Τεχνολογία

Η Samsung θέτει νέα πρότυπα με τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων One UI για πιο προηγμένη και ασφαλή εμπειρία στο οικοσύστημα Samsung Galaxy


09 Feb Η Samsung θέτει νέα πρότυπα με τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων One UI για πιο προηγμένη και ασφαλή εμπειρία στο οικοσύστημα Samsung Galaxy

Posted at 19:36h
in BUSINESS
by Soustas

Η Samsung Electronics Co., Ltd. πραγματοποίησε τη δέσμευσή της να προσφέρει ακόμη πιο ενημερωμένη και ασφαλή εμπειρία στους χρήστες Samsung Galaxy, προσφέροντας έως και τέσσερις γενιές ενημερώσεων λογισμικού One UI και Android OS σε επιλεγμένες συσκευές.

 

Tο βελτιωμένο πρότυπο της Samsung αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης δέσμευσης της εταιρείας να παρέχει έως και τρεις γενιές αναβαθμίσεων, εξασφαλίζοντας σε εκατομμύρια χρήστες Samsung Galaxy πρόσβαση στις τελευταίες ενημερώσεις για την ασφάλεια, την παραγωγικότητα, τη χρηστικότητα και πολλές άλλες λειτουργίες, για όσο χρησιμοποιούν την Samsung συσκευή τους. Η διευρυμένη δυνατότητα αναβαθμίσεων θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα smartphones της σειράς S, της σειράς Z και της σειράς A, καθώς και σε tablets. Παράλληλα, η Samsung σχεδιάζει να επεκτείνει αυτήν την προσπάθεια σε διάφορες σειρές προϊόντων στο οικοσύστημα Samsung Galaxy και εργάζεται για αυτό το σκοπό με τους συνεργάτες της, για την παροχή αναβαθμίσεων Android OS μέσω του Samsung One UI. Η Samsung προσφέρει επίσης αναβαθμίσεις για έως και τέσσερα χρόνια στα λογισμικά των wearable συσκευών, One UI Watch και Wear OS Powered by Samsung, ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν τις πιο πρόσφατες εμπειρίες Samsung Galaxy Watch.

Εκτός από την επέκταση των αναβαθμίσεων One UI, η Samsung θα παρέχει ενημερώσεις ασφαλείας για έως και πέντε χρόνια, συμβάλλοντας στην προστασία επιλεγμένων συσκευών Samsung Galaxy. Οι ενημερώσεις ασφαλείας σε συνδυασμό με τη βραβευμένη πλατφόρμα ασφάλειας αμυντικού επιπέδου Samsung Knox της Samsung, παρέχουν στις συσκευές Samsung Galaxy ισχυρή προστασία, από άκρο σε άκρο, ενάντια σε πιθανές απειλές ασφαλείας. Επιπλέον, οι χρήστες του προγράμματος Samsung Galaxy Enterprise Edition θα αποκτήσουν πρόσβαση ενός έτους στην πλατφόρμα Samsung Knox Suite, για εύκολη διαχείριση των εταιρικών συσκευών μέσα από έναν πίνακα εργαλείων που εντοπίζει τις διαθέσιμες ενημερώσεις ασφαλείας και άλλες λειτουργίες.

Οι συσκευές Samsung Galaxy που θα υποστηρίζουν τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων One UI και πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας[1], περιλαμβάνουν:

Από τη σειρά Samsung Galaxy S: Το Samsung Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, το Samsung Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, S21 FE και τις επερχόμενες συσκευές της σειράς S
Από τη σειρά Samsung  Galaxy Z: Το Samsung Galaxy Z Fold3, το Samsung Galaxy Z Flip3 και τις επερχόμενες συσκευές της σειράς Z
Από τη σειρά Samsung Galaxy A: Επερχόμενες επιλεγμένες συσκευές της σειράς A
Από τα Samsung Galaxy Tablets: To Samsung Galaxy Tab S8, S8+, S8 Ultra και τις επερχόμενες συσκευές Tab S

 

Οι συσκευές Samsung Galaxy που θα υποστηρίζουν τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων One UI Watch και Wear OS Powered by Samsung[2], περιλαμβάνουν:

Samsung Galaxy Watch: Τα Samsung Galaxy Watch4, Samsung Galaxy Watch4 Classic και τις επερχόμενες συσκευές της σειράς

 

«Οι άνθρωποι της Samsung εργάζονται διαρκώς για να προσφέρουν στους χρήστες του οικοσυστήματος Samsung Galaxy καινοτόμες εμπειρίες που διαρκούν στο. Άλλωστε, πολλοί χρήστες επιλέγουν να διατηρούν τις συσκευές τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, είτε επειδή αγαπούν το συγκεκριμένο μοντέλο smartphone είτε για να συμβάλουν σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του MX Business στη Samsung. «Σήμερα πηγαίνουμε τη δέσμευσή μας για καινοτομία ένα βήμα παρακάτω με έως και τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων One UI, ώστε οι χρήστες μας απολαμβάνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κινητής για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα».

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τη Samsung να παρέχει στους χρήστες Samsung Galaxy τις πιο προηγμένες και δυναμικές εμπειρίες, εφόσον πληρούνται οι προδιαγραφές υλικού για αναβαθμίσεις και υπάρχει δυνατότητα βελτιστοποίησης. Οι συσκευές Samsung Galaxy που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για λήψη αναβαθμίσεων One UI σε τέσσερις γενιές, εξακολουθούν να υποστηρίζονται με έως και τρεις γενιές αναβαθμίσεων One UI.

[1] Η διαθεσιμότητα και ο χρόνος των αναβαθμίσεων και των λειτουργιών του One UI ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής και το χρονοδιάγραμμα των αναβαθμίσεων του λειτουργικού συστήματος Android.

 

[2] Η διαθεσιμότητα και ο χρόνος των αναβαθμίσεων και των λειτουργιών του One UI Watch ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο της συσκευής και το χρονοδιάγραμμα των αναβαθμίσεων του Wear OS.

Πηγή