Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε εμπορική επιχείρηση


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022, 06:44

Εξιχνιάστηκε, υπόθεση κλοπής σε εμπορική επιχείρηση στο Ρέθυμνο και παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για αδικήματα που αφορούν στην κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρεθύμνου και του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης, από την αστυνομική έρευνα, προανάκριση και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της υπόθεσης κλοπής που διαπράχθηκε σε επιχείρηση στο Ρέθυμνο, οδηγήθηκαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Όπως προέκυψε ο ένας ημεδαπός, νυχτερινές ώρες της 24.08.2022 είχε διαπράξει κλοπή σε επιχείρηση αφαιρώντας διάφορα εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας πάνω από 5.000 ευρώ προκαλώντας παράλληλα φθορές και στη συνέχεια παρέδωσε τα αφαιρεθέντα αντικείμενα σε άλλον ημεδαπό.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δεύτερου ημεδαπού, βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2022, 06:44

Πηγή