Τεχνολογία

Η TeamViewer ψηφιοποιεί τις εργασίες στις αποθήκες του GlobalFoundries με λύση συλλογής που βασίζεται σε AR


20 Dec Η TeamViewer ψηφιοποιεί τις εργασίες στις αποθήκες του GlobalFoundries με λύση συλλογής που βασίζεται σε AR

Posted at 13:50h
in LIFE TECH
by Soustas

Η TeamViewer, o παγκόσμιος πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι ο παγκόσμιος κατασκευαστής ημιαγωγών GlobalFoundries (GF) έχει αναπτύξει την πλατφόρμα Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR) της TeamViewer, Frontline, για να μεταμορφώσει ψηφιακά τις αποθήκες της στις εγκαταστάσεις της στη Δρέσδη, το μεγαλύτερο εργοστάσιο ημιαγωγών στην Ευρώπη. Μεταξύ των σημαντικότερων πλεονεκτημάτων που πέτυχε η GF μέσω της εφαρμογής της λύσης της TeamViewer είναι η έως και 25% ταχύτερη εκτέλεση των διαδικασιών της αποθήκης, η καλύτερη εργονομία των εργαζομένων, το ποσοστό σφάλματος επιλογής κοντά στο μηδέν και η μείωση της σπατάλης περίπου 100.000 φύλλων χαρτιού ετησίως.

 

Ο Kevin Hidalgo, Ανώτερος Διευθυντής Logistics στην GF: «Στην GF, προσπαθούμε πάντα να βελτιώνουμε τη λειτουργική μας αποτελεσματικότητα για να εκπληρώσουμε καλύτερα τις ανάγκες των πελατών μας. Όταν αναζητούσαμε μια λύση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τη βελτίωση των λειτουργιών της αποθήκης μας, διαπιστώσαμε ότι μια λύση βασισμένη στην επαυξημένη πραγματικότητα θα μπορούσε πραγματικά να κάνει τη διαφορά για εμάς. Τώρα, με την κυκλοφορία του Frontline της TeamViewer, μπορέσαμε να φέρουμε την αποτελεσματικότητα, την ακρίβεια και τη βιωσιμότητα των logistics της αποθήκης σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.»

 

Ο Jan Junker, Executive Vice President Solution Sales & Delivery: «Περίπου το 80% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού δεν εργάζεται σε γραφείο, αλλά στον τομέα της μεταποίησης, της παραγωγής, της εφοδιαστικής ή της επιτόπιας εξυπηρέτησης. Με τις AR λύσεις μας, οι επιχειρήσεις έχουν την πρώτη ευκαιρία να ψηφιοποιήσουν επίσης τις εργασίες και τις διαδικασίες από αυτούς τους τομείς και να συνδέσουν απρόσκοπτα τους εργαζόμενους στην υπάρχουσα ψηφιακή υποδομή της εταιρείας. Τα οφέλη που πέτυχε η GlobalFoundries σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μιλούν από μόνα τους».

 

Στην αποθήκη της GF, το λογισμικό καθοδηγεί τους εργαζόμενους στην αποθήκη στη διαδικασία συλλογής με σαφείς οδηγίες βήμα προς βήμα, που εμφανίζονται στα έξυπνα γυαλιά απευθείας στο οπτικό τους πεδίο. Μαζί με τον ενσωματωμένο φωνητικό έλεγχο, παρέχει 100% πληροφορίες hands-free στους εργαζόμενους, αντικαθιστώντας πλήρως την προηγούμενη διαδικασία που βασιζόταν στο χαρτί.

 

Η ολοκληρωμένη εφαρμογή της TeamViewer Frontline στην αποθήκη των εγκαταστάσεων της Δρέσδης της GF ολοκληρώθηκε σε μόλις δέκα εβδομάδες. Η TeamViewer συνεργάζεται στενά με την GF για να εντοπίσει άλλες ευκαιρίες χρήσης της λύσης και διερευνά περιπτώσεις χρήσης πέρα από την επιλογή όρασης.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες και ένα βίντεο της ανάπτυξης της TeamViewer στο GF εδώ.

Πηγή