Τεχνολογία

Δύο εβδομάδες γεμάτες προσφορές στο Samsung Festival του Samsung eStore


14 Jul Δύο εβδομάδες γεμάτες προσφορές στο Samsung Festival του Samsung eStore

Το Samsung Festival, η νέα προωθητική ενέργεια του Samsung eStore, ξεκίνησε, και για δύο εβδομάδες από τώρα, μέχρι και τις 24 Ιουλίου 2022, δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους Samsung προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές. Παράλληλα προσφέρει δώρα ανάλογα με την αξία των αγορών τους[1].

 

Οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν από τις αγορές τους στο Samsung eStore καθ’ όλη τη διάρκεια του Samsung Festival, με πλούσιες προφορές και δώρα ανάλογα με την αξία των αγορών, νέα προϊόντα σε δελεαστικές τιμές, ακόμα και επιστροφή χρημάτων με κάρτες Eurobank. Πιο συγκεκριμένα, με αγορές συνολικής αξίας 1.600€ και άνω, οι καταναλωτές θα λάβουν ως δώρο ένα Smart Monitor 32″ AM500N, ενώ με αγορές συνολικής αξίας από 500€ έως και 1599,99€ μπορούν να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν τα  Galaxy Buds+ σε λευκό χρώμα. Ακόμα, όσοι αγοράσουν τα Galaxy A52s, A13, A22 σε εκδόσεις 5G θα λάβουν ως δώρο το Smart Tag EI-5300 σε μαύρο χρώμα.

 

Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, αφού πέρα από τις προσφορές του Samsung Festival, σε όλο το Samsung eStore “τρέχουν” εκπτώσεις με όφελος έως και 50% σε τηλεοράσεις αλλά και προσφορές σε νέες κυκλοφορίες προϊόντων, όπως η κορυφαία σειρά smartphone Samsung Galaxy S22 series και τα  Samsung Galaxy A53 5G και Α33 5G[2]. Όσοι επιλέξουν να αγοράσουν ειδικά τα Galaxy S22, S22+ ή S22 Ultra έχουν και όφελος 100€ στα Galaxy Watch4[3].

 

Πολλές ακόμα εκπληκτικές προσφορές και σε άλλες κατηγορίες προϊόντων, όπως τα tablets, τα Galaxy Buds, οι τηλεοράσεις, τα αξεσουάρ και τα wearables, περιμένουν στο Samsung eStore.

 

Τέλος, όσοι επιλέξουν πληρωμή μέσω του Samsung eStore με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή κερδίζουν επιστροφή χρημάτων. Όλοι ωφελούνται των υπηρεσιών του Samsung eStore, όπως είναι η δωρεάν παράδοση, δυνατότητα επιστροφής προϊόντων εντός 14 ημερών, τηλεφωνική υποστήριξη 24/7 και οι υπηρεσίες Trade-In και Samsung Protect.

[1] Όλες οι προσφορές του Samsung Festival ισχύουν από 11/07 έως 24/07 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

[2] Η προσφορά ισχύει μόνο στην έκδοση 5G

[3] Η προσφορά ισχύει έως 31/07 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Πηγή