Τεχνολογία

Η Lenovo παρουσιάζει Intelligent Solutions & Συνεργασίες στο Transform 2.0




15 Sep Η Lenovo παρουσιάζει Intelligent Solutions & Συνεργασίες στο Transform 2.0

Posted at 09:57h
in BUSINESS
by Soustas

Σήμερα στο Transform 2.0, η Lenovo ανακοίνωσε μια σειρά από νέα προϊόντα, συνεργασίες και λύσεις σχεδιασμένες για business πελάτες, που έρχονται να ενισχύσουν τη συνεχιζόμενη στρατηγική Intelligent Transformation της εταιρείας. Η στρατηγική αντικατοπτρίζει τη μοναδική προοπτική της Lenovo στην παροχή λύσεων end-to-end, με έξυπνες λειτουργίες που μετασχηματίζουν τις επιχειρήσεις και βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

Το Intelligent Transformation θα επανεξετάσει και θα αναδιαρθρώσει πλήρως συστήματα παραγωγής, διαχείρισης και διακυβέρνησης παγκοσμίως. Βασίζεται σε αναδυόμενες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης, της επαυξημένης πραγματικότητας, του ΙοΤ, του blockchain και του 5G connectivity. Η Lenovo υπερέχει σε αυτές τις ικανότητες – που βασίζονται στο cloud, διανέμονται μέσω υποδομής και δικτύων και είναι διαθέσιμες σε συσκευές.

Οι σημερινές ανακοινώσεις ανταποκρίνονται στην τάση για νέες συσκευές και υπολογιστές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών και των καταναλωτών, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των δεδομένων, του cloud computing και του machine learning.

Ο Yang Yuanqing, Διευθύνων Σύμβουλος της Lenovo, δήλωσε: «Σήμερα, μοιραζόμαστε κορυφαίες εταιρικές συνεργασίες και ανακοινώνουμε νέα προϊόντα, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή μας στην αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων της Έξυπνου Μετασχηματισμού. Από το μεγαλύτερο χαρτοφυλάκιο συσκευών στον κόσμο, το γεγονός ότι είμαστε ηγέτες στην κατηγορία των data centers, τα vertical solution που βασίζονται σε αλγορίθμους, σε συνδυασμό με τις ισχυρές συνεργασίες που έχει δημιουργήσει η Lenovo εδώ και δεκαετίες, έχουμε ένα  ολοκληρωμένο playbook για έξυπνο μετασχηματισμό. Η Lenovo είναι έτοιμη για το μέλλον, ενώ είμαστε βασικός συνεργάτης που συμβάλλει στον Έξυπνο Μετασχηματισμό εταιρειών, σε όλον τον κόσμο κάθε μέρα».

Οι καινοτομίες που συμβαίνουν στη Lenovo δημιουργούν τη δυνατότητα και την υπολογιστική ισχύ για τις συνδέσεις που αλλάζουν τις επιχειρήσεις και την κοινωνία.

Η ομάδα Data Center (DCG) της Lenovo ανακοινώνει στρατηγική συνεργασία

Οι επιχειρηματικές αποφάσεις και οι εταιρικές σχέσεις της Lenovo συμβάλλουν στη βελτίωση της κοινωνίας τόσο του σήμερα όσο και του αύριο, με στόχο την ενδυνάμωση των πελατών και των συνεργατών της για την προσαρμογή, την εξέλιξη και τους τρόπους αντιμετώπισης των  σημερινών οικονομικών συνθήκων, καθώς μετασχηματίζουν τις επιχειρήσεις τους. Σήμερα, η Lenovo ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με τη NetApp (NASDAQ: NTAP), τον ηγέτη για το hybrid cloud. Η παγκόσμια αυτή στρατηγική συνεργασία πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, θα βοηθήσει τους πελάτες να εκσυγχρονίσουν τα IT Architectures που διαθέτουν και να επιταχύνουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Αξιοποιώντας τις δυνάμεις και των δύο εταιρειών, η Lenovo και η NetApp θα αναπτύξουν νέα προϊόντα και λύσεις flash storage υψηλής απόδοσης επόμενης γενιάς, καθώς και λύσεις που θα κυμαίνονται από τα πιο απλά έως τα πιο σύνθετα θέματα του cloud. Η συνεργασία περιλαμβάνει μια νέα κοινοπραξία στην Κίνα για την παροχή λύσεων όσον αφορά την ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά αποθήκευσης και δεδομένων στον κόσμο. Διαβάστε περισσότερα για τις ειδήσεις εδώ.

Ο Kirk Skaugen, Executive Vice President της Lenovo και Πρόεδρος του Data Center Group, δήλωσε: «Η Lenovo συνεχίζει να φέρνει την καινοτομία στην αγορά των Data Centres, με πελατοκεντρικες λύσεις. Η σημερινή ανακοίνωση με την NetApp αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα διαχείρισης και αποθήκευσης δεδομένων για τους πελάτες μας. Η legacy-free προσέγγισή μας στην ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών data centre, μας δίνει τη δυνατότητα να εργαζόμαστε με τους καλύτερους συνεργάτες του κλάδου για να προσφέρουμε τις σωστές τεχνολογικές λύσεις για τους πελάτες μας, όσο αυτοί πραγματοποιούν το δικό τους Έξυπνο Μετασχηματισμό».

