Τεχνολογία

Η HP στη CES 2023: Ηγέτης στις υβριδικές και gaming εμπειρίες


12 Jan Η HP στη CES 2023: Ηγέτης στις υβριδικές και gaming εμπειρίες

Posted at 13:01h
in GADGET, LIFE TECH, SMARTS
by Soustas

Η HP ανακοίνωσε στη CES 2023 νέα προϊόντα και λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τις υβριδικές εμπειρίες, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν στον σημερινό ψηφιακό κόσμο.

 

“Ο υβριδικός τρόπος ζωής παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία στην προσωπική ζωή, αλλά φέρνει τις δικές του προκλήσεις, ώστε οι άνθρωποι να παραμείνουν παραγωγικοί και συνδεδεμένοι με τους άλλους”, δήλωσε ο Alex Cho, Πρόεδρος, Personal Systems της HP Inc. “Η HP απαλλάσσει τους χρήστες από τις δυσκολίες του υβριδικού τρόπου ζωής, παρέχοντας ισχυρές και κορυφαίες εμπειρίες στο οικοσύστημα και πρωτοποριακές καινοτομίες – όπως το νέο χαρτοφυλάκιο HP Dragonfly Pro για ελεύθερους επαγγελματίες, τα ασύρματα ακουστικά Poly Voyager Free 60 Series για εξαιρετικές εμπειρίες ήχου και τις οθόνες HP E-Series που βοηθούν να αυξηθεί η παραγωγικότητα – διασφαλίζοντας παράλληλα ότι θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το πιο βιώσιμο χαρτοφυλάκιο PC στον κόσμο”.

 

Ενίσχυση των ελεύθερων επαγγελματιών με το HP Dragonfly Pro

Η κοινότητα των ελεύθερων επαγγελματιών συνεχίζει να αυξάνεται και μέχρι το 2027 προβλέπεται ότι θα αποτελούν πάνω από το 50% του συνολικού εργατικού δυναμικού των ΗΠΑ.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η HP παρουσιάζει το βραβευμένο Dragonfly για όσους επιθυμούν αναβαθμισμένες εμπειρίες στην υβριδική τους ζωή. Αυτή η ομάδα καταναλωτών αναζητά τεχνολογία με την απαιτούμενη ισχύ για multitasking και βαρύ φόρτο εργασίας σε συνδυασμό με ενσωματωμένη υποστήριξη και υπηρεσίες για μια πιο ήρεμη εργασιακή καθημερινότητα.

 

Το νέο χαρτοφυλάκιο HP Dragonfly Pro συμβάλλει στη μείωση των δυσκολιών στη ζωή των χρηστών και προσφέρει εμπειρίες που έχουν μέγιστη σημασία, όπως: ισχυρό ήχο, κάμερα και οθόνη αφής, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και, 24ωρη live υποστήριξη και υπηρεσίες concierge για αβίαστη παραγωγικότητα.

 

Ο Chromebook Dragonfly Pro έχει σχεδιαστεί για άτομα που είναι συνεχώς συνδεδεμένα στο διαδίκτυο, θέλουν μια εύχρηστη συσκευή με κορυφαία χαρακτηριστικά και σχεδιασμό και καταναλώνουν ποικίλο περιεχόμενο οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Αυτή η συσκευή 14 ιντσών έτοιμη να τα αντιμετωπίσει όλα για να έχετε την καλύτερη δυνατή επίδοση, με την πρώτη παγκοσμίως μπροστινή κάμερα 8 MP σε ένα Chromebook clamshell, μαζί με την πιο φωτεινή οθόνη αφής σε Chromebook, ώστε το περιεχόμενό σας να φαίνεται καλύτερα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ή σε μια ηλιόλουστη μέρα. Είναι επίσης πιστοποιημένο με Intel® Evo™ για γρήγορες επιδόσεις, συνδεσιμότητα και φόρτιση και επιτρέπει την απρόσκοπτη σύζευξη μεταξύ του τηλεφώνου και της συσκευής σας.

