Τεχνολογία

Η νέα γενιά LG outdoor display είναι ανθεκτική στον καιρό και τις δύσκολες συνθήκες




05 Dec Η νέα γενιά LG outdoor display είναι ανθεκτική στον καιρό και τις δύσκολες συνθήκες

Posted at 19:27h
in LIFE TECH
by Soustas

 

Αθήνα, 05 Δεκεμβρίου 2019 — Η νέα οθόνη outdoor LG 55XE4F από την LG Electronics (LG) διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό που διευκολύνει την εγκατάσταση, τη συντήρηση και την προβολή. Είναι ανθεκτική σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες, διατηρώντας ταυτόχρονα την καθαρή εικόνα και τη χρηστικότητα που αποτελεί τη βάση του digital signage της LG.

 

Λεπτός σχεδιασμός και εύκολη εξατομίκευση

Μία προφανής αναβάθμιση από τις προηγούμενες οθόνες είναι το λεπτό και κομψό της σχήμα. Είτε σε κατακόρυφη είτε σε οριζόντια διάταξη, οι οθόνες με λεπτό πλαίσιο πάντα προσελκύουν τα βλέμματα. Η νέα LG 55XE4F προσαρμόζεται εύκολα σε διάφορους τύπους εγκατάστασης, με αρκετές διατάξεις και ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών. Οι οθόνες μπορούν να κρεμαστούν, να τοποθετηθούν η μία δίπλα στην άλλη ή πάνω σε μία μονή βάση.

 

Εξαιρετική ορατότητα

Η LG αντιμετωπίζει όλες τις δυσκολίες στην ορατότητα σε εξωτερικό χώρο με αυτή την οθόνη. Η φωτεινότητα των 4.000nit κάνει τις φωτογραφίες να ξεχωρίζουν ακόμα και σε μία ηλιόλουστη ημέρα, και όταν έχει συννεφιά, η λειτουργία αυτόματης φωτεινότητας εξασφαλίζει ότι η οθόνη τραβάει την προσοχή χωρίς να γίνεται εκτυφλωτική. Η τεχνολογία QWP κάνει την εικόνα καθαρή όταν κάποιος φοράει γυαλιά ηλίου με πολωμένο φακό, ενώ ο καθένας μπορεί να τη δει από όλες τις γωνίες χάρη στην τεχνολογία IPS.

 

Αξιόπιστη για εξωτερική χρήση

Η LG 55XE4F είναι πολύ ανθεκτική καθώς είναι αδιάβροχη και αντέχει στις έντονες καιρικές συνθήκες. Μπορεί να λειτουργεί σε θερμοκρασίες από -30 έως 50°C, αφήνοντας τους ιδιοκτήτες απερίσπαστους για όλο το χρόνο. Προστατεύεται από μικρούς κινδύνους όπως βρωμιά και σκόνη, μέσω μιας συμπαγούς επίστρωσης, και από μεγαλύτερους μέσω του IK10 πιστοποιημένου προστατευτικού γυαλιού. Αυτή η σειρά XE4F έχει ακόμη περισσότερες μονάδες LED, οι οποίες της επιτρέπουν να είναι πιο φωτεινή σε χαμηλότερες θερμοκρασίες και να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της.

 

Όπως όλες οι LG digital signage, έτσι και η LG 55XE4F διαθέτει εύκολο έλεγχο δεδομένων και συντήρηση. Το φιλικό προς το χρήστη σύστημα παρακολούθησης web επιτρέπει την προσαρμογή και τις διορθώσεις σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και από κινητό τηλέφωνο. Με τόσα πολλά πλεονεκτήματα και τόση ανθεκτικότητα, η οθόνη κερδίζει τις εντυπώσεις.

Like this:

Like Loading…



Source link