Τεχνολογία

Η Binance ανανεώνει τη δέσμευσή της για την υποστήριξη των γυναικών στην τεχνολογία


06 Mar Η Binance ανανεώνει τη δέσμευσή της για την υποστήριξη των γυναικών στην τεχνολογία

Posted at 18:35h
in INTERNET, LIFE TECH
by Soustas

Πριν από την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Binance, η μεγαλύτερη εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, ανανεώνει τη δέσμευσή της να αυξήσει τον αριθμό των γυναικών που είναι ενεργές και απασχολούνται στο Web3. Μέσα από πρωτοβουλίες εκπαίδευσης και καθοδήγησης που επικεντρώνονται στις γυναίκες, η Binance μέχρι σήμερα έχει επενδύσει περισσότερα από 2 εκατομμύρια δολάρια για να υποστηρίξει τις γυναίκες σε περισσότερες από 10 χώρες σε όλο τον κόσμο και θα αυξήσει αυτές τις προσπάθειες κατά το επόμενο έτος.

 

Η Binance δεσμεύεται να δημιουργήσει και να χρηματοδοτήσει την εκπαίδευση Web3 που θα απευθύνεται στις γυναίκες

Η Binance Charity έδωσε 2 εκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση άνω των 36.000 ειδικών υποτροφιών Web3 για τις γυναίκες το 2022 και θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί μαθήματα, προγράμματα και υποτροφίες το 2023 με έμφαση στις γυναίκες και τις υποεκπροσωπούμενες κοινότητες. Με τις γυναίκες να αποτελούν μόνο το 37% των ιδιοκτητών εταιρειών κρυπτογράφησης1, η εκπαίδευση είναι το κλειδί για την ενδυνάμωση περισσότερων γυναικών, ώστε να ενταχθούν στη βιομηχανία.

Οι υποτροφίες του 2022 για τη μελέτη μαθημάτων που σχετίζονται με Blockchain και Crypto σε πανεπιστήμια, σχολεία και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς απονεμήθηκαν σε γυναίκες στη Γερμανία, τη Νιγηρία, την Κένυα, τη Βραζιλία, τη Γαλλία, τη Νότια Αφρική, την Αυστραλία και την Ουκρανία. Τιμώντας της Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Binance Charity θα κάνει επίσης μια πρόσθετη δωρεά ύψους 100.000 δολαρίων στην Υπηρεσία Καινοτομίας και Τεχνολογίας της Γεωργίας (GITA) για να υποστηρίξει την εκπαίδευση και την κατάρτιση ως προς το Web3 για τις γυναίκες. Η Binance Academy θα παρέχει εκπαιδευτικό υλικό για τα μαθήματα GITA Web3.

 

Η Binance δεσμεύεται να αυξήσει τη γυναικεία εκπροσώπηση στο εργατικό δυναμικό

Η Binance ιδρύθηκε το 2017 από την Yi He, καθιστώντας την εταιρεία μία από τις λίγες εταιρείες κρυπτογράφησης στον κόσμο διοικούμενες από γυναίκες. Λιγότερο από το 5% των ιδρυτών κορυφαίων εταιρειών κρυπτογράφησης είναι γυναίκες2. Από το 2022, μέσα σε περισσότερες από 10.000 εταιρείες3 ο αριθμός των εταιρειών κρυπτογράφισης που ιδρύθηκαν από γυναίκες ήταν περίπου 292.

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί περαιτέρω το χάσμα των φύλων, η Binance δημιούργησε την πρώτη επίσημη πρακτική άσκηση, καθώς και μεταπτυχιακά προγράμματα, τα οποία προσφέρουν μεγαλύτερη δυνατότητα καριέρας στο Crypto για μια ευρεία γκάμα ειδικοτήτων που συμπεριλαμβάνουν τις γυναίκες. Επίσης, η εταιρεία προσφέρει καθοδήγηση και συμβουλές σταδιοδρομίας σε γυναίκες μέσω προγραμμάτων γυναικείας κατάρτισης, εργαστηρίων ταλέντων, εκπαιδευτικών μαθημάτων και διαλέξεων για να μοιραστούν την εμπειρία τους στον κλάδο και τις ιδέες για το πώς να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους στο Web3.

«Ως μία από τις λίγες γυναίκες με ηγετικό ρόλο στη βιομηχανία, πιστεύω ότι έχουμε μια αποστολή μέσω της Binance Charity και της Binance Academy να βοηθήσουμε περισσότερες γυναίκες να κατανοήσουν την τεχνολογία Web3 και blockchain – τα προγράμματα εκπαίδευσης και πρακτικής άσκησης στοχεύουν στην ενδυνάμωση των νέων γυναικών, προσφέροντας γνώση και δεξιότητες που θα “ταράξουν τα νερά” της βιομηχανίας», δήλωσε η Yi He , συνιδρύτρια και επικεφαλής της Binance. «Πιστεύουμε ότι οποιοσδήποτε με καλές ιδέες μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, ανεξαρτήτως φύλου. Ελπίζουμε ότι αυτές οι δεσμεύσεις θα οδηγήσουν περισσότερες γυναίκες στην πρώτη γραμμή καινοτομίας και θα φέρουν αλλαγή στη βιομηχανία μας».

Εκτός από την παροχή δωρεάν εκπαιδευτικών πόρων αναφορικά με την κρυπτογράφηση σε περισσότερες από 30 γλώσσες στην Binance Academy, η Binance θα προσφέρει απαλλαγή από τα τέλη συναλλαγών4 μέχρι τον Μάρτιο με τον κωδικό IWD2023 και αυτό ως έναν επιπλέον τρόπο για να καλωσορίσει νέους χρήστες στο Crypto.

Πηγή