 

Ο νέος HP Dragonfly Pro σχεδιάστηκε από κοινού με την AMD χρησιμοποιώντας το πλαίσιο της προσαρμοζόμενης πλατφόρμας διαχείρισης της εταιρείας, το οποίο βελτιστοποιεί τις επιδόσεις σε πραγματικές συνθήκες παραγωγικότητας. Αυτή είναι επίσης η πρώτη συσκευή HP που διαθέτει πρόσβαση με ένα άγγιγμα στην 24ωρη live υποστήριξη concierge της HP απευθείας μέσω ενός από τα τέσσερα hot keys της συσκευής. Το πλήκτρο Control Center επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση στις πιο συνήθεις ρυθμίσεις της συσκευής, ένα πλήκτρο άμεσης πρόσβασης στην κάμερα επιτρέπει σε κάθε χρήστη να προσαρμόσει εύκολα τις ρυθμίσεις της και το τέταρτο πλήκτρο μπορεί να προσαρμοστεί από τον χρήστη για να βοηθήσει στη βελτιστοποίηση της ροής εργασίας ή στην απλή πλοήγηση.

 

Καθώς οι ελεύθεροι επαγγελματίες προσπαθούν να βρουν τρόπους να υιοθετήσουν και να ενσωματώσουν βιώσιμες πρακτικές στην εργασία τους, και οι δύο συσκευές είναι πιστοποιημένες με EPEAT® Gold στις ΗΠΑ, αξιοποιώντας ανακυκλωμένα μέταλλα και πλαστικά καθώς και ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

 

Ο HP Dragonfly Pro Chromebook είναι μια πανέμορφη συσκευή με μπροστινή  κάμερα 8 MP και εξαιρετικά φωτεινή οθόνη αφής 1.200 nit, ιδανική για βιντεοκλήσεις ή προβολή μιας ταινίας στο σκοτάδι.

 

Ο HP Dragonfly Pro έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί και να εξισορροπεί τις επιδόσεις και περιλαμβάνει HP Presence για βελτιωμένη εμπειρία ήχου και video, ώστε οι ελεύθεροι επαγγελματίες να δείχνουν και να ακούγονται πάντα με τον καλύτερο τρόπο.

 

 

Εργαστείτε ευτυχισμένοι σε ένα περιβάλλον τόσο παραγωγικό όσο το οικιακό σας setup

 

Η υβριδική εργασία ήρθε για να μείνει. Το 77% των εργαζομένων προτιμά ένα υβριδικό μοντέλο, αλλά η παραγωγικότητα σε αυτό το εργασιακό μοντέλο  έχει και προκλήσεις. Οι εργαζόμενοι διαθέτουν πλέον πιο αποδοτικούς και παραγωγικούς χώρους εργασίας στο σπίτι. Οι εργαζόμενοι θέλουν τις καλύτερες εμπειρίες στον υπολογιστή, από όπου κι αν εργάζονται, αλλά διαπιστώνουν ότι τα περισσότερα περιβάλλοντα γραφείων δεν είναι τόσο δελεαστικά λόγω της ξεπερασμένης τεχνολογίας που διαθέτουν, με αποτέλεσμα την απογοήτευση τους και την απώλεια παραγωγικότητας τους. Με τα σημερινά νέα, η HP αναβαθμίζει όλους τους χώρους εργασίας με νέες συσκευές και λύσεις, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να εργάζονται με ασφάλεια, σιγουριά και παραγωγικότητα από παντού.

 

Ο HP Dragonfly G4, σχεδιασμένος για ηγέτες εξαιρετικά προηγμένους τεχνολογικά που θέλουν το καλύτερο, είναι ο απόλυτος υπολογιστής για υβριδικό τρόπο εργασίας.

