Διάφορα

Η αξιοπρόσεκτη αντοχή της Μάρας και η κατάρρευση της Σίας


… “απέναντι” στον Τσίπρα

Εντυπωσιακή ήταν η αντοχή του δελτίου ειδήσεων του STAR, σε αντίθεση με το δελτίο του ΣΚΑΙ που κατέρρευσε “απέναντι” στη συνέντευξη Τσίπρα. Κι αυτό διότι το πρώτο ήταν εκτεθειμένο περίπου 43 λεπτά, δηλαδή σχεδόν καθόλη τη διάρκεια μετάδοσης του “έπαιζε” ταυτόχρονα με τη συνέντευξη και παρόλα αυτά άντεξε σημειώνοντας αξιοπρεπέστατα νούμερα (15,8% μέσο όρο και 15,2% στα νεανικά), ενώ το δεύτερο με 27 λεπτά ταυτόχρονης μετάδοσης μόλις που κατάφερε να περάσει τη βάση σημειώνοντας 10,9% μέσο όρο και 7,6% στα νεανικά κοινά!

Και όλο αυτό αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το προφίλ των τηλεθεατών του κάθε δελτίου… Αφού θα περίμενε κανείς το κοινό του ΣΚΑΙ να παραμείνει στο δελτίο του καναλιού ως πιο δεξιόστροφο και συντηρητικό που αποστρέφεται τον Τσίπρα… Ενώ αντίθετα το STAR που έχει πιο ισορροπημένο πολιτικά δελτίο και σίγουρα περισσότερους Συριζαίους τηλεθεατές να φύγουν για τον ΑΝΤ1!

Δεν υπάρχει αμφιβολία λοιπόν ότι οι αντοχές των δυο δελτίων κατά τη διάρκεια μετάδοσης της συνέντευξης του πρωθυπουργού προδίδει σε μεγάλο βαθμό τα προτερήματα και τα ελαττώματα του καθενός. Με άλλα λόγια το STAR έχει βρει τη συνταγή, επέμεινε σε αυτήν, τη στήριξε και πέτυχε. Σε αντίθεση με τις παλινδρομήσεις του ΣΚΑΙ που αναζητά ξανά το νέο του θεματολογικό μείγμα σε ένα ομολογουμένως δύσκολο περιβάλλον, με προβληματικό lead in και προβληματικά τηλεοπτικά “προϊόντα” να το περιβάλλουν!

The post Η αξιοπρόσεκτη αντοχή της Μάρας και η κατάρρευση της Σίας appeared first on Enimerosi24.



Source link