Διάφορα

Ζευγάρι φιλιόταν σε γέφυρα και έπεσε από ύψος 15 μέτρων


Στο Περού

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές ενός ζευγαριού στο Περού που κατέληξαν σε τραγωδία όταν το ζευγάρι έπεσε στην γέφυρα.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι που φαίνεται στο βίντεο αντάλλαζε φιλιά στην γέφυρα όταν με μία απρόσεκτη κίνησή τους έπεσαν από ύψος 15 μέτρων.

Ο λόγος για την Μέιμπεθ Εσπινιόζ κι τον Χέκτορ Βιντάλ, οι οποίοι επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά από νυκτερινή έξοδο σε κέντρο διασκέδασης στην πρωτεύουσα του Περού, το Κούσκο, το περασμένο Σάββατο, όταν αποφάσισαν να κάνουν μία στάση στην γέφυρα πριν χωριστούν.

Ωστόσο μία απρόσεκτη κίνηση είχε ως αποτέλεσμα το τρυφερό σκηνικό να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Βίντεο-σοκ

Στο ανατριχιαστικό βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας το ζευγάρι διακρίνεται να στηρίζεται στο κάγκελο της γέφυρας, ενώ αγκαλιάζεται και φιλιέται.

Η 34χρονη γυναίκα σκαρφαλώνει και κάθεται στο κάγκελο τυλίγοντας τα πόδια της γύρω από τον κατά δύο χρόνια μεγαλύτερο σύντροφό της.

Ωστόσο σε ανύποπτο χρόνο, χάνει την ισορροπία της και πέφτει προς τα πίσω παρασύροντας τον αγαπημένο της.

Το ζευγάρι προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί απ’ το κάγκελο, αλλά δυστυχώς πέφτει από τη γέφυρα στον δρόμο που περνά από κάτω.

Δυστυχώς η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο σύντροφός της υπέστη κάταγμα στο κρανίο και υπέκυψε αργότερα στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ήταν και οι δύο εκπαιδευμένοι ορειβάτες κι είχαν μετακομίσει στην περιοχή της πρωτεύουσας του Περού για να εργαστούν ως ξεναγοί.

Πηγή:tanea.gr

The post Ζευγάρι φιλιόταν σε γέφυρα και έπεσε από ύψος 15 μέτρων appeared first on Enimerosi24.



Source link