Τεχνολογία

Η Amazon συμμετέχει σε επένδυση 575 εκατ. δολαρίων στο food delivery




20 May Η Amazon συμμετέχει σε επένδυση 575 εκατ. δολαρίων στο food delivery

Posted at 15:41h
in BUSINESS
by Soustas

Επικεφαλής ενός νέου επενδυτικού γύρου στη βρετανική delivery υπηρεσία Deliveroo, ύψους 575 εκατομμυρίων δολαρίων, βρίσκεται η Amazon, με τις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην γνωστή εφαρμογή να φτάνουν, έτσι, τα 1,53 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Deliveroo είναι μια βρετανική εταιρεία που επιτρέπει στους χρήστες να παραγγέλνουν γεύματα από κοντινά εστιατόρια χρησιμοποιώντας το δικό της app. Στους ανταγωνιστές της εντός βρετανικών συνόρων εντοπίζονται οι Uber Eats και Just Eat, με την εταιρεία να δραστηριοποιείται σε ακόμη 14 αγορές, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η Αυστραλία, η Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η Deliveroo τονίζει ότι θα χρησιμοποιήσει τα νέα κεφάλαια για την ανάπτυξη της ομάδας engineering στα κεντρικά γραφεία στο Λονδίνο, επεκτείνοντας την εμβέλεια των περιοχών που καλύπτει για να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε νέους πελάτες. Ο Will Shu, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Deliveroo, δήλωσε ότι η νέα επένδυση θα προσφέρει στα εστιατόρια νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και επέκταση των δραστηριοτήτων τους.

Πηγή: epixeiro.gr

Με πληροφορίες από CNBC

Like this:

Like Loading…



Source link