Ειδήσεις

Είχε γίνει ταξίδι στην Κρήτη πριν τη δολοφονία της Καρολάιν




Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 12:18

Έναν μήνα πριν από τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά κάποιος από τους δύο -ο Μπάμπης ή η Καρολάιν- ταξίδεψε στην Κρήτη για να νοικιάσει σπίτι εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης μετάβασης σε άλλη περιφέρεια. Αυτό αποκάλυψε ο Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. και επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της Αστυνομίας. 

Αρχικά, ο κ. Κατερινόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Παρασκευής, σημείωσε ότι ο 32χρονος πιλότος «είχε όλο το χρονικό περιθώριο για να καλύψει ό,τι μπορούσε να καλύψει για τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας». Επανέλαβε δε το αίτημά του για «αναπαράσταση στο χώρο του σπιτιού με την παρουσία του», αφού κάτι τέτοιο «θα έδινε πολλές απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα που ίσως προέκυπταν και επί τόπου».

Στη συνέχεια είπε πως ο ίδιος έγινε δέκτης της πληροφορίας ότι, «κάποιος από το ζευγάρι πήγε μαζί με κάποιον άλλον του άλλου φύλου στην Κρήτη για να νοικιάσει ένα σπίτι». Το εν λόγω ταξίδι έγινε 10 ή 12 Απριλίου, περίοδο που δεν μπορούσε να ταξιδέψει κανείς λόγω των περιοριστικών μέτρων που ίσχυαν για τον κορωνοϊό.

 

«Το πρόσωπο που πήγε εκεί ήταν ταραγμένο και τελικά δεν νοικιάστηκε το σπίτι», είπε ο Αθ. Κατερινόπουλος, επικαλούμενος την περιγραφή του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

«Αυτή η πληροφορία που έφτασε σε μένα, μπορεί να έφτασε και στην ΕΛ.ΑΣ. Εκτιμώ ότι όπως την έδωσε σε μένα, την έδωσε και στις Αρχές», συμπλήρωσε χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος από τους δύο βρέθηκε στην Κρήτη. «Το άτομο αυτό έχει πρόσωπο, τηλέφωνο, messenger», ανέφερε για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και σχολίασε πως «η ανάκριση είναι μυστική κι αν έχει πάει, καλώς έκανε και δεν ακούστηκε».

«Το να φτάσει κάποιος εκεί και τόσο μακριά, καταδεικνύει το πρόβλημα στη σχέση», εκτίμησε, τονίζοντας πως «θα πρέπει να εξεταστεί το στοιχείο, αφού δεν ξέρουμε που θα οδηγήσει».


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, 12:18



Source link