Τεχνολογία

Εξέλιξε τις αισθήσεις σου με την Candy και τη Ηoover στην “Thanks to Tech” της Κωτσόβολος!




14 Nov Εξέλιξε τις αισθήσεις σου με την Candy και τη Ηoover στην “Thanks to Tech” της Κωτσόβολος!

Posted at 18:18h
in BUSINESS, EVENTS
by Soustas

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και το ραντεβού με την κορυφαία τεχνολογία συνεχίζεται! Και βέβαια η Candy και η Hoover δε θα μπορούσαν να λείψουν από την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας Thanks to Tech της Κωτσόβολος, που προσκαλεί το κοινό σε ένα ακόμα ταξίδι στο μέλλον για να «εξελίξει τις αισθήσεις», στον 4ο όροφο του The Mall Athens. Σε ένα χώρο 1.200 τ.μ. όλες οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις είναι στη διάθεση των επισκεπτών να τις ανακαλύψουν, αλλά και πλούσιες διαδράσεις θα ενισχύσουν την εμπειρία τους από τις 9 έως τις 18 Νοεμβρίου 2018.

 

Τι θα δούμε στην φετινή Thanks to Tech;

Αρχικά η Hoover θα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας για την Κουζίνα του Μέλλοντος, στην οποία θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν και να δουν στην πράξη πως θα λειτουργεί, γεμάτη με «έξυπνες» συσκευές που θα επικοινωνούν συνεχώς μαζί του.

 

 

Στη συνέχεια η Hoover θα παρουσιάσει:

 

Το Hoover TeD, έναν πρωτοποριακό ανιχνευτή λεκέδων και υφασμάτων! Το TeD είναι ένα έξυπνο αξεσουάρ για το πλύσιμο που σκανάρει τα υφάσματα που θέλουμε να πλύνουμε αναγνωρίζοντας και το υλικό κατασκευής τους (π.χ. μάλλινα, βαμβακερά, μεταξωτά) όπως και το πόσο βρώμικα είναι, και στη συνέχεια μας προτείνει το πιο κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης. Το TeD δε σταματά εκεί, αν το θέλουμε ενημερώνει αυτόματα και το εξελιγμένο πλυντήριο Hoover για το τι το… περιμένει! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το TeD στην πράξη, καθώς θα γίνονται σχετικές ζωντανές επιδείξεις.

Το πλυντήριο ρούχων AXI Direct Voice.  Με εντυπωσιακή χωρητικότητα 14 κιλών, αλλά και φωνή! Ένα πλυντήριο δηλαδή που μπορούμε να ελέγξουμε σε κάθε λειτουργία του μέσω φωνητικών εντολών. To AXI θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη καθώς θα το δει να συνομιλεί με τον χειριστή του, ακούγοντας εντολές και απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τις ανάγκες πλύσης. Και βέβαια, παρόλες τις δυνατότητές του, το AXI έχει στο μυαλό του – καθώς είναι μια πραγματικά έξυπνη συσκευή – και την κατανάλωση ρεύματος που την κρατά στο ελάχιστο. Διαθέτει σύστημα Auto-Dose που επιλέγει από μόνο του τις δοσολογίες απορρυπαντικών, ανάλογα με τον τύπο υφάσματος και τη χωρητικότητα, και διαθέτει ενεργειακή κλάση A+++ -80%, καταφέρνοντας έτσι να προσφέρει ένα κορυφαίο πακέτο ευκολίας στη χρήση, εξειδικευμένης και αποδοτικής καθαριότητας και οικονομίας.

 

 Το πλυντήριο πιάτων AXI. Που συναγωνίζεται τον «ξάδερφο» που πλένει ρούχα προσφέροντας και αυτό τεράστια χωρητικότητα, στην πράξη τη μεγαλύτερη στην αγορά, καθώς χωρά σερβίτσιο 16 ατόμων. Φυσικά είναι και αυτό πανέξυπνο και συνδέεται στο internet, για πλήρη δυνατότητα απομακρυσμένου χειρισμού, ενώ θα διατίθεται και με ενσωματωμένη κάμερα στο εσωτερικό, η οποία αναγνωρίζει αυτόματα το φορτίο, προσαρμόζοντας τις παραμέτρους πλύσης, για μέγιστη φροντίδα και οικονομία.

 

 Τις νέες ασύρματες σκούπες Hoover. Τους λείπει το καλώδιο οπότε μπορούν να φθάσουν παντού, αλλά δεν τους λείπει τίποτε άλλο! Είναι οι πρώτες κανονικού μεγέθους ασύρματες σκούπες στην αγορά και μας δίνουν ανεπανάληπτη ευελιξία και καθαριότητα.

Tι προτείνει η Candy για το σύγχρονο σπίτι:

Με τη σειρά της η Candy θα παρουσιάσει το πλυντήριο ρούχων Rapid’O. Ικανό να πλύνει τα πάντα με εξτρά προγράμματα ταχείας πλύσης και δυνατότητα ολοκλήρωσης ενός πλήρους κύκλου καθαρισμού σε μόλις 39 λεπτά. Μια συσκευή που θα αρέσει για τον πρωτότυπο σχεδιασμό της, με την πόρτα φόρτωσης να βρίσκεται πολύ ψηλά στην πρόσοψη, για φόρτωμα χωρίς κόπο!

Το πλυντήριο πιάτων Candy Brava θα δείξει πως μπορεί να χωρέσει και τα πιο μεγάλα σκεύη της κουζίνας μας, όπως ταψιά, πυρέξ και σχάρες, χάρη στη μεγαλύτερη καμπίνα της αγοράς. Και το Brava δεν μένει εδώ ž έχει WiFi για να το ελέγχουμε μέσω app, αλλά και τεχνολογία Zoom για πλύση μισού φορτίου σε 39 λεπτά.

 

Τέλος οι φούρνοι Timeless θα μας αποδείξουν, ότι η προσιτή τιμή συνδυάζεται και με έλεγχο μέσω WiFi, δυνατότητα πολλών προγραμμάτων ψησίματος αλλά και με διαδικτυακές προτάσεις υπέροχων συνταγών.

Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, διαδραστικές εκδηλώσεις θα φέρουν τον επισκέπτη λίγο πιο κοντά σε μία διαφορετική διάσταση υψηλής τεχνολογίας. Ένα 360ο σημείο φωτογράφισης χαρίζει την ευκαιρία να φωτογραφίσουμε το μέλλον και να το μοιραστούμε με τους φίλους μας, ενώ οι μικροί φίλοι θα απολαύσουν τις ζωγραφιές τους σε ψηφιακό περιβάλλον. Οκτώ μοναδικά VR συστήματα περιμένουν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την εικονική πραγματικότητα. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς ένα silent party σας προσκαλεί να «ακούσετε» τη μουσική του και να ταξιδέψετε στις νότες του ,σσσς… χωρίς να σας καταλάβει κανείς!

Like this:

Like Loading…



Source link