για να κάνει τα πράγματα που κάνετε καθημερινά πιο εύκολα. Συνδέστε πολλαπλές συσκευές μέσω Bluetooth® ή ενός dongle, ανάλογα με τις απαιτήσεις της τρέχουσας ροής εργασιών σας. Αυτό το πληκτρολόγιο βελτιώνει την εργασιακή σας εμπειρία και αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας να προστατεύσουμε το κοινό μας μέλλον. Είναι κατασκευασμένο με 50% ανακυκλωμένα υλικά μετά την κατανάλωση και η συσκευασία είναι βιώσιμης προέλευσης.

 

Η σειρά HP Comfort Series ανεβάζει την άνεση του χρήστη σε ένα νέο επίπεδο, χωρίς την καμπύλη εκμάθησης των πραγματικών εργονομικών προϊόντων. Το πληκτρολόγιο HP 685 Comfort Dual-Mode Keyboard διαθέτει κυματιστό σχεδιασμό και στήριγμα καρπού που σας επιτρέπει να πληκτρολογείτε άνετα για ώρες. Διαθέτει επίσης ένα ενσωματωμένο κλειδί Copilot. Με τις ανάγλυφες λαβές του, το ποντίκι HP 685 Comfort Dual-Mode Mouse εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας. Οι προγραμματιζόμενες συντομεύσεις αυτών των συσκευών και οι βελτιωμένες συνδέσεις ασφαλείας εξασφαλίζουν μια εμπειρία εργασίας χωρίς κόπο.

 

Τα επιπρόσθετα περιφερειακά και αξεσουάρ που ενισχύουν την ευέλικτη εμπειρία εργασίας είναι τα:

 

HP 435 Programmable Wireless Keypad:  Απολαύστε το πιο προσαρμόσιμο μηχανικό πληκτρολόγιο Bluetooth® στον κόσμο.
HP USBC Travel Hub G3: Επεκτείνετε τις δυνατότητες του φορητού σας υπολογιστή με πέντε βασικές θύρες, προσφέροντας κλιμακούμενη παροχή ενέργειας και συνδεσιμότητα plug-and-play σε σχεδόν κάθε συσκευή.
HP 405 Backlit Wired Keyboard: Απλοποιήστε το χώρο εργασίας σας με αυτό το πληκτρολόγιο που είναι ανθεκτικό στις διαρροές και μπορεί να απολυμανθεί, προσφέροντας τρία επίπεδα θερμού φωτισμού για συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
HP Modular Bag Series: Προσαρμόστε αυτή την ελαφριά και καινοτόμο σειρά τσαντών, που διαθέτει σακίδιο πλάτης, τσάντα και θήκη για φορητό υπολογιστή για την οργανωμένη αποθήκευση των βασικών σας αντικειμένων.
HP 14-inch Convertible Laptop Backpack Tote: Μετατρέψτε αυτό το ελαφρύ σακίδιο πλάτης για laptop 14 ιντσών σε tote, αναδιπλούμενη τσάντα ή τσάντα χειρός για απόλυτη ευελιξία εν κινήσει.

Πηγή

Οσκαρ 2024: Τέσσερα βραβεία για το «Poor Things», θρίαμβος για το «Οπενχάιμερ»


11 Mar Οσκαρ 2024: Τέσσερα βραβεία για το «Poor Things», θρίαμβος για το «Οπενχάιμερ»

Posted at 11:28h
in Cinema world, MOVIES
by Soustas

Άρθρο της Καθημερινής

Συνολικά τέσσερα βραβεία Οσκαρ κέρδισε η ταινία «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου, μεταξύ των οποίων στις κατηγορίες «Α’ Γυναικείου Ρόλου» στην Εμα Στόουν για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ, «Σκηνογραφίας», «Μακιγιάζ & Κομμώσεων» και «Κοστουμιών». Η Στόουν παρέλαβε το δεύτερό της Οσκαρ ιδιαίτερα συγκινημένη, χωρίς φυσικά να χάσει το χιούμορ της.

Μεγάλος νικητής της 96ης τελετής απονομής των Οσκαρ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (ξημερώματα Δευτέρας ώρα Ελλάδος) στο Dolby Theater του Λος Αντζελες, ήταν το «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν. Η ταινία απέσπασε 7 αγαλματίδια στις μεγάλες κατηγορίες «Καλύτερης Ταινίας», «Α’ Ανδρικού Ρόλου» στον Κίλιαν Μέρφι, «Β ‘ Ανδρικού Ρόλου» στον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, «Σκηνοθεσίας», «Μοντάζ», «Φωτογραφίας», «Μουσικής». Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο Οσκαρ στην καριέρα του Ντάουνι Τζούνιορ.

