Ειδήσεις

Η Brixton ετοιμάζει μικρή ηλεκτρική μοτοσικλέτα


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022, 13:00

Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Brixton μας έχει συνηθίσει σε πολύ όμορφα vintage μοντέλα τα οποία είναι χρηστικά, ευέλικτα και πολύΗ Brixton ανήκει στο KSR Group με παρακλάδι στην Ελλάδα την KSR Hellas. οικονομικά. Έχοντας ήδη αρκετή εμπειρία στις αστικές μετακινήσεις με στιλ, η αυστριακή φίρμα προχωράει στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης καθώς όπως αποκαλύφθηκε, εξελίσσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών μοτοσικλετών.

Από τις πρώτες εικόνες σχεδίων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο η Brixton φαίνεται πως ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία και στα μελλοντικά ηλεκτρικά της μοντέλα. Η μοτοσικλέτα θυμίζει vintage μοντέλο moped της δεκαετίας του 1980 έχοντας λιτές γραμμές, μεγάλο στρογγυλό προβολέα εμπρός και ακτινωτές ζάντες.

Η σέλα είναι μόνο για έναν αναβάτη με ελατήριο από κάτω που θυμίζει το Rayburn της Brixton, ενώ το Θυμίζει περισσότερο ποδήλατο, παρά μοτοσικλέτα!πλαίσιο είναι σωληνωτό μονής ραχοκοκαλιάς. Η μπαταρία είναι τοποθετημένη στο κάτω μέρος του πλαισίου κάτι που σίγουρα θα βοηθάει στην ισορροπημένη συμπεριφορά της μοτοσικλέτας. Το τιμόνι είναι τύπου cruiser με την εμπρός ανάρτηση να αποτελείται από ένα ανεστραμμένο πιρούνι, ενώ πίσω δεν υπάρχει αμορτισέρ, τουλάχιστον στη φάση του σχεδίου.

Το ηλεκτρικό moped της Brixton αναμένεται να τοποθετηθεί στην κατηγορία των μικρών ηλεκτρικών μοτοσικλετών με απόδοση 50αριού. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό και η τελική του ταχύτητα θα είναι 45Km/h με την αυτονομία κοντά στα 60 χιλιόμετρα. Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Brixton για να δούμε πότε θα έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό σε αυτήν την vintage πρόταση στην ηλεκτροκίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό είναι το πιο στιλάτο bobber της Brixton

Η Brixton παρουσίασε το 500XC scrambler


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022, 13:00

Πηγή