 

 

 

 

Το HP EliteBook 1040 G10 και το HP Elite x360 1040 G10, σχεδιασμένα για στελέχη επιχειρήσεων που απαιτούν υψηλές επιδόσεις, συνδεσιμότητα και ασφάλεια, είναι τα πιο προηγμένα business notebooks και business convertibles.

Ενισχυμένα από το HP Presence, ο HP Dragonfly G4, το HP EliteBook 1040 G10 και το HP Elite x360 1040 G10 προσφέρουν πιο ουσιαστικές εμπειρίες συνεργασίας με νέες διαισθητικές καινοτομίες τηλεδιάσκεψης για την υβριδική εργασία. Αυτό περιλαμβάνει:

 

MultiCamera Experience, η οποία υποστηρίζει διπλές ροές video και εναλλαγή καμερών, ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να δείχνουν τα πρόσωπά τους και ένα αντικείμενο ή έναν πίνακα ταυτόχρονα, picture-in-picture ή side-by-side. Οι νέοι υπολογιστές είναι τα πρώτα επαγγελματικά notebooks στον κόσμο που υποστηρίζουν την ταυτόχρονη χρήση δύο καμερών.
Auto Camera Select, η οποία χρησιμοποιεί έξυπνη ανίχνευση προσώπου για να αναγνωρίζει ποια κάμερα κοιτάζει ο χρήστης, ώστε να μην διακόπτεται η οπτική επαφή με τους συνομιλητές.
HP Keystone Correction, το οποίο διευκολύνει την κοινή χρήση ενός πίνακα ή ενός εγγράφου, περικόπτοντας και εξομαλύνοντας αυτόματα τις εικόνες από το feed της κάμερας με ένα μόνο click.
HP Be Right Back, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν το feed του video σε ακίνητη εικόνα χωρίς να διακόπτουν τις συσκέψεις όταν χρειάζονται ένα διάλειμμα.

 

Καθώς οι χρήστες κινούνται στη διάρκεια της ημέρας, οι νέες λειτουργίες βοηθούν στην έξυπνη βελτιστοποίηση των επιδόσεων και της κατανάλωσης ενέργειας, όπως:

 

Το Intelligent Hibernate μαθαίνει τα μοτίβα χρήσης του υπολογιστή, ώστε η συσκευή να μεταβαίνει αυτόματα σε κατάσταση αδρανοποίησης για να ελαχιστοποιήσει τη χρήση της μπαταρίας στο τέλος της εργάσιμης ημέρας. Με την πάροδο του χρόνου, ο υπολογιστής μπορεί τελικά να προβλέψει πότε ένας χρήστης χρησιμοποιεί συνήθως τη συσκευή την επόμενη ημέρα και να μεταβεί σε κατάσταση αναμονής για άμεση ενεργοποίηση.
Το Smart Sense βελτιστοποιεί τη θερμική απόδοση του υπολογιστή χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη (AI) για να μαθαίνει και να προσαρμόζεται στα μοτίβα χρήσης του υπολογιστή. Το αποτέλεσμα είναι ένα αθόρυβο και δροσερό laptop που χρησιμοποιείται με μεγαλύτερη άνεση, ενώ εξακολουθεί να παρέχει την απαιτούμενη ισχύ για την εκτέλεση της εργασίας.

 

Οι νέοι HP Dragonfly και Elite 1000 Series περιέχουν 90% ανακυκλωμένο μαγνήσιο στο περίβλημα της επιφάνειας, 5% πλαστικά που προέρχονται από τον ωκεανό στο περίβλημα των ηχείων και βιοκυκλικό περιεχόμενο, όπως χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι, για να συμβάλλουν στη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα. Όλη η εξωτερική συσκευασία των συσκευών προέρχεται από 100% βιώσιμες πηγές, είναι πιστοποιημένες με EPEAT® Gold σε 23 χώρες καθώς και με ENERGY STAR® και TCO.

