Τεχνολογία

Η cyberpunk περιπέτεια Beyond a Steel Sky της Revolution Software στις κονσόλες


07 Sep Η cyberpunk περιπέτεια Beyond a Steel Sky της Revolution Software στις κονσόλες

Posted at 00:41h
in GAMES
by Soustas

Το Studio Revolution Software, δημιουργοί της δημοφιλούς σειράς Broken Sword, και η εκδοτική εταιρία Microids, ανακοίνωσαν με ενθουσιασμό ότι το Beyond a Steel Sky θα κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου για το PlayStation 5, το PlayStation 4, το Xbox Series X|S, το Xbox One και το Nintendo Switch.

 

Το Beyond a Steel Sky είναι ο πνευματικός διάδοχος του κλασσικού Beneath a Steel Sky που κυκλοφόρησε πριν από δύο δεκαετίες, από τον Charles Cecil, τον δημιουργό της σειράς Broken Sword, σε καλλιτεχνική διεύθυνση του Dave Gibbons, του θρυλικού κομίστα των Watchmen.

 

Στο Beyond a Steel Sky θα ζήσετε μια συναρπαστική ιστορία αφοσίωσης και εξιλέωσης, που διαδραματίζεται σε έναν ατμοσφαιρικό και τρομακτικό κόσμο που ελέγχεται κοινωνικά από μία AI. Τοποθετείται μία δεκαετία μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού και παρασύρει τους παίκτες ξανά στη συναρπαστική Union City – μία δυστοπική cyberpunk πολιτεία γεμάτη μυστηριώδη, διαβολικά μυστικά.

 

Με το καλλιτεχνικό στυλ του Dave Gibbons που κόβει την ανάσα, το παιχνίδι είναι μια ιδιαίτερα φιλόδοξη περιπέτεια που επαναπροσδιορίζει το είδος επιτρέποντας στον παίκτη να υπονομεύσει τον κόσμο, ο οποίος κατοικείται από χαρακτήρες που ελέγχει η AI, με ενδιαφέρουσες λύσεις σε γρίφους που προκύπτουν από τις ενέργειες τους.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά:

 

Ένας συναρπαστικός κόσμος επιστημονικής φαντασίας – Μια περιπέτεια που διαδραματίζεται σε ένα δυναμικό κόσμο, κατοικημένο από χαρακτήρες που καθοδηγούνται από ξεχωριστά κίνητρα, τα οποία ο παίκτης μπορεί να υπονομεύσει. Σε συνδυασμό με ένα ξεχωριστό εργαλείο hacking, προκύπτουν πολλαπλές λύσεις στους γρίφους που ενεργοποιούνται από τις επιλογές του παίκτη.
Μια σπουδαία ιστορία γεμάτη χιούμορ – Αποκαλύψτε σκοτεινές συνωμοσίες και εξοντώστε ένα τρομακτικό αντίπαλο σε αυτό το δραματικό, χιουμοριστικό, cyberpunk θρίλερ που εξερευνά σύγχρονα ζητήματα: τον κοινωνικό έλεγχο, την τεχνητή νοημοσύνη και την ολοκληρωτική παρακολούθηση.
Ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό στυλ που θυμίζει 3D comic book – Ένας υπέροχα λεπτομερής κόσμος που θυμίζει το στυλ των comic books, από το μυαλό του θρυλικού κομίστα Dave Gibbons.
Ευφυείς γρίφοι – Έξυπνοι γρίφοι που μπλέκονται με μια συναρπαστική, δραματική αφήγηση, για να προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία.

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανοίγω τις πύλες της Union City για ακόμα μία φορά και καλωσορίζω τους κατόχους συστημάτων ψυχαγωγίας στο Beyond a Steel sky, το οποία θα κυκλοφορήσει αυτόν τον χειμώνα», λέει ο Charles Cecil, ιδρυτής και CEO της Revolution Software. «Ήταν απόλαυση και προνόμιο που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ ξανά με τον Dave Gibbons για να φέρω των Robert Foster πίσω στη ζωή μετά από μια απουσία δύο δεκαετιών – και τι σπουδαία αλλαγή έχει υποστεί!»

 

Η Beyond a Steel Book Edition περιλαμβάνει:

Ένα αποκλειστικό Steelbook με comic artwork του Dave Gibbons
Το παιχνίδι για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ή Nintendo Switch
Το original soundtrack του παιχνιδιού (σε ψηφιακή μορφή)
Μία σελίδα με αυτοκόλλητα

Τα περιεχόμενα της Utopia Edition είναι τα εξής:

Μία ξεχωριστή συλλεκτική συσκευασία
Μία αποκλειστική λάμπα ολόγραμμα
Ένα αποκλειστικό Steelbook με comic artwork του Dave Gibbons
Ένα μίνι Artbook 50 σελίδων
Το παιχνίδι για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One ή Nintendo Switch
Το original soundtrack του παιχνιδιού (σε ψηφιακή μορφή)
5 Κάρτες διαφημιστικών ολογραμμάτων
Dog Tags (αλυσίδα και μενταγιόν)
Μία σελίδα με αυτοκόλλητα
Μία κονκάρδα από σμάλτο
2 XXL Premium αυτοκόλλητα
Like this:

Like Loading…

Πηγή