Δύο βραβεία κέρδισε η βρετανική ταινία «Ζώνη Ενδιαφέροντος», στις κατηγορίες «Διεθνής Ταινία» και «Καλύτερου Ηχου».

Τα αποτελέσματα αυτά ήταν σε γενικές γραμμές αναμενόμενα. Εκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η νίκη της Εμα Στόουν, μιας και για πολλούς το φαβορί για το Οσκαρ «Α’ Γυναικείου Ρόλου» ήταν η Λίλι Γκλάντστοουν για τον ρόλο της στην ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε, «Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού», ένα φιλμ που τελικά έμεινε χωρίς καμία βράβευση. Από ένα βραβείο απέσπασαν οι ταινίες «American Fiction», «Τα Παιδιά του Χειμώνα» και η «Ανατομία μιας Πτώσης».

Η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ πήρε το Οσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού για το «What Was I Made For?» της Μπίλι Αϊλις. Σε μια μικρή ανατροπή, τα Οσκαρ Πρωτότυπου και Διασκευασμένου Σεναρίου απονεμήθηκαν στα φιλμ «Ανατομία μιας Πτώσης» και «American Fiction» αντίστοιχα.

Cillian Murphy accepts the award for best performance by an actor in a leading role for “Oppenheimer” during the Oscars on Sunday, March 10, 2024, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)

Η τελετή κύλησε ομαλά, χωρίς ευτράπελα, με οικοδεσπότη τον έμπειρο Τζίμι Κίμελ και όμορφες παρουσίες από τον χώρο του κινηματογράφου και της μουσικής. Μετά από πάρα πολλά χρόνια, την απονομή στους ερμηνευτικούς ρόλους έκαναν πέντε νικητές παλαιότερων διοργανώσεων Οσκαρ. Για παράδειγμα, στη σκηνή ανέβηκαν ονόματα όπως η Ρίτα Μορένο, η Σαρλίζ Θερόν, ο Μπρένταν Φρέιζερ, ο Μάθιου Μακόναχι, ο Νίκολας Κέιτζ κ.α. Πέρα από τις βραβεύσεις, μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές ήταν η ερμηνεία του Ράιαν Γκόσλινγκ στο τραγούδι «I’m Just Ken» από την ταινία «Barbie», αποσπώντας το standing ovation της αίθουσας.

Νόλαν, Σκορσέζε και Λάνθιμος

Συγκινητική ήταν και η παρουσία των Αντρέα και Αμος Μποτσέλι, οι οποίοι ερμήνευσαν το εμβληματικό «Time to Say Goodbye» («Con te Partiro») στη μνήμη των ανθρώπων του θεάματος που έφυγαν από τη ζωή, το 2023.

Αναλυτικά οι νικητές

Καλύτερη Ταινία: Οπενχάιμερ
Σκηνοθεσία: Κρίστοφερ Νόλαν (Οπενχάιμερ)
Α’ Γυναικείος Ρόλος: Εμα Στόουν (Poor Things)
Α’ Ανδρικός Ρόλος: Κίλιαν Μέρφι (Οπενχάιμερ)
Διασκευασμένο Σενάριο: American Fiction
Πρωτότυπο Σενάριο: Ανατομία μιας Πτώσης
Β’ Γυναικείος Ρόλος: Ντα’ Βιν Τζόι Ράντολφ (Τα Παιδιά του Χειμώνα)
Β’ Ανδρικός Ρόλος: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ. (Οπενχάιμερ)

 

Μοντάζ: Οπενχάιμερ
Φωτογραφία: Οπενχάιμερ
Μουσική: Λούντβιχ Γκοράνσον (Οπενχάιμερ)
Κοστούμια: Poor Things
Καλύτερο Τραγούδι: What Was I Made For? (Barbie)
Σκηνογραφία: Poor Things
Διεθνής Ταινία: Ζώνη Ενδιαφέροντος (Μεγάλη Βρετανία)
Animation: Το Αγόρι και ο Ερωδιός – Χαγιάο Μιγιαζάκι
Ντοκιμαντέρ Μεγάλου Μήκους: 20 Μέρες στη Μαριούπολη
Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους: The Last Repair Shop
Ηχος: Ζώνη Ενδιαφέροντος
Οπτικά Εφέ: Godzilla: Minus One
Μακιγιάζ και Κομμώσεις: Poor Things
Μικρού Μήκους Ταινία – Animation: War is Over! Inspired by the Music of John & Yoko
Μικρού Μήκους Ταινία – Live Action: The Wonderful Story of Henry Sugar

Robert Downey Jr. accepts the award for best performance by an actor in a supporting role for “Oppenheimer” during the Oscars on Sunday, March 10, 2024, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)

Πηγή: Η Καθημερινή

Πηγή