 

Ο εμπλουτισμός ενός υβριδικού χώρου εργασίας στο σπίτι ή στο γραφείο προϋποθέτει την ύπαρξη των κατάλληλων εργαλείων και τεχνολογιών που αντικατοπτρίζουν τους προτιμώμενους τρόπους εργασίας. Με τη χρήση των σωστών εργαλείων, οι εργαζόμενοι μπορούν να δείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη παραγωγικότητα και άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Ολοκληρώνοντας το οικοσύστημα των υπολογιστών, η HP παρουσιάζει νέες οθόνες, εξαρτήματα και υπηρεσίες.

 

Με μεγέθη οθόνης που κυμαίνονται από 21,5 έως 44,5 ίντσες, τα HP ESeries G5 Monitors ταιριάζουν άψογα στο σπίτι ή το γραφείο με κομψά σχέδια. Η σειρά προσφέρει μια ποικιλία επιλογών που βοηθούν τους υβριδικούς εργαζόμενους να παραμένουν συγκεντρωμένοι και συνδεδεμένοι, με ανάλυση 4K σε επιλεγμένα μοντέλα, κυρτών και ultrawide monitors, 99% sRGB και ταιριαστά εξαρτήματα. Οι χρήστες μπορούν να εργάζονται άνετα με το HP Eye Ease για τη μείωση της έκθεσης στο μπλε φως, ενώ ένας αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης.  Το HP E45c G5 είναι το πρώτο παγκοσμίως super ultrawide dual QHD curved monitor 45 ιντσών για μια πιο καθηλωτική εμπειρία.  Αντικαταστήστε δύο monitors QHD 24 ιντσών με ένα τεράστιο monitor 44,5 ιντσών με τη νέα λειτουργία Virtual Dual Display. Όλα τα monitors αυτής της σειράς διαθέτουν 90% ανακυκλωμένα και ανανεώσιμα υλικά, όπως υπολείμματα  καφέ και ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Για εργαζόμενους από το σπίτι, μαθητές και χρήστες ψυχαγωγίας, τα HP M24h και M27h FHD Monitors αναβαθμίζουν τις οικιακές ρυθμίσεις με βελτιωμένη εργονομία ώστε οι χρήστες να βρίσκουν την ιδανική στάση και γωνία θέασης, και να αισθάνονται πάντα καλά. Είναι επίσης η πρώτη σειρά monitors στον κόσμο με οδηγό άνετης ρύθμισης μέσω του ενσωματωμένου λογισμικού οθόνης.

Τα  HP E–Series G5 Monitors ανεβάζουν την παραγωγικότητα στο επόμενο επίπεδο με μεγάλα μεγέθη οθόνης, υψηλές αναλύσεις και βελτιωμένη άνεση, ενώ παράλληλα είναι σχεδιασμένα για βιωσιμότητα.
Το HP E45c G5 Curved Monitor είναι ένα super ultrawide dual QHD monitor 45 ιντσών που προσφέρει απίστευτο immersion και εκτεταμένη ευελιξία.
Ta  HP M– Series FHD Monitors είναι η πρώτη σειρά οθονών στον κόσμο με οδηγό άνετης ρύθμισης μέσω ενσωματωμένου λογισμικού οθόνης.

 

Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας ήχου της Poly, η HP παρουσίασε τη σειρά ασύρματων ακουστικών Poly Voyager Free 60 Series για έναν υβριδικό τρόπο ζωής. Είτε συμμετέχετε σε μια τηλεδιάσκεψη είτε ακούτε τις αγαπημένες σας επιτυχίες, τα Poly Voyager Free 60 Series παρέχουν έως και πέντε ώρες ομιλίας με προσαρμοστική ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC) και τεχνολογία WindSmart για να αποκλείετε τους ενοχλητικούς θορύβους από το εξωτερικό περιβάλλον. Η τυπική έκδοση περιλαμβάνει μια θήκη φόρτισης που προσφέρει 10 επιπλέον ώρες χρόνου ομιλίας, ενώ τα Poly Voyager Free 60+ συνοδεύονται από μια έξυπνη θήκη φόρτισης. Η έξυπνη θήκη φόρτισης διαθέτει οθόνη αφής OLED με εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες έντασης ήχου και σίγασης και γρήγορη εικόνα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της κατάστασης κλήσεων, καθώς και αναλογική είσοδο 3,5 mm, ιδανική για συστήματα ψυχαγωγίας εν πτήσει. Τα ασύρματα ακουστικά διατίθενται σε χρώμα carbon black ή white sand και διαθέτουν κομψή, μοντέρνα σχεδίαση για άνεση και ευελιξία όλη την ημέρα. Με την εφαρμογή Poly Lens Mobile App, οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύουν τις ρυθμίσεις της συσκευής Poly, ενώ οι ομάδες πληροφορικής μπορούν να διαχειρίζονται και να λαμβάνουν πληροφορίες.

 

Η σειρά Voyager Free 60 Series έρχεται να προστεθεί στη βραβευμένη σειρά ακουστικών Bluetooth® της Poly. Τα ασύρματα ακουστικά Poly Voyager Free 60+ και η έξυπνη θήκη φόρτισης είναι τα απόλυτα επαγγελματικά ακουστικά για εργαζόμενους σε υβριδικό περιβάλλον.

 

Η webcam HP 620/625 FHD βοηθά τους χρήστες να φαίνονται και να ακούγονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. H FHD 1080p webcam πιστοποιημένη με Zoom, διαθέτει δύο μικρόφωνα με μείωση θορύβου, ρυθμιζόμενο οπτικό πεδίο και λειτουργίες video, όπως αυτόματη εστίαση, AI καδράρισμα προσώπου και βελτίωση φωτισμού φόντου. Για εύκολες, γρήγορες και ασφαλείς συνδέσεις, η κάμερα εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο δευτερολέπτων με τη συμβατότητα αναγνώρισης προσώπου Windows Hello. Η κάμερα καταγράφει κάθε γωνία με περιστροφή 360 μοιρών και κλίση 90 μοιρών για επιπλέον ευελιξία. Τα χαρακτηριστικά βιωσιμότητας περιλαμβάνουν 71% ανακυκλωμένο πλαστικό και 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Το επαναφορτιζόμενο αθόρυβο ποντίκι HP 710 επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται από όπου χρειάζεται, χάρη στο σχεδιασμό, τα αθόρυβα click  και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 90 ημέρες.  Με έξι προγραμματιζόμενα κουμπιά για προσαρμοσμένες συντομεύσεις, οι χρήστες μπορούν να μεγιστοποιήσουν τη ροή εργασίας τους και να εργαστούν απρόσκοπτα με συμβατότητα πολλαπλών λειτουργικών συστημάτων σε τρεις αποθηκευμένες συσκευές. Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από 60% ανακυκλωμένα πλαστικά. Σχεδιασμένο για το πρόγραμμα αξεσουάρ των laptops Intel® Evo™, το ποντίκι παρέχει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και αξιοπιστία όταν συνδυάζεται με laptops Intel® Evo™.

 

 

Η webcam HP 620/625 FHD παρέχει εύκολη σύνδεση με την αναγνώριση προσώπου Windows Hello.

Βρείτε την ελευθερία να εργάζεστε από όπου και όπως θέλετε με το επαναφορτιζόμενο αθόρυβο ποντίκι HP 710. Οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν παραγωγικοί χάρη στα προγραμματιζόμενα κουμπιά, τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 90 ημέρες και την αμφιδέξια σχεδίαση.