Το Intelligent Device Group της Lenovo (IDG) ανακοινώνει λύσεις για την ασφάλεια και τη διαχείριση λογισμικού

Σήμερα, η Lenovo ανακοίνωσε το ThinkShield, μια νέα προσέγγιση για τη διασφάλιση συσκευών καθ ‘όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Επειδή οι εταιρείες χρειάζονται περισσότερο από ποτέ για να προστατεύσουν ευαίσθητα δεδομένα, το ThinkShield διαθέτει μια σειρά τεχνολογιών και ελέγχων, από το BIOS και το firmware για έλεγχο ταυτότητας και τη διαχείριση physical/virtual endpoints έως κλείστρα για τις κάμερες των υπολογιστών και αναγνώστες δακτυλικών αποτυπωμάτων για τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού. Με συνεργάτες όπως τους Intel, MobileIron και Absolute, η Lenovo δίνει στους χρήστες και τους επαγγελματίες περισσότερους τρόπους να διατηρούν τα δεδομένα τους ασφαλή.

Ο Tom Garrison, Vice President, Client Computing Group and General Manager, Desktop, Commercial & Channel (DCC) της Intel, δήλωσε ότι “η Intel και η Lenovo έχουν μια μακρόχρονη συνεργασία για την προώθηση της καινοτομίας στην πλατφόρμα Intel® vPro ™ σε καίρια θέματα για τις επιχειρήσεις, όπως η ασφάλεια. Το Lenovo ThinkShield πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα με λειτουργίες όπως το Transparent Supply Chain και τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών επιπέδων, καθιστώντας το μια ισχυρή λύση την προστασία του σημερινού σύγχρονου επαγγελματία. ”

Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν SaaS (Software as Service), με το 73% να δηλώνει ότι θα χρησιμοποιεί το cloud μέχρι και 80% έως το 20201. Επιχειρησιακές μονάδες, τμήματα εταιρειών, ομάδες και άτομα αγοράζουν SaaS για να δημιουργήσουν τις δικές τους λύσεις tech stacks, χωρίς ΙΤ. Τώρα με το Lenovo AirStack, την πρώτη στο είδος της λύση tech stack management, οι επιχειρήσεις μπορούν να ελέγχουν όλα τα stacks σε όλη την επιχείρηση, βελτιστοποιώντας την επένδυση του λογισμικού τους.

Η Lenovo παρουσίασε επίσης την τελευταία προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο φορητών υπολογιστών ThinkPad X1, το ThinkPad X1 Extreme. Ο λεπτός και ελαφρύς φορητός υπολογιστής Windows 10 έχει σχεδιαστεί για prosumers και επαγγελματίες με υψηλές ανάγκες σε υπολογιστικές επιδόσεις και είναι ο πρώτος που περιλαμβάνει NVIDIA discrete graphics. Είναι ιδανικό για απαιτητικές εργασίες σε υπολογιστική ισχύ, επεξεργασία βίντεο και φωτογραφιών, graphic rendering και εφαρμογές εικονικής και μικτής πραγματικότητας.

Προσθέτοντας στο εύρος των συσκευών και λύσεών της, η Lenovo συμβάλλει στην βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και της συνεργασίας, θέτοντας τις βάσεις ώστε οι άνθρωποι να εργάζονται πιο έξυπνα μέσω νέων, καινοτόμων τεχνολογιών. Μέσα από έξυπνα εργαλεία πληροφορικής, η Lenovo στοχεύει στην προώθηση του εμπορικού μετασχηματισμού μέσω της τεχνολογίας, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα καινοτομίες μέσω του Έξυπνου Μετασχηματισμού.

Ο Christian Teismann, Senior Vice President και General Manager, Lenovo Worldwide Enterprise Business, δήλωσε: «Οι business χρήστες σήμερα είναι συνηθισμένοι να χρησιμοποιούν εξαιρετικές τεχνολογίες στην καθημερινότητά τους και το σπίτι τους, με μοντέρνα τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές και έξυπνες συσκευές, οπότε απαιτούν το ίδιο επίπεδο τεχνολογίας και στην εργασία τους. Επιθυμούν πιο έξυπνη αλληλεπίδραση, με καλύτερες οθόνες, λειτουργίες αφής, ήχου και φωνής – όπως στο νέο ThinkPad X1 Extreme, καλύτερα εργαλεία συνεργασίας – όπως το ThinkSmart Hub, αλλά και ισχυρότερες λύσεις ασφάλειας – όπως το ThinkShield που προστατεύει τις συσκευές, την ταυτότητα και τα δεδομένα τους. Καμία άλλη εταιρεία δεν έχει την εμπειρία και το εύρος hardware, software και λύσεων για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες αυτές.»

Η ετήσια αυτή εκδήλωση συγκεντρώνει επαγγελματίες τεχνολογίας, τα τελευταία προϊόντα της Lenovo και ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από σημαντικούς ειδικούς του κλάδου, αλλά και ανθρώπους-κλειδιά που διαμορφώνουν το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης και άλλων μετασχηματιστικών τεχνολογιών. Για ενημερώσεις συνδεθείτε στο StoryHub και το Twitter.

Like this:

Like Loading…



Source link