Τεχνολογία

Η LG φέρνει νέες lifestyle τηλεοράσεις


15 Dec Η LG φέρνει νέες lifestyle τηλεοράσεις

Posted at 01:05h
in LIFE TECH, SMART TV
by Soustas

Στο CES 2022, η LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει την πρωτοποριακή σειρά lifestyle τηλεοράσεων, που δημιουργήθηκε και σχεδιάστηκε για το σύγχρονο τρόπο ζωής που επικεντρώνει στη  ζωή στο σπίτι. Προσφέροντας μέγιστη ευχρηστία, απρόσκοπτη ενσωμάτωση στο χώρο σας χάρη στην μοναδική τους κομψότητα και ακόμα περισσότερες ευκολίες στο πλαίσιο της λειτουργίας τους, οι Lifestyle TVs της LG μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε σπίτι σε χώρο γραφείου, γυμναστήριο, γκαλερί, εργαστήριο ή κέντρο ψυχαγωγίας, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν στην αισθητική του χώρου, αναβαθμίζοντας τη διακόσμηση σας και κάνοντας την καθημερινότητα σας πιο ευχάριστη.

 

Οι ναυαρχίδες αυτής της πρωτοποριακής σειράς, είναι τα μοντέλα LG Objet TV (65Art90) και LG StanbyME (27Art10), δυο καινοτόμες προτάσεις που αποκλίνουν από το συμβατικό σχεδιασμό, ώστε να προσφέρουν προστιθέμενη αξία και μια μοναδικά ξεχωριστή εμπειρία στους χρήστες τους. Με τον άνευ προηγουμένου σχεδιασμό τους και την αυξημένη τους λειτουργικότητα, αυτά τα ξεχωριστά προϊόντα είναι η τέλεια λύση για τα σημερινά πολύ-λειτουργικά σπίτια, όπου η δουλεία, η μάθηση, η διασκέδαση και η χαλάρωση είναι όλα μέρος των καθημερινών μας δραστηριοτήτων.

Μιμούμενο την εμφάνιση ενός ζωγραφικού πίνακα, χάρη στο μινιμαλιστικό στυλ και τις επιλογές ουδέτερων, γήινων αποχρώσεων της, η LG Objet TV μπορεί να ενταχθεί άνετα σε οποιοδήποτε δωμάτιο, χαρίζοντας στο χώρο σας μια αίσθηση εκλεπτυσμένης αισθητικής και αρμονίας. Η LG Objet TV προσαρμόζεται στις διαφορετικές ανάγκες του κάθε χρήστη, με το απλό άγγιγμα ενός κουμπιού του ειδικού τηλεχειριστηρίου της, που επιτρέπει στο υφασμάτινο κάλυμμα να ανέβει και να κατέβει, ρυθμίζοντας το στο σημείο που εξυπηρετεί το χρήστη. Μπορεί να κατέβει τελείως, αποκαλύπτοντας έτσι ολόκληρη την οθόνη, προσφέροντας τη μέγιστη εμπειρία προβολής, ή εναλλακτικά να προσφέρει μερική κάλυψη για συγκεκριμένες, πιο lifestyle χρήσεις.

Όταν η 65 ιντσών LG Objet TV OLED είναι σε λειτουργία Full View (πλήρης προβολή), το evo panel και ο προηγμένος επεξεργαστής της προσφέρουν μια εκπληκτική εμπειρία θέασης, κάνοντας το περιεχόμενο, ανεξαρτήτως θέματος, να ζωντανεύει, με ακριβή χρωματική αποτύπωση και έντονες αντιθέσεις. Πέρα από την εξαιρετικής ποιότητας εικόνα, η premium αυτή τηλεόραση, διαθέτει και ένα ηχοσύστημα ισχύος 80W και 4.2 καναλιών, που χαρίζει κινηματογραφικής ποιότητας  ήχο, εξασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη εμπειρία για τον θεατή, κάνοντας τον να νοιώθει μέρος του προγράμματος που παρακολουθεί. Σε ρύθμιση Line View (οριζόντια διάταξη), η τηλεόραση μπορεί να βοηθά τους χρήστες στο να τηρούν το πρόγραμμα και τις υποχρεώσεις τους μέσα στην εβδομάδα, χάρη στη λειτουργία Date & Clock, να μεταμορφωθεί σε μια εξυπηρετική συσκευή αναπαραγωγής ήχου με τη ρύθμιση Music ή να εμφανίζει μια συλλογή από μοναδικές φωτογραφίες με θέμα τα όμορφα περιβάλλοντα και τη φύση, με τη λειτουργία Gallery.

Το υφασμάτινο κάλυμμα, που μπορεί να αλλαχθεί, και διαφοροποιεί την LG Objet TV από οποιαδήποτε άλλη τηλεόραση στην αγορά, είναι ένα προϊόν της Δανέζικης εταιρείας καινοτομίας υφασμάτων Kvadrat. Τα τρία διαθέσιμα χρώματα – Kvadrat Beige, Kvadrat Redwood, Kvadrat Green – έχουν όλα επιλεχθεί προσεκτικά για την δυνατότητά τους να ταιριάζουν σε μια ευρύτερη χρωματική παλέτα, καθώς και να μπορούν να εντάσσονται με ευκολία σε διάφορες εναλλακτικές εσωτερικής διακόσμησης.

