Τεχνολογία

Δύο νέα μοντέλα της σειρά Philips Evnia


12 May Δύο νέα μοντέλα της σειρά Philips Evnia

Posted at 10:35h
in HARDWARE, PC
by Soustas

Η βιομηχανία του gaming διανύει μια χρυσή εποχή, με άτομα όλων των ηλικιών σε κάθε γωνιά του κόσμου να απολαμβάνουν την καθηλωτική εμπειρία που έχουν δημιουργήσει οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Από τις 15 Μαΐου θα διατίθενται στην αγορά δύο νέες οθόνες Evnia, η Philips Evnia 25M2N3200W και η Philips Evnia 25M2N5200P. Πιστές στη φιλοσοφία “gaming for all” της σειράς Evnia, οι νέες οθόνες προσφέρουν τον ιδανικό συνδυασμό γρήγορης δράσης, καθηλωτικής θέασης και φυσικής άνεσης, καλώντας gamers όλων των κατηγοριών να απολαύσουν στο μέγιστο την κάθε στιγμή παιχνιδιού.

Βασικά χαρακτηριστικά των νέων οθονών Philips Evnia

Εκρηκτικός ρυθμός ανανέωσης 240 Hz (25M2N3200W) ή 280 Hz (25M2N5200P)
Fast VA και IPS panels με ιδιαίτερα χαμηλούς χρόνους απόκρισης που φθάνουν το 1ms GtG
Χαμηλή καθυστέρηση εισόδου για μια ομαλή, γρήγορη εμπειρία gaming
Λειτουργίες SmartImage HDR που επιτυγχάνουν το βέλτιστο σε χρώμα, φωτεινότητα και αντίθεση, ανά πάσα στιγμή του παιχνιδιού (25M2N5200P)
Εργονομική βάση (με ρυθμίσεις για ύψος, κλίση και περιστροφή) για μέγιστη οπτική άνεση
Λειτουργία LowBlue και τεχνολογία Flicker-free που μειώνουν την καταπόνηση των ματιών

«Η σειρά Philips Evnia αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους τους gamers που θέλουν μια προσιτή, διασκεδαστική εμπειρία η οποία θα ανταποκρίνεται και θα ικανοποιεί όλα τα διαφορετικά γούστα και προτιμήσεις τους. Και οι δύο οθόνες, η Philips Evnia 25M2N3200W και η Philips Evnia 25M2N5200P, προσφέρουν όλα όσα αναζητούν αυτοί οι gamers, δηλαδή ταχύτατες επιδόσεις, εκπληκτική εικόνα και εργονομική άνεση.» – δήλωσε η Global Marketing Lead της Philips Monitors and IT Accessories, Xeni Bairaktari.

Πλούσια, καινοτόμα χαρακτηριστικά που προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία gaming

Τα παιχνίδια που παίζουμε σήμερα έχουν γίνει πιο συναρπαστικά από ποτέ – υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι μπορεί να τα υποστηρίξει η οθόνη μας. Με τις οθόνες Philips Evnia 25M2N3200W και Philips Evnia 25M2N5200P, οι παίκτες έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ότι κάθε στιγμή παιχνιδιού θα είναι τόσο ομαλή, γρήγορη και ικανοποιητική όσο η προηγούμενη. Με ρυθμούς ανανέωσης 240 Hz και 280 Hz αντίστοιχα, ακόμη και οι πιο έντονες σκηνές δράσης παραμένουν ταχύτατες με εξαιρετικά ομαλές μεταβάσεις και πιο ευκρινή και ακριβή γραφικά, χωρίς καθόλου τρεμόπαιγμα και θολότητα (juddering and ghosting), επιτρέποντας στους παίκτες να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το παιγνίδι. Σε συνδυασμό με τη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και τον ταχύτατο χρόνο απόκρισης 0.5 ms MPRT ακόμη και τα πιο γρήγορα, ευαίσθητα στην ανταπόκριση παιχνίδια θα είναι πιο συναρπαστικά από ποτέ. Η Philips Evnia 25M2N5200P διαθέτει επίσης θύρα USB καθώς και μια σειρά πρακτικών On-Screen Display (ενδείξεις επί της οθόνης) χαρακτηριστικών όπως MBR Sync, DarkBoost, και Smart Crosshair, παρέχοντας μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εμπειρία gaming.

Απαράμιλλη εμπειρία θέασης

Όπως θα επιβεβαιώσει o κάθε gamer, η βέλτιστη οπτική απόδοση είναι απαραίτητη για να απολαύσεις ένα παιχνίδι. Η Philips Evnia 25M2N3200W και η Philips Evnia 25M2N5200P δεν απογοητεύουν ούτε σ’ αυτό τον τομέα. Εξοπλισμένες αντίστοιχα με ταχύτατα πάνελ VA LED και IPS, και οι δύο με ανάλυση 16:9 Full HD και εξαιρετικά ευρείες γωνίες προβολής 178/178 μοίρες, οι νέες οθόνες προσφέρουν εξαιρετικά ευκρινείς εικόνες με ζωντανά χρώματα που όχι μόνο βελτιώνουν κάθε στιγμή παιχνιδιού αλλά είναι ιδανικές για φωτογραφίες, ταινίες και περιήγηση στο διαδίκτυο, όπως και για επαγγελματικές γραφιστικές εφαρμογές.

Όταν το παιχνίδι είναι καλό είναι δύσκολο να μην «κολλήσεις», που σημαίνει ότι η φυσική άνεση του σώματος μας πρέπει να είναι όσο καλύτερη γίνεται ακόμη και όταν παίζουμε για ώρες. Και οι δύο νέες οθόνες είναι εξοπλισμένες με σειρά εφαρμογών που είναι σχεδιασμένες να προστατεύουν και να βελτιώνουν την «καλοπέραση» του παίκτη.
Η τεχνολογίες της Philips LowBlue Mode και Flicker-Free μειώνουν την καταπόνηση και κούραση των ματιών, ενώ η εργονομική βάση CompactErgo διαθέτει ρυθμίσεις για το ύψος, την κλίση και την περιστροφή για άνετη θέαση κάθε στιγμή.

Διαθεσιμότητα Philips Evnia 25M2N3200W και 25M2N5200P

Η Philips Evnia 25M2N3200W και η Philips Evnia 25M2N5200P θα βρίσκονται στην αγορά από τα μέσα Μαΐου στην τιμή των 219,00 € και 339,00 €, αντίστοιχα.

Πηγή