Ειδήσεις

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Aladdin» είναι το πρόσωπο του vegan αρώματος του Chloé


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022, 10:41

Η Ναόμι Σκοτ, Βρετανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια που είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της από την ταινία «Aladdin» κάνει ντεμπούτο στη βιομηχανία της μόδας με τον οίκο Chloé.

 

Η ηθοποιός με καταγωγή από την Ουγκάντα και την Ινδία είναι πλέον το πρόσωπο του αρώματος Chloé Nomade Eau de Parfum Naturale. Ήδη τον επόμενο μήνα, η νέα διαφημιστική καμπάνια για το άρωμα με πρωταγωνίστρια τη Σκοτ -η οποία εξέφρασε τον ενθουσιασμό της με ανάρτηση στο Instagram- θα αποκαλυφθεί στον κόσμο.

 

Το Nomade από τον Chloé δημιουργήθηκε ως vegan επιλογή αρώματος με φυσικά συστατικά. Η Σκοτ έχει μιλήσει ανοιχτά για το εξαιρετικά ευαίσθητο δέρμα της και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, οπότε δεν είναι τυχαίο που επιλέχθηκε ως το πρόσωπο του νέου αρώματος του brand.

 

«Το brand Chloé είναι τόσο εμβληματικό και αυτό αντικατοπτρίζεται και στο άρωμα. Είναι πραγματικό ωραίο να μπορείς να συνεργάζεσαι με μια μάρκα που αγαπάς αισθητικά, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πλήρως το ήθος της» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

 

Η Ναόμι Σκοτ θα είναι η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς ανθολογίας του Netflix «Anatomy of a Scandal» μαζί με τους Σιένα Μίλερ, Μισέλ Ντόκερι και Ρούπερτ Φρεντ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022, 10:41

Πηγή