Τεχνολογία

Η LG ΚΑΙ Η BLACKDOVE ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ LG LED SIGNAGE


27 Apr Η LG ΚΑΙ Η BLACKDOVE ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ LG LED SIGNAGE

Posted at 12:02h
in BUSINESS
by Soustas

Η LG Electronics (LG) έχει συνάψει παγκόσμια συνεργασία με την Blackdove, που εδρεύει στις ΗΠΑ, για να προσφέρει απρόσκοπτες εμπειρίες ψηφιακής τέχνης στις προηγμένες digital signage οθόνες της LG. Ενσωματώνοντας λογισμικό και επιλεγμένη τέχνη από την ψηφιακή γκαλερί Blackdove και την πλατφόρμα NFT (non-fungible token), η προσαρμόσιμη οθόνη υψηλής ποιότητας της LG θα προσφέρει έναν βολικό τρόπο προβολής ψηφιακής τέχνης, το οποίο και βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής της παγκόσμιας αγοράς τέχνης.

Minimal home interior 3d rendering with beach and sea view.

Modern and minimalist apartment interior. Living room with 8K TV flat screen wall-mounted. Modern furniture. 3d renderings.

Οι ζωντανές ψηφιακές οθόνες της LG είναι ένας εξαιρετικός καμβάς για εικαστικές εγκαταστάσεις (art installations), καθώς και η τέλεια προσθήκη σε εταιρικά λόμπι, γκαλερί, πολυτελείς κατοικίες και αμέτρητους άλλους δημόσιους χώρους. Η LG LED signage προσφέρει εξαιρετική ευελιξία, modular σχεδιασμό με ευκολία στην εγκατάσταση που μπορεί να διευρυνθεί και κορυφαία ποιότητα εικόνας με αναλύση από Full HD (1.920 x 1.080) έως 8K (7.680 x 4.320).

 

Διαθέσιμο στις αγορές παγκοσμίως από αυτό το τρίμηνο, το λογισμικό επιμέλειας της Blackdove μπορεί να συνδυαστεί με τα προϊόντα LG LED signage, συμπεριλαμβανομένων των LG MAGNIT, LG LED Block, LED All-in-One και τις fine-pitch LED signage ώστε να προσφέρουν την ατελείωτη βιβλιοθήκης με έργα ψηφιακής τέχνης της γκαλερί. Επιμελημένη από την ομάδα του Blackdove, η επιλογή έργων τέχνης από σύγχρονους καλλιτέχνες όπως ο Jonathan McCabe, ο Kenneth Wayne, η Meghan Cheng, ο Franck Lefebvre και ο Jamie Scott περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και στυλ τόσο για νέους όσο και για έμπειρους λάτρεις της ψηφιακής τέχνης.

 

«Η LG είναι στην ευχάριστη θέση να συνεργαστεί με την Blackdove, καθώς αυτή η συνεργασία μας επιτρέπει να προσελκύσουμε τους πελάτες της LED signage με ένα πλεονέκτημα που είναι μοναδικό για την LG», δήλωσε ο Paik Ki-mun, ανώτερος αντιπρόεδρος και επικεφαλής της επιχειρηματικής μονάδας Information Display της LG Business Solutions Company.  «Η επιλογή να μετατρέψουμε τις LG LED signage σε ψηφιακούς καμβάδες σε χώρους όπως πολυτελείς κατοικίες, εταιρικά λόμπι, νοσοκομεία και καταστήματα λιανικής είναι κάτι στο οποίο πιστεύουμε ότι το κοινό θα έχει πολύ θετική αντίδραση».

 

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που επιλέξαμε έναν τόσο εξαιρετικό συνεργάτη όπως η LG», δήλωσε ο Marc Billings, Διευθύνων Σύμβουλος της Blackdove. «Η ψηφιακή τέχνη είναι η πρώτη μορφή τέχνης στην ιστορία που μπορεί να βιωθεί στον τόπο δημιουργίας της από ολόκληρο τον κόσμο σε μια στιγμή, δίνοντάς της καθολική απήχηση. Αυτό καθιστά δυνατή μια εκθετική αύξηση τόσο της ποσότητας όσο και της ποικιλίας της τέχνης, καθώς και ένα δρόμο προς καθολική πρόσβαση σε προσιτή απόλαυση και ιδιοκτησία τέχνης».

Πηγή