Διάφορα

Η κρίση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έχει ονοματεπώνυμο

 

Φαίνεται πως αυτήν την ώρα γίνεται προσπάθεια στελέχη του ΑΝΤ1 να μεταπείσουν τη Δούκισσα Νομικού να μην παραιτηθεί… Ωστόσο πιο πιθανό είναι να πεισθεί από τον ανάδρομο, αφού καλό είναι να αποφεύγονται σε τέτοιες συνθήκες σοβαρές αποφάσεις, παρά από τα επιχειρήματα που πέφτουν στο τραπέζι!

Όπως και να έχει οι ευθύνες του Γιώργου Λιάγκα, καθώς και των στελεχών του καναλιού δυο εβδομάδες μετά την έναρξη της εκπομπής είναι τεράστιες. Δεν μπορεί δηλαδή πριν 15 ημέρες να πιστεύεις ότι η ομάδα που έχεις φτιάξει για να «τρέξει» μαραθώνιο να κλατάρει τόσο γρήγορα! Κάποιοι ευθύνονται για την έλλειψη διορατικότητας, και για την κρίση που ξέσπασε, ανεξάρτητα από το αν επιστρέψει τη Δευτέρα η Νομικού, που αποκλείεται με τα μέχρι στιγμής δεδομένα του ρεπορτάζ! Δείχνει λοιπόν ότι κάποιοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους, είναι τόσο απλό!

Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο, των στελεχών του ΑΝΤ1, αλλά και του Γιώργου Λιάγκα που δεν έχει την ψυχραιμία με το καλημέρα, να κρατήσει το καράβι σε μια ρότα!

Τα νούμερα της εκπομπής μέχρι τώρα δείχνουν ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές…Αναμφισβήτητα όμως είναι νωρίς ακόμη, αφού με εξαίρεση την Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA που πάει σφαίρα, και στα νούμερα της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ έχει γίνει διόρθωση, και πιθανότητα θα ακολουθήσει κι άλλη! Που σημαίνει θέλει ψυχραιμία για να γίνουν αλλαγές…

Η εικόνα όμως της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 μετά τα σημερινά δημοσιεύματα (που ως γνωστόν δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά) έχει τραυματιστεί σοβαρά… Και αυτό δείχνει μόνο αδυναμία! Για την ακρίβεια δείχνει ότι η κατάσταση έχει ξεφύγει και κατά το κοινώς λεγόμενο είναι μπάχαλο!

The post Η κρίση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 έχει ονοματεπώνυμο appeared first on Enimerosi24.

Πηγή