Διάφορα

Ενωμένοι Δημοσιογράφοι – Στο ύψος των περιστάσεων


 

Με την συγκρότηση του νέου προεδρείου του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με επικεφαλής τη Μαρία Αντωνιάδου, που έγινε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια μόλις δέκα μέρες μετά τις εκλογές, ολοκληρώθηκε η φετινή εκλογική διαδικασία.
Οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» για μια ακόμη φορά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και ανταποκρίθηκαν στο μήνυμα της κάλπης.
Οι δημοσιογράφοι ανέδειξαν για τέταρτη συνεχόμενη φορά την παράταξη μας στην πρώτη θέση και μας έδωσαν εντολή να συνεχίσουμε ενωτικά τον αγώνα για ΕΔΟΕΑΠ όλων των δημοσιογράφων, για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για προάσπιση των δικαιωμάτων μας, για ένα καλύτερο αύριο για τους δημοσιογράφους και τις οικογένειες τους.
Οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» ευχαριστούν τους 955 συναδέλφους που στήριξαν με τη ψήφο τους τη παράταξη σε μια δύσκολή εκλογική μάχη, την οποία δώσαμε με αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό κόντρα σε προσωπικές επιθέσεις, διαδικτυακή λασπολογία, λεκτικό τραμπουκισμό και μεγάλα ψέματα.
Όμως το έργο και η δράση μας όλα αυτά τα χρόνια ήταν η καλύτερη απάντηση. Η νέα θητεία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αρχίζει με τη μητέρα των μαχών, την μάχη για τον ΕΔΟΕΑΠ τη Δευτέρα 24/6 στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Ενωμένες όλες οι δυνάμεις του κλάδου θα δώσουν και αυτή τη μάχη και θα νικήσουν!

The post Ενωμένοι Δημοσιογράφοι – Στο ύψος των περιστάσεων appeared first on Enimerosi24.



Source link