Τεχνολογία

Δωρεάν AGI DLC στο Farming Simulator 22 για την ενίσχυση της παραγωγής σιταριού


30 May Δωρεάν AGI DLC στο Farming Simulator 22 για την ενίσχυση της παραγωγής σιταριού

Posted at 12:27h
in GAMES
by Soustas

Μια νέα μάρκα, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις για τη βελτίωση του σιταριού: η εταιρεία έκδοσης και ανάπτυξης παιχνιδιών GIANTS Software μόλις κυκλοφόρησε το AGI Pack για το Farming Simulator 22. Αυτό προσφέρεται σε ψηφιακή μορφή για PC και κονσόλες – εντελώς δωρεάν. Το launch trailer επιδεικνύει τον νέο εξοπλισμό που χρησιμοποιείται για την παραγωγή και διαχείριση του σιταριού.

Ευπρόσδεκτος διανομέας για το παγκόσμιο δίκτυο σίτισης

Η AGI είναι ένας ηγετικός κατασκευαστής φορητού και σταθερού εξοπλισμού διαχείρισης, αποθήκευσης και συντήρησης του σιταριού και οι παίκτες θα αποκτήσουν μια μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού και εγκαταστάσεων υψηλής ποιότητας από αυτόν για ξεχωριστά συστήματα που απευθύνονται σε εξατομικευμένες αγορές.

«Η σημασία της αποτελεσματικής παραγωγής σιταριού είναι αδιαμφισβήτητη και είμαστε υπερήφανοι που καλωσορίζουμε έναν από τους πιο αφοσιωμένους διανομείς, την AGI, στο παγκόσμιο δίκτυο σίτισης», σχολίασε ο Martin Seidel, Account Manager της GIANTS Software. «Χαιρόμαστε που θα προσφέρουμε από κοινού στους λάτρεις του Farming Simulator καινούριο και δωρεάν περιεχόμενο για να αναβαθμίσουν την παραγωγή σιταριού στις φάρμες τους».

Παραγωγή σπόρων με κορυφαίο εξοπλισμό σιταριού

Στο δωρεάν AGI Pack περιλαμβάνονται γεωτρύπανα, ιμάντες μεταφοράς, δοχεία αποθήκευσης και κορυφαία υλικά περιποίησης του σιταριού – με το AGI STORM FX να αποτελεί το καλύτερο συστατικό του πακέτου: χρησιμοποιώντας αυτό το μηχάνημα περιποίησης των σπόρων, οι εικονικοί αγρότες προετοιμάζουν το σιτάρι για να χρησιμοποιηθεί ως σπορά – παράγοντας ως αποτέλεσμα τους δικούς τους σπόρους.

Η επεξεργασία τους με τη βοήθεια διάφορων εργαλείων της AGI, όπως η σειρά Batco και Westfield, αλλά και η αποθήκευσή τους με ασφάλεια σε δοχεία και εγκαταστάσεις της Sentinel και της Westeel, διαβεβαιώνουν πως οι φάρμες των παικτών θα αποτελέσουν άριστα παραδείγματα παραγωγής σιταριού.

Το Farming Simulator 22 διατίθεται για PC, Mac, PlayStation®5 (PS5™), Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One και Stadia. Υπάρχει διαθέσιμο και το Year 1 Season Pass, το οποίο θα διευρύνει το παιχνίδι με περισσότερο περιεχόμενο στο μέλλον. Η GIANTS Software θα συνεχίσει να προσφέρει δωρεάν περιεχόμενο, αλλά και περιεχόμενο που δημιουργούν οι ίδιοι οι χρήστες μέσω του επίσημου ModHub.

Πηγή