Η εγκατάσταση, αντίστοιχα, είναι εξίσου λιτή και απλουστευμένη όπως και ο σχεδιασμός της ίδιας της Objet TV. Λεπτή, αλλά και στιβαρή, η τηλεόραση αυτή είναι σχεδιασμένη για να μπορεί τοποθετείται ακουμπώντας σε τοίχο, με κλήση μέχρι και 5 μοίρες, ακριβώς όπως ένα έργο τέχνης θα εκτίθετο σε μια σύγχρονη γκαλερί. Το σύστημα της συσκευής που ενσωματώνει τα καλώδια στο πλαίσιο της τηλεόρασης, διευκολύνει τη σύνδεση με εξωτερικές συσκευές, όπως για παράδειγμα ένα TV-box ή μια κονσόλα παιχνιδιών, ενώ παράλληλα διατηρεί τις λιτές σύγχρονες/μοντέρνες γραμμές της. Η τηλεόραση μπορεί επίσης να εγκατασταθεί πλήρως εφαπτόμενη στον τοίχο, για μέγιστη ενσωμάτωση στο χώρο2.

Η άλλη καινοτομία της καινούριας σειράς Lifestyle TVs της LG, η LG StanbyME, είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις τηλεοπτικές σας συνήθειες. Αυτό το μοναδικού είδους κέντρο ψυχαγωγίας είναι μια ασύρματη, προσωπική οθόνη τηλεόρασης με ενσωματωμένη μπαταρία, συνδεδεμένη σε μια μετακινήσιμη βάση, με κρυφές ρόδες που επιτρέπει έως και τρεις ώρες προβολής πριν χρειαστεί επαναφόρτιση. Η LG StanbyME μπορεί να μετακινηθεί εύκολα από το ένα δωμάτιο στο άλλο, προσφέροντας την απόλυτη ελευθερία για προβολή σε όποιον χώρο επιθυμείτε, καθώς η 27- ιντσών οθόνη της είναι το ιδανικό μέγεθος, όχι μόνο για ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, αλλά και για video streaming, τηλεδιασκέψεις με οικογενειακά πρόσωπα και συνεργάτες, αλλά και την παρακολούθηση διαδικτυακών διαλέξεων.

Η LG StanbyME προφέρει ασύγκριτη πρακτικότητα και άνετη προβολή με το εργονομικό της σχεδιασμό, καθώς η οθόνη μπορεί να στρέφεται, να παίρνει κλίση ή και να περιστραφεί σε οριζόντιο/ κάθετο προσανατολισμό. Το ύψος προσαρμόζεται,  επιτρέποντας έτσι στον θεατή να προσαρμόζει τη θέση ανάλογα με τη χρήση του, διασφαλίζοντάς με αυτόν τον τρόπο, τη απόλυτη άνεση του χρήστη, ακόμα και όταν ξαπλώνει  στο κρεβάτι, μαγειρεύει ή χαλαρώνει στον καναπέ του σαλονιού. Η παρακολούθηση streaming content στην LG StanbyME είναι πανεύκολη χάρη στο Mobile Screen Mirroring, που δουλεύει απρόσκοπτα με τα κινητά τηλέφωνα τελευταίας γενιάς Android και iOS και άλλες συσκευές NFC. Μια αποσπώμενη βάση/ εσοχή επιτρέπει στο θεατή να τοποθετήσει το τηλέφωνό του με ασφάλεια στην κορυφή της LG StanbyME, δημιουργώντας έτσι μια γρήγορη και ασφαλή λύση για βίντεο-κλήσεις, διαδικτυακά μαθήματα και θέαση streaming περιεχομένου. Οι χρήστες μπορούν επίσης να συνδέσουν τους φορητούς ή desktop υπολογιστές τους στην StanbyME χρησιμοποιώντας καλώδιο (USB, HDMI) ή και ασύρματα.

Οι επιλογές για intuitive control της συσκευής συμπεριλαμβάνουν τηλεχειριστήριο, διακόπτες αφής και αναγνώριση κινήσεων, και προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση του LG StanbyME. Το user interface, ειδικά σχεδιασμένο για αυτό το προϊόν, διαφέρει από κάθε άλλο UI τηλεόρασης, και προσαρμόζεται στα προσωπικά γούστα του κάθε θεατή. Όπως και η LG Objet TV, η LG StanbyME έχει ένα διακριτικό και μοντέρνο σχεδιασμό που αναδεικνύει ένα μεγάλο φάσμα από διαφορετικά στυλ διακόσμησης. Με ένα χαρακτηριστικό υφασμάτινο κάλυμμα ιδιαίτερη υφής στην πίσω όψη, και φινιρίσματα σε μπεζ χρώμα, η StanbyME μπορεί να προσθέσει ζεστασιά σε οποιοδήποτε  χώρο. Όταν δεν χρησιμοποιείται ως τηλεόραση, η LG StanbyME μπορεί να διαμορφώσει ατμόσφαιρα σε ένα χώρο, ως ένας μηχανισμός που προβάλει έργα τέχνης, φωτογραφίες ή ένα ημερολόγιο με ρολόι.

Μπορείτε να είστε αναμεσά σε αυτούς που θα δουν τη νέα σειρά Lifestyle TVs της LG, σε πρώτη προβολή, στο πλαίσιο της έκθεσης CES 2022, διαδικτυακά, μέσα από την ιστοσελίδα της LG στον παρακάτω σύνδεσμο – www.LG.com/CES2022 – στις 4 Ιανουαρίου 2022 στις 18:00 ώρα Ελλάδας (08:00 PST).

Πηγή