Τεχνολογία

Η ιστορία ενός ιππότη: Οι THQ Nordic & Kite Games ανακοίνωσαν το The Valiant


19 May Η ιστορία ενός ιππότη: Οι THQ Nordic & Kite Games ανακοίνωσαν το The Valiant

Posted at 13:31h
in GAMES
by Soustas

«Θα προασπίζεις τις δυνάμεις της δικαιοσύνης και θα κατατροπώνεις το κακό» είναι η 10η εντολή της ιπποσύνης – κι αυτό που αποτελεί οδηγό ζωής για τον Theoderich von Akenburg, τον ήρωα της ιστορίας μας. Ένας από τους παλιούς συντρόφους του, ο Ulrich, έχει παθιαστεί να ενώσει το ραβδί του Aaron, ένα αρχαίο και μυστηριώδες αντικείμενο, κι από τότε έχει ξεκινήσει μια παράτολμη σταυροφορία στην Ευρώπη και στους Ιερούς Τόπους για να βρει τα χαμένα κομμάτια. Αν τα καταφέρει, ο κόσμος θα αντιμετωπίσει τρομερές συνέπειες. Ο Theoderich είχε ορκιστεί να μην ξαναπιάσει όπλο στα χέρια του, αλλά η ιπποσύνη τον αναγκάζει να ξεκινήσει μια ιερή αποστολή για να σταματήσει τον Ulrich, συγκεντρώνοντας δίπλα του μια σειρά από πιστούς ακόλουθους.

 

 

Το The Valiant είναι ένα action–RTS παιχνίδι με RPG στοιχεία, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει μια μοντέρνα εμπειρία στους παίκτες που αναζητούν κάτι καινούριο στο είδος. Καθώς είναι επικεντρωμένο περισσότερο στις μάχες τακτικής με μικρότερες δυνάμεις, προσφέρει στους παίκτες ένα σαρωτικό campaign με έμφαση στο σενάριο, όπου οι προκλήσεις κάθε αποστολής είναι ξεχωριστές. Οι αποφάσεις εντός και εκτός πεδίου μάχης έχουν σημασία, καθώς οι παίκτες οφείλουν να επιλέξουν τις δυνάμεις τους προσεκτικά για κάθε αποστολή (δεν θα βρείτε χτίσιμο βάσεων εδώ!), αλλά και να αποφασίσουν τις δεξιότητες και τον εξοπλισμό που θα δώσετε σε κάθε ήρωα. Με τα τρία ξεχωριστά skill trees για κάθε ήρωα, υπάρχουν πολλές επιλογές για να εξερευνήσετε ώστε να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει καλύτερα. Οι γρήγορες μάχες του Valiant, που επικεντρώνονται στις συγκρούσεις σώμα με σώμα, δημιουργούν νέες προκλήσεις ακόμα και για τους πιο βετεράνους παίκτες των RTS.

 

Το The Valiant προσφέρει επίσης δύο διαφορετικά multiplayer modes: ένα ανταγωνιστικό και ένα συνεργατικό. Αν και το campaign του παιχνιδιού είναι σχεδιασμένο ως μια single player εμπειρία, 3 φίλοι μπορούν να απολαύσουν μαζί το Last Man Standing mode και να υπερασπίσουν τα εδάφη τους ενάντια σε κύματα εχθρών, στα οποία περιλαμβάνονται mini–bosses και bosses. Η επιτυχία θα ανταμείβεται με εμπειρία ώστε ο επιλεγμένος ήρωας να κερδίζει levels και να αποκτά νέες δεξιότητες και καλύτερα στατιστικά για τις μελλοντικές προκλήσεις. Το PVP mode προσφέρει 1v1 και 1v2 σενάρια που απαρτίζονται από γρήγορες και συναρπαστικές συγκρούσεις, καθώς οι παίκτες καταλαμβάνουν σημεία ελέγχου και ενισχύουν τις δυνάμεις τους. Καθώς οι παίκτες σημειώνουν περισσότερες νίκες, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν μια μεγάλη ποικιλία οπτικών τροποποιήσεων που θα ενισχύουν τη συνολική εμπειρία του παιχνιδιού.

 

Συγκεντρώστε τις δυνάμεις σας! Έφτασε η ώρα της μάχης!

Πηγή