Τεχνολογία

Η THQ Nordic και η Airship Syndicate ανακοινώνουν το Darksiders Genesis (video)




07 Jun Η THQ Nordic και η Airship Syndicate ανακοινώνουν το Darksiders Genesis (video)

Posted at 15:19h
in GAMES
by Soustas

Η THQ Nordic και η Airship Syndicate ανακοίνωσαν το πρώτο top-down action / adventure παιχνίδι στην ιστορία της σειράς Darksiders, το Darksiders Genesis. Το Darksiders Genesis αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά για PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και Google Stadia, ενώ ο κόσμος θα μπορεί να το δοκιμάσει στο περίπτερο της THQ Nordic στην E3 2019.

  

«Το Darksiders Genesis ακολουθεί μια εντελώς φρέσκια προσέγγιση για την σειρά Darksiders, με το νέο στυλ στο gameplay, την παρουσία του Strife – του τέταρτου και τελευταία ιππότη της αποκάλυψης – και με πολλά άλλα», είπε ο Joe Madureira, συν-δημιουργός του Darksiders και CEO της Airship Syndicate. «Η ομάδα της Airship ανυπομονεί να δείξει το Darksiders Genesis στους λάτρεις της σειράς την επόμενη εβδομάδα στην E3 στο Λος Άντζελες»!

 

Στο Darksiders Genesis, ο τέταρτος ιππότης της αποκάλυψης, ο Strife, καλείται να σώσει την ανθρωπότητα από την καταστροφή στα χέρια του Lucifer. Πιστό στις ρίζες του, το Darksiders Genesis θα προσφέρει έντονες μάχες, εξερεύνηση, επίλυση γρίφων, επικές αναμετρήσεις με bosses και τρύπες που οδηγούν από τον παράδεισο στην κόλαση. Το παιχνίδι σηματοδοτεί την πρώτη περιπέτεια στην σειρά Darksiders που διεξάγεται με την κάμερα σε κάθετη προοπτική.

Like this:

Like Loading…



Source link