Ειδήσεις

Επιστολή αναγνώστη για τη χρήση της κεταμίνης


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022, 10:20

Επιστολή σχετικά με τη χρήση της κεταμίνης έστειλε αναγνώστης στη «Ζούγκλα» και στον Μάκη Τριανταφυλλόπολο, τονίζοντας πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «δεν γίνεται να μην ήταν και η ίδια χρήστης. Γνώριζε πολύ καλά πώς και πόσο πρέπει να του δώσει με πειραματικές χρήσεις και πόσο για να το σκοτώσει».

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

Κ. Τριανταφυλλόπουλε καλημέρα. Ως πρώην χρήστης special K – κεταμίνης προ 17ετίας τελευταία φορά (πριν, συγχρόνως και μετά έμπλεξα με άλλες ουσίες).

Αυτά που ακούω από χθες για την Κεταμίνη είναι μπούρδες. Δεν γίνεται να μην ήταν και η ίδια χρήστης. Για να την βρεις, πρέπει να ψάξεις σε πολλές πιάτσες. Στοιχίζει 100-140€ το γραμμάριο. Δεν γίνεται να την δώσεις σε οποιονδήποτε άλλον με το ζόρι αν δεν είσαι πρώτα έμπειρος χρήστης! Ελάχιστα παραπάνω να καπνίσεις ή να εισπνεύσεις (μυτιά, παπάκι “κόκας”)… τελείωσες! Γνώριζε πολύ καλά πώς και πόσο πρέπει να του δώσει με πειραματικές χρήσεις και πόσο για να το σκοτώσει. Μόνο αν είσαι ο ίδιος χρήστης, μπορείς να το ελέγξεις.

Τέλος, η όψη και η όλη συμπεριφορά της όλον αυτό τον καιρό μου θυμίζει τον εαυτό μου. Χλωμάδα, χαμηλή ομιλία και αποστασιοποίηση από σημαντικά γεγονότα που, ο ίδιος είχα προκαλέσει.

Ελπίζω να σας βοήθησα λίγο διότι όλο μπούρδες ακούω από χθες.

Και πάλι, καλημέρα!

Υγ. Και για να μη νομίζετε πως, σας λέω…

Ιστορίες για άγριους, παραθέτω και το χαρτί που παίρνω κάθε ΕΕ βδομάδα από τον ΟΚΑΝΑ, όπου εδώ και 9 χρόνια πηγαίνω και σταμάτησα τις σκληρές ουσίες.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022, 10:20

Πηγή