 

 

Οι υπηρεσίες HP Carbon Neutral Computing βοηθούν τις επιχειρήσεις να οδηγηθούν σε ένα μέλλον με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα με δύο επιλογές αντιστάθμισης του αποτυπώματος των επιλέξιμων επαγγελματικών υπολογιστών HP. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν να αντισταθμίσουν τον άνθρακα που εκπέμπεται κατά την παραγωγή και την παράδοση του συστήματος ή μέσω ολόκληρου του κύκλου ζωής της συσκευής, ώστε οι υπολογιστές τους να παραμένουν ουδέτεροι ως προς τον άνθρακα μέχρι το τέλος της χρήσης τους.  Η HP ενσωματώνει υψηλής ποιότητας αντισταθμίσεις άνθρακα σε κάθε συσκευή, από την κατασκευή του προϊόντος έως την καθημερινή χρήση του, για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιταχύνουν τους στόχους τους για ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα. Η HP προσφέρει επίσης στους πελάτες της την  Έκθεση Sustainability Benefit  που αποτυπώνει εύκολα τον βιώσιμο αντίκτυπο του ουδέτερου ως προς τον άνθρακα εξοπλισμού PC της HP.

 

Καινοτομία στη βιωσιμότητα με μοναδικά υλικά για τα νέα Consumer PCs της HP

 

Από το 2019, η εταιρεία έχει χρησιμοποιήσει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο κιλά ανακυκλωμένων υλικών.  Επεκτείνοντας περαιτέρω το πιο βιώσιμο χαρτοφυλάκιο Η/Υ στον κόσμο, η εταιρεία εισάγει νέα προϊόντα και συσκευασίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την ενεργοποίηση ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος.

 

Τα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τη βιωσιμότητα πρέπει να είναι προσιτά σε όλους, γι’ αυτό και η HP παρουσιάζει εξαιρετικά καινοτόμα και μοναδικά προϊόντα στις νέες καταναλωτικές συσκευές της. Οι HP 14 και 15.6 inch Laptop PCs είναι διαθέσιμοι είτε με επεξεργαστές Intel είτε με επεξεργαστές AMD, και ο όμορφος συμπαγής σχεδιασμός τους είναι κατασκευασμένος από πλαστικά που προέρχονται από τον ωκεανό, ανακυκλωμένα πλαστικά, καθώς και ανακυκλωμένα μέταλλα. Ο HP 14 inch Laptop PCEco Edition πηγαίνει τη βιωσιμότητα στο επόμενο επίπεδο, με έως και 25% του προϊόντος να αξιοποιεί ανακυκλωμένα πλαστικά.  Στο κάτω κάλυμμα της συσκευής ενσωματώθηκε βιοκυκλικό περιεχόμενο, όπως χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι, ενώ η συσκευή αυτή θα διαθέτει επίσης συσκευασία που είναι 100% βιώσιμης προέλευσης και ανακυκλώσιμη.  Όλα τα νέα καταναλωτικά notebooks είναι πιστοποιημένα με ENERGY STAR® και EPEAT® Silver, ενώ η έκδοση Eco Edition είναι πιστοποιημένη με EPEAT Gold®.

Voyager Free 60+ Carbon Black Floating USB-C with Smart Case

Οι HP 24 and 27 inch AllInOne PCs χρησιμοποιούν επίσης μοναδικά υλικά για τη δημιουργία του καινοτόμου πλαισίου, καθιστώντας τους την πιο βιώσιμη All-in-One πρόταση της HP.  Πρόκειται για το πρώτο PC στον κόσμο με ανακυκλωμένα υπολείμματα καφέ, τα οποία χρησιμοποιούνται ως κηλίδες στο φινίρισμα του PC.  Περισσότερο από το 40% του περιβλήματος αυτού του All-In-One περιέχει ανακυκλωμένα πλαστικά, 75% ανακυκλωμένο αλουμίνιο χρησιμοποιείται στη βάση του βραχίονα και 100% ανακυκλωμένος πολυεστέρας χρησιμοποιείται στη βάση του stand.  Το All-In-One είναι πιστοποιημένο με ENERGY STAR® και EPEAT® Gold.  Η βιωσιμότητά του ξεπερνά την ίδια τη συσκευή: η συσκευασία του κουτιού που προέρχεται από 100% βιώσιμη και ανακυκλώσιμη πηγή έχει μειωθεί σε μέγεθος κατά 62%, γεγονός που επιτρέπει έως και 66% περισσότερες μονάδες ανά παλέτα, μειώνοντας το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα.

