Τεχνολογία

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους και μη!


17 Jan Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους και μη!

Posted at 00:59h
in PHOTO, Photography
by Soustas

H φωτογραφία είναι ένα δημοφιλές χόμπι και μια δημοφιλής επιλογή καριέρας, και υπάρχουν πολλές πηγές διαθέσιμες για όσους θέλουν να δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας .

Υπάρχουν διάφοροι ιστότοποι που προσφέρουν δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια και εργαστήρια. Ορισμένες δημοφιλείς επιλογές περιλαμβάνουν:

Coursera: Αυτός ο ιστότοπος συνεργάζεται με πανεπιστήμια και οργανισμούς σε όλο τον κόσμο για να προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα σε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας.

Khan Academy: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα σε διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας. Τα μαθήματα είναι αυτορυθμιζόμενα και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από βασικές τεχνικές φωτογραφίας έως προηγμένα λογισμικά επεξεργασίας.

 

Δείτε επίσης: Ένα βιβλίο φωτογραφίας που αξίζει για την συλλογή σου!

 

Udemy: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πληρωμένων και δωρεάν μαθημάτων φωτογραφίας, συμπεριλαμβανομένων μαθημάτων για διαφορετικούς τύπους φωτογραφίας (όπως τοπίο, πορτρέτο και δράση), λογισμικό επεξεργασίας και εξοπλισμό φωτογραφικής μηχανής.

YouTube: Αυτός ο ιστότοπος είναι μια εξαιρετική πηγή για σεμινάρια και μαθήματα φωτογραφίας. Υπάρχουν αμέτρητα κανάλια αφιερωμένα στη φωτογραφία, πολλά από τα οποία προσφέρουν δωρεάν συμβουλές και κόλπα για αρχάριους.

CreativeLive: Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει δωρεάν μαθήματα ζωντανής ροής σε διάφορα θέματα φωτογραφίας, καθώς και μαθήματα επί πληρωμή με μερικούς από τους πιο καταξιωμένους φωτογράφους στον κόσμο.

Εκτός από αυτούς τους διαδικτυακούς πόρους, υπάρχουν επίσης τοπικές λέσχες φωτογραφίας, συναντήσεις και οργανώσεις που προσφέρουν δωρεάν μαθήματα και εργαστήρια στα μέλη τους. Η συμμετοχή σε μία από αυτές τις ομάδες μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό τρόπο για να μάθετε για τη φωτογραφία και να συνδεθείτε με άλλους φωτογράφους στην περιοχή σας.

Εν κατακλείδι, υπάρχουν πολλές επιλογές για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν φωτογραφία δωρεάν. Από διαδικτυακά μαθήματα μέχρι τοπικές συναντήσεις, ο καθένας μπορεί να αποκτήσει μια βαθύτερη κατανόηση της τέχνης και να βελτιώσει τις δεξιότητές του χωρίς να ξοδέψει ούτε δεκάρα.

Πηγή