Διάφορα

Είναι ΣΥΡΙΖΑ η Τρέμη;


 

Όλοι σήμερα μιλούν για την Ολγα Τρέμη και τη συνέντευξη που πήρε από τον Κωστή Χατζηδάκη… Κι αυτό διότι ήταν μια δύσκολη στιγμή για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ και υπουργό Ενέργειας. Η Ολγα Τρέμη λειτούργησε αυστηρά δημοσιογραφικά, αδιαφορώντας ότι είναι στην ΕΡΤ (και οφείλει να προστατεύσει την πλειοψηφία με κοινοβουλευτικούς όρους).

Στρίμωξε με τις ερωτήσεις της τον υπουργό για τα 800 ευρώ ημερησίως σε ιδιωτικές κλινικές (για τον κορωνοιό) και τον έφερε σε τόσο δύσκολη θέση που αναγκάστηκε να παρέμβει ο Ηλίας Κανέλλης – ομολογουμένως άγαρμπα, στήνοντας εναν τηλεοπτικό καβγά με τον δημοσιογράφο του “Θέματος” Γιάννη Μακρυγιάννη, λειτουργώντας ως ασπίδα προστασίας! Η συζήτηση όμως ξέφυγε, διότι ο ένας μιλούσε επάνω στον άλλον… έλεγαν οτι η Τρέμη δεν χρειάζεται συνήγορο ή δεν μπορεί να κατηγορηθεί ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ… και κάπως έτσι η μπάλα βρέθηκε στην κερκίδα!

Λίγο πριν ο Κωστής Χατζηδάκης είχε έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όταν ατυχώς επικαλέστηκε την Ευρώπη, λέγοντας ότι ο μέσος όρος στην ΕΕ είναι 2.000 ευρώ, για να του απαντήσει η Ολγα Τρέμη “Μα δεν παίρνουν τους ίδιους μισθούς”… Ο υπουργός κόμπιασε και δεν είχε τι να πει…

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ εδώ

The post Είναι ΣΥΡΙΖΑ η Τρέμη; appeared first on Enimerosi24.



Source link