 

Όταν τελειώσετε με τη συσκευή, το HP Planet Partners βοηθά στην επαναχρησιμοποίησή τους ή στην ανακύκλωσή τους.

 

Το HP 14 inch Laptop PC Eco Edition είναι κατασκευασμένο με έως και 25% ανακυκλωμένα υλικά, συμπεριλαμβανομένου βιοκυκλικού περιεχομένου, όπως μαγειρικό λάδι, καθώς και ανακυκλωμένα πλαστικά.

 

Ο HP 27 inch All–in–One PC είναι η πιο βιώσιμη all–in–one προσφορά της HP, με ανακυκλωμένα υπολείμματα καφέ ως σχεδιαστικό χαρακτηριστικό στο φινίρισμα της συσκευής.

Το OMEN Gaming συμπεριλαμβάνεται στο Cloud

 

Με την παγκόσμια βιομηχανία gaming να συνεχίζει να αυξάνεται, η HP εισάγει το cloud gaming μέσω του OMEN Gaming Hub και είναι ο πρώτος κατασκευαστής Windows PC με ενσωματωμένη λύση NVIDIA GeForce NOW. Αυτή η τεράστια προσθήκη δίνει στους gamers όλου του κόσμου πρόσβαση σε πάνω από 1.450 τίτλους, από AAA έως indie, μέσα από μια κορυφαία υπηρεσία cloud gaming, ανεξάρτητα από τον υπολογιστή στον οποίο παίζουν. Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα πρόσβασης σε τοπικά παιχνίδια με το My Games και το OMEN Optimizer, οι gamers έχουν ευκολότερη πρόσβαση από ποτέ για να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια με υψηλότερη ποιότητα και framerates.

Το OMEN 17 Laptop ανεβαίνει επίπεδο και γίνεται το πιο ισχυρό gaming laptop της HP με την προσθήκη του επεξεργαστή Intel® Core™ i9-13900HX 13ης γενιάς και των πιο πρόσφατων γραφικών NVIDIA® GeForce®, το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία ψύξης OMEN Tempest Cooling Technology για gaming επιπέδου desktop. Το OMEN Laptop είναι το πρώτο της HP που διαθέτει οπτικά μηχανικά πλήκτρα, τα οποία είναι 25 φορές ταχύτερα από τα παραδοσιακά πλήκτρα, εξασφαλίζοντας ότι οι παίκτες έχουν ό,τι χρειάζονται για να παίζουν με ταχύτητα τα αγαπημένα τους παιχνίδια στο σπίτι ή εν κινήσει.

Τα OMEN 40L and 45L Desktops ξεκλειδώνουν νέα επίπεδα ακραίας δυναμικής με επεξεργαστή Intel®️ Core™ i9-13900K 13ης γενιάς και NVIDIA®️ GeForce RTX™ 4090 για να επιτρέπουν λαμπερές εικόνες 4K και εκπληκτικά υψηλά FPS σε αναλύσεις που χρησιμοποιούνται για ανταγωνιστικό gaming. Όσοι επιλέξουν το 45L, θα απολαμβάνουν μεγαλύτερο περιθώριο για το overclocking του επεξεργαστή χάρη στο OMEN Cryo Chamber™, μια επαναστατική λύση ψύξης CPU που στεγάζει ένα all-in-one liquid cooler σε ξεχωριστό τμήμα στην κορυφή της θήκης. Το OMEN 25L Desktop αναβαθμίζεται επίσης με τους τελευταίους επεξεργαστές Intel®️ Core™ 13ης γενιάς για να τρέχουν τα παιχνίδια πιο γρήγορα από ποτέ.

Πηγή