Διάφορα

ΕΡΤ: Συνεχής ροή ενημέρωσης για την εισβολή στην Ουκρανία

 

Η ΕΡΤ βρίσκεται, για ακόμα μια φορά, στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Από την πρώτη στιγμή που ήχησαν οι σειρήνες πολέμου, η δημόσια τηλεόραση τροποποίησε αμέσως το πρόγραμμά της και σε συνεχή ροή μεταφέρει λεπτό προς λεπρό όλες τις εξελίξεις, με τρεις απεσταλμένους δημοσιογράφους, στην Ουκρανία.

Η Ανδριάννα Μαγγανιά από το Κίεβο, ο Γιάννης Σουλιώτης και ο Γιώργος Σιδέρης από τα ανατολικά σύνορα της χώρας καταγράφουν σε ζωντανές συνδέσεις όσα συμβαίνουν μετά τη ρωσική εισβολή.

Σε ανοιχτή γραμμή με την ΕΡΤ βρίσκονται και όλοι οι ανταποκριτές της δημόσιας τηλεόρασης στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου, μεταφέροντας όλες τις πληροφορίες και τις αντιδράσεις που συγκεντρώνουν.

Οι δημοσιογράφοι και το τεχνικό επιτελείο της δημόσιας τηλεόρασης θα συνεχίσουν να ενημερώνουν τους τηλεθεατές καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας σε συνεχή ροή με την Ουκρανία, αλλά και τα κέντρα αποφάσεων.

Η συνεχής ροή ενημέρωσης θα συνεχιστεί και μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στις 21:00, στην ΕΡΤ1. Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα παρουσιάσει στις 22:00 μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι ανταποκριτές και οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ θα δώσουν τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ειδικοί αναλυτές θα καταθέσουν τις απόψεις τους και θα κάνουν εκτιμήσεις για την κρίσιμη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αιφνίδια απόφαση του Ρώσου Προέδρου.

The post ΕΡΤ: Συνεχής ροή ενημέρωσης για την εισβολή στην Ουκρανία appeared first on Enimerosi24.

Πηγή