Τεχνολογία

Η WatchGuard παρουσιάζει τo Firebox NV5 και το AP332CR για την υποστήριξη απομακρυσμένων εργαζομένων και εξωτερικών περιβαλλόντων


14 Dec Η WatchGuard παρουσιάζει τo Firebox NV5 και το AP332CR για την υποστήριξη απομακρυσμένων εργαζομένων και εξωτερικών περιβαλλόντων

Posted at 15:11h
in SOFTWARE
by Soustas

Η WatchGuard® Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στην ενοποιημένη κυβερνοασφάλεια, κυκλοφόρησε την επιτραπέζια συσκευή Firebox NV5 VPN gateway και το Access Point Wi-Fi 6 AP332CR για δύσκολα περιβάλλοντα ή εξωτερικές εγκαταστάσεις. Κατασκευασμένα για να υποστηρίζουν τους MSPs και τους τελικούς χρήστες για τοποθεσίες ανάπτυξης με γνώμονα τον σκοπό, αυτές οι δύο προσθήκες στην ισχυρή σειρά προϊόντων και υπηρεσιών ασφαλείας της WatchGuard επεκτείνουν περαιτέρω την προστασία επιχειρηματικού επιπέδου για πελάτες με κατανεμημένες λειτουργίες, παρέχοντας παράλληλα μια απρόσκοπτη εμπειρία όπου κι αν βρίσκονται. Σε συνδυασμό με το WatchGuard Cloud για την παροχή μιας απλοποιημένης πλατφόρμας για κεντρική διαχείριση ασφάλειας, τόσο το NV5 όσο και το AP332CR είναι εύκολο να αναπτυχθούν, να χρησιμοποιηθούν και να διαμορφωθούν μέσω της πλατφόρμας, Unified Security Platform® της WatchGuard.

 

«Η WatchGuard παραμένει επικεντρωμένη στο όραμά της να είναι ο πάροχος ασφάλειας που επιλέγουν οι MSPs, παρέχοντάς τους λύσεις ασφάλειας που ικανοποιούν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων και αναγκών των πελατών, συμπεριλαμβανομένων των απομακρυσμένων και κατανεμημένων περιβαλλόντων», δήλωσε ο Ryan Poutre, Product Manager της WatchGuard Technologies. «Τηρούμε την υπόσχεσή μας να θέσουμε νέα πρότυπα για την παροχή ασφάλειας – μέσω της τεχνολογίας μας, μέσω της ομάδας μας και μέσω του ακμάζοντος οικοσυστήματος συνεργατών της WatchGuard. Και μαζί, θα συνεχίσουμε να ανεβάζουμε τον πήχη.»

 

Η συνεχής επέκταση του εύρους και της συνάφειας του ισχυρού χαρτοφυλακίου ασφαλείας της WatchGuard, αποτελεί βασικό μέρος της αποστολής της εταιρείας να καταστήσει την ασφάλεια επιχειρηματικού επιπέδου προσιτή σε όλους τους οργανισμούς και επιτρέπει στην εταιρεία να προσφέρει απλοποίηση και κλίμακα σε κάθε πτυχή της κατανάλωσης, της παροχής και της διαχείρισης της ασφάλειας.

 

Firebox NV5: Συνδεσιμότητα άκρων για τοποθεσίες υποκαταστημάτων και απομακρυσμένες εφαρμογές

Το Firebox NV5 είναι μια ισχυρή λύση για κατανεμημένη, ασφαλή κυκλοφορία VPN και διαθέτει μια κεντρική λύση ασφάλειας και καταγραφής για τους διαχειριστές. Σχεδιασμένο για την υποστήριξη απομακρυσμένων συνδέσεων VPN πίσω σε ένα εταιρικό εικονικό ή φυσικό Firebox, το NV5 μπορεί να δρομολογήσει την κυκλοφορία πίσω στην εταιρική συσκευή ασφαλείας χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες WatchGuard Branch Office VPN (BOVPN) για να παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας με μια συσκευή που βρίσκεται στο εταιρικό γραφείο. Με δυνατότητες SD-WAN επιχειρηματικής κλάσης, το NV5 είναι ιδανικό για εγκατάσταση σε απομακρυσμένες εφαρμογές, όπως περίπτερα, ψηφιακές πινακίδες, ΑΤΜ και εξοπλισμό γραφείου.

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Firebox NV5 περιλαμβάνουν:

Zerotouch deploymentΤο WatchGuard Cloud προσφέρει ένα εργαλείο ανάπτυξης και διαμόρφωσης zero-touch που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του Firebox NV Οι ομάδες IT μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ανάπτυξη zero-touch για να εξαλείψουν μεγάλο μέρος της εργασίας που απαιτείται για τη ρύθμιση ενός Firebox ώστε να λειτουργήσει στο δίκτυό τους – και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να βγουν από το γραφείο τους. Το τοπικό προσωπικό απλώς συνδέει τη συσκευή στο ρεύμα και το διαδίκτυο και το NV5 κατεβάζει και εφαρμόζει αυτόματα την προκαθορισμένη παραμετροποίηση από το εταιρικό δίκτυο.
Προσαρμογή δικτύου με SDWAN Οι επιχειρήσεις απαιτούν λύσεις δικτύου που προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες, βελτιστοποιώντας την απόδοση και το κόστος του δικτύου. Η δυναμική επιλογή διαδρομής επιλέγει την καταλληλότερη σύνδεση με βάση την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των διακυμάνσεων, της απώλειας πακέτων και της καθυστέρησης. Αξιοποιώντας αυτή την τεχνολογία, το Firebox NV5 διευκολύνει τη μείωση της χρήσης ακριβών δεδομένων MPLS ή κινητών δεδομένων και τη βελτίωση της ανθεκτικότητας του δικτύου, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια.
Εμπειρία χρήστη WatchGuard Πολλοί πελάτες χρησιμοποιούν απομακρυσμένες εφαρμογές ή έχουν μικρά δορυφορικά γραφεία που μπορεί να είναι δύσκολο και δαπανηρό να ασφαλίσουν και να διαχειριστούν. Το NV5 χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα με άλλες λύσεις WatchGuard Firebox, Wi-Fi, έλεγχο ταυτότητας και λύσεις τελικού σημείου. Είτε πρόκειται για τον προγραμματισμό αναβαθμίσεων υλικολογισμικού, είτε για την παρακολούθηση access points, οι τεχνικοί έχουν μία εμπειρία χρήσης.

 

WatchGuard AP332CR: Η ιδανική επιλογή για υπαίθρια/δύσκολα περιβάλλοντα μεσαίας πυκνότητας

Το Wi-Fi είναι απαραίτητο για τους πελάτες ώστε να παραμένουν συνδεδεμένοι για την εργασία τους ή ως υπηρεσία για τους δικούς τους πελάτες. Το AP332CR με βαθμό προστασίας IP67 παρέχει ανώτερες επιδόσεις Wi-Fi 6 και κρυπτογραφημένη ασφάλεια WPA3 σε κατανεμημένα δίκτυα και είναι ιδανικό για τη δημιουργία ενός εύκολα επεκτάσιμου δικτύου σε δύσκολες ή εξωτερικές συνθήκες εγκατάστασης. Αυτό το σημείο πρόσβασης διπλής ζώνης παρέχει γρήγορη, αξιόπιστη κάλυψη με ασύρματο 2×2 και τέσσερις εξωτερικές, πανκατευθυντικές κεραίες που προσφέρουν έως και 1,2 Gbps στη ζώνη 5 GHz. Περιλαμβάνεται μία θύρα PoE+ για την υποστήριξη ρυθμών μετάδοσης δεδομένων έως και 2,5 Gbps. Αξιοποιώντας το WatchGuard Cloud για εγκατάσταση και διαμόρφωση, το AP332CR προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία με απόδοση Wi-Fi 6 και κρυπτογράφηση WPA3 – καθιστώντας το ιδανικό για τη δημιουργία εύκολα επεκτάσιμων δικτύων σε σχολικές μονάδες, δημόσια hotspots και μικρότερα περιβάλλοντα παραγωγής.

 

Μια τυπική άδεια για Wi-Fi στο WatchGuard Cloud προσφέρει βασικές λειτουργίες διαχείρισης Cloud που περιλαμβάνουν 24ωρη αναφορά, ολοκληρωμένη υποστήριξη 24/7, διαγνωστικά, διαχείριση αποθεμάτων και πολλά άλλα. Οι άδειες διαχείρισης της πλατφόρμας WatchGuard Unified Security για Wi-Fi στο WatchGuard Cloud προσφέρουν όλα όσα περιλαμβάνονται στην τυπική άδεια συν 30 ημέρες αναφοράς, διαμόρφωση VPN, προηγμένη ενσωμάτωση PSA και πολλά άλλα.

 

Τα πλεονεκτήματα της διαχείρισης του AP332CR με το WatchGuard Cloud περιλαμβάνουν:

Απλή συνδεσιμότητα VPN με Fireboxes που διαχειρίζονται στο WatchGuard Cloud.
Δυνατότητες πολλαπλών επιπέδων και πολλαπλών κατόχων μέσω μιας κεντρικής πλατφόρμας διαχείρισης WatchGuard Cloud με βελτιωμένη ενεργοποίηση και έξυπνη διαχείριση αποθεμάτων.
Δημιουργία Captive Portal με προσαρμοσμένο εταιρικό branding, όπως λογότυπα της εταιρείας, φόντο και thumbnails.
Ο εταιρικός έλεγχος ταυτότητας παρέχεται μέσω εύκολα διαχειριζόμενων πεδίων ελέγχου ταυτότητας WatchGuard Authentication.
Κεντρική διαχείριση του χαρτοφυλακίου προϊόντων της WatchGuard, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων AuthPoint, Firebox και λύσεων τελικού σημείου.

 

Η WatchGuard συνεχίζει να αναπτύσσει νέα access points και ασύρματα χαρακτηριστικά για να επεκτείνει ένα από τα πιο ισχυρά χαρτοφυλάκια ασύρματων συστημάτων στον κλάδο. Επικοινωνήστε με την ομάδα της WatchGuard αν έχετε ερωτήσεις ή αν επιθυμείτε να παρέχετε ασφαλείς λύσεις Wi-Fi.

Πηγή