Τεχνολογία

Η LG Electronics πρωτοπορεί στον σχεδιασμό κινητών συσκευών με το νέο LG VELVET




14 Apr Η LG Electronics πρωτοπορεί στον σχεδιασμό κινητών συσκευών με το νέο LG VELVET

Posted at 19:34h
in BUSINESS
by Soustas

Τα smartphones τείνουν να μοιάζουν όλο και περισσότερο στον σχεδιασμό και πλέον διαφοροποιούνται κατά κύριο λόγο στις τεχνικές προδιαγραφές τους. Η LG Electronics (LG) απαντά στην παραπάνω «πρόκληση» με μία νέα στρατηγική που δίνει έμφαση στον ιδιαίτερο σχεδιασμό και την «χειροπιαστή» κομψότητα. Η πρώτη συσκευή που θα αποτυπώνει αυτή τη νέα φιλοσοφία είναι η πολυαναμενόμενη ‘LG VELVET’, η οποία διαθέτει τη μοναδική κάμερα “Raindrop” και έναν συμμετρικό και κομψό σχεδιασμό που είναι ευχάριστος τόσο στο μάτι όσο και στο κράτημα.

 

Η LG VELVET θα είναι η πρώτη συσκευή της νέας στρατηγικής της εταιρείας για τα κινητά και θα διαφοροποιηθεί από τις «κωδικοποημένες» ονομασίες. Συγκεκριμένα, η LG υιοθετεί μία προσέγγιση εκφραστικών ονομασιών που θα βοηθήσουν τον καταναλωτή να αντιληφθεί την ουσία της συσκευής που του ταιριάζει καλύτερα. Το όνομα “Velvet” έχει την πρόθεση να  φέρει στο νου την αίσθηση της εξαιρετικής και πολυτελούς απαλότητας, ένα βασικό χαρακτηριστικό του νέου τηλεφώνου.

 

«Το νέο μας branding αντικατοπτρίζει τις τρέχουσες τάσεις που επικεντρώνονται στις ατομικές προτιμήσεις και τα συναισθήματα των καταναλωτών, δίνοντας παράλληλα μεγαλύτερη έμφαση στον σχεδιασμό», δήλωσε ο Chang Ma, senior vice president του τμήματος product strategy στην LG Mobile Communications Company. «Πρόκειται για μία προσέγγιση με έμφαση στις αισθήσεις και είμαστε σίγουροι ότι θα έχει απήχηση στους σημερινούς καταναλωτές και θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε μια ταυτότητα με ακόμα μεγαλύτερη σαφήνεια».

Like this:

Like Loading…



Source link