Ειδήσεις

Η Ελλάδα στο νέο επεισόδιο της σειράς «Κρυμμένα Θαύματα της Ευρώπης» στο Nat Geo WILD


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022, 11:03

Η φυσική ομορφιά και η άγρια ζωή της Ελλάδας, αποκαλύπτονται στο νέο επεισόδιο της σειράς-ντοκιμαντέρ «Κρυμμένα Θαύματα της Ευρώπης», που θα προβληθεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στις 19.00, στο National Geographic WILD.

Το National Geographic WILD είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Cosmote TV, Nova, Vodafone TV, Wind Vision.

Στο επεισόδιο «Ελλάδα» της σειράς-ντοκιμαντέρ «Κρυμμένα Θαύματα της Ευρώπης», θα ταξιδέψουμε με τη μοναδική τηλεοπτική αφήγηση του National Geographic WILD, από τις Κυκλάδες και τη Μήλο, στη λίμνη Κερκίνη και την οροσειρά της Πίνδου, στα πυκνά δάση της Βόρειας Ελλάδας και την Πελοπόννησο. Αρπακτικά που κρύβονται και περιμένουν να επιτεθούν σε αποδημητικά πουλιά, ένας σκορπιός που ψάχνει το άλλο του μισό και νεογέννητες φώκιες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα προς το άγνωστο. Η ηπειρωτική Ελλάδα συχνά παρομοιάζεται ως «Σερενγκέτι της Ευρώπης», ενώ οι ακτές της αποτελούν το μεγαλύτερο θαλάσσιο καταφύγιο στην Ευρώπη.

Στα νέα επεισόδια της σειράς-ντοκιμαντέρ «Κρυμμένα Θαύματα της Ευρώπης» στο National Geographic WILD, εξερευνούμε τους μοναδικούς φυσικούς θησαυρούς και την πλούσια πανίδα της Γερμανίας, της Ιβηρικής Χερσονήσου, της Πολωνίας και της Ελλάδας.

 

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022, 11:03

Πηγή