Τεχνολογία

Η THQ Nordic εξαγοράζει τη γερμανική metricminds


25 Feb Η THQ Nordic εξαγοράζει τη γερμανική metricminds

Posted at 13:17h
in GAMES
by Soustas

Η THQ Nordic ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της εξαγοράς της metricminds με έδρα τη Φρανκφούρτη, μετατρέποντάς την σε 100% θυγατρική του ομίλου THQ Nordic GmbH.

 

Από την ίδρυσή του το 2001, το στούντιο καθιερώθηκε στη συνείδηση του κοινού για τη δημιουργία cutscenes, trailers, motion capture, keyframe animation, facial animation και ολοκληρωμένων cinematics που προβάλλονται in–engine.

 

Στα αξιοσημείωτα projects όπου εργάστηκε το στούντιο περιλαμβάνονται τα παιχνίδια: Horizon (1 και 2), Dying Light, Borderlands 2, The Surge (1 και 2), EVOLVE, Batman: Arkham Origins, Tarzan 3D, Darksiders III, The Remnant: From the Ashes και πολλά άλλα (σε αυτό το σημείο, ο Crypto υποχρεώνει την THQ να αναφέρει ότι το στούντιο εργάστηκε και στα Destroy All Humans! του 2020, αλλά και στο Destroy All Humans 2 – Reprobed, αλλά δεν της επιτρέπει να αποκαλύψει περισσότερα).

 

Το 2018, το στούντιο… ψάρεψε στον ωκεανό του VR εκδίδοντας το «Catch & Release».

 

Η εξαγορά περιλαμβάνει ολόκληρη τη βασική ομάδα, που αποτελείται από ειδικούς στα games, στη μετάδοση τηλεοπτικού υλικού και στην κινηματογραφική βιομηχανία. Οι όροι της εξαγοράς παραμένουν άγνωστοι.

Πηγή