Τεχνολογία

Δυναμική παρουσία της Bewise στην Beyond 4.0


03 Oct Δυναμική παρουσία της Bewise στην Beyond 4.0

Posted at 13:50h
in BUSINESS
by Soustas

. Η BEWISE έδωσε δυναμικό παρόν στη φετινή έκθεση Beyond 4.0. Η έκθεση έδωσε τη δυνατότητα να γίνουν συναντήσεις και επαφές με στελέχη του τομέα της τεχνολογίας και να συζητηθούν οι καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η BEWISE.

 

H ΒEWISE φιλοξενήθηκε στο  εκθεσιακό περίπτερο της Cisco (κτίριο 13, C30), όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις τεχνολογικών λύσεων και σύγχρονων εφαρμογών.  Επίσης, από το περίπτερο της Cisco, οι επισκέπτες μπορούσαν να συνδεθούν ζωντανά με το Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων και να παρακολουθήσουν όλες τις λύσεις που υλοποιεί το κέντρο, με τους συνεργάτες του.

 

H εξειδικευμένη ομάδα της BEWISE βοηθάει τους οργανισμούς να μεταμορφώσουν ψηφιακά τις δραστηριότητές τους και προσφέρει την λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες των πελατών της μέσα από πλήθιος εφαρμογών όπως CRM, των PowerApps, του PowerAutomate, του SharePoint και του Τeams της Microsoft. Επίσης εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα του Cyber Security, είτε αφορά την «άμυνα» ενός οργανισμό, είτε το «ηθικό hacking» για να προκύψει έπειτα η θωράκιση του οργανισμού σε νέους τρόπους επίθεσης. Ενώ τέλος παραμένει προσηλωμένη και με εξαιρετική εξειδίκευση σε λύσεις Modern Workplace & Cloud, όπως Τηλεφωνικά Κέντρα, Δίκτυα, Μετάβαση στο Cloud, M365, κλπ.

Αυτή τη στιγμή με έργα σε κλάδους όπως Retail και Shