Τεχνολογία

Η Philips 243Β9Η με συνδεσιμότητα USB-C (video)


01 Feb Η Philips 243Β9Η με συνδεσιμότητα USB-C (video)

Posted at 13:18h
in TSTV
by Soustas

Η επιλογή νέας οθόνης πολλές φορές είναι δύσκολή κι αυτό γιατί εκεί έξω κυκλοφορούν άπειρα μοντέλα για να διαλέξεις.

Γιαυτό το λόγο προσπαθώ να σας παρουσιάζω συνεχώς νέα monitors για να βοηθήσω στην επόμενη σας επιλογή.

Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζω την Philips 243Β9Η της σειράς B Line με την χαρακτηριστική συνδεσιμότητα USB C που τελευταία έχουμε συναντήσει ξανά σε βίντεο εδώ στο κανάλι.

Ξεκινώντας λοιπόν από το εξωτερικό της οθόνης βλέπουμε έναν κλασικό για την Philips Σχεδιασμό, με ρυθμιζόμενη βάση σε ύψος αλλά και γωνία θέασης η οποία με ευκολία συναρμολογείτε χωρίς την ανάγκη χρήσης οποιουδήποτε εργαλείου.

Τα Bezzel της οθόνης είναι αρκετά μικρά στις 3 πλευρές πέραν της κάτω όπου εκεί έχουμε τα πλήκτρα του μενού. Στα πλαινα και στο πίσω μέρος θα δούμε τις θύρες USB VGA Display Port και HDMI. Σε αυτό το σημείο να πω πως η οθόνη έχει ένα Α πάχος και δεν την λες και minimal.  προσωπικά προτιμώ τις πιο λεπτές οθόνες.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά συναντάμε μια LCD οθόνη 24ων ιντσών με τεχνολογία IPS για εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής ώστε να βλέπετε την οθόνη από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο του χώρου. Η ανάλυση της είναι 1920χ1080 στα 75 ΗΖ έχοντας χρόνο απόκρισης 4ms. Δεν θα την χαρακτήριζα gaming οθόνη σε καμία περίπτωση αλλά αν δεν είσαι competitive player δεν θα έχεις κανένα θέμα.

Αυτή η οθόνη της Philips διαθέτει υποδοχή USB type-C με παροχή ρεύματος. Χάρη στην έξυπνη και ευέλικτη διαχείριση ενέργειας, μπορείτε να φορτίσετε απευθείας τη συμβατή συσκευή σας. Το λεπτό βύσμα δύο όψεων USB-C επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με ένα καλώδιο. Μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο υψηλής ανάλυσης και να μεταφέρετε δεδομένα με υψηλές ταχύτητες ενώ ταυτόχρονα τροφοδοτείτε και επαναφορτίζετε τη συμβατή συσκευή σας.

Η λεπτομέρεια της κάμερας είναι μια πινελιά που μου αρέσει ειδικά στις μέρες μας όπου τα διαδικτυακά meeting είναι όλο και συχνότερα. Η κάμερα διαθέτει επίσης προηγμένους αισθητήρες για την αναγνώριση προσώπου μέσω Windows Hello™.

Η τιμή της Philips 243Β9 είναι περίπου στα 280 ευρώ. Η εμπειρία που είχα όλο αυτό το διάστημα που την δοκιμάζω μου άφησε θετικές εντυπώσεις ιδιαίτερα στην χρήση της ως monitor για σύνδεση με laptop.

Αν θέλετε να δείτε ακόμα περισσότερες οθόνες μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι επιλέγοντας να σας έρχονται ειδοποιήσεις για νέα βίντεο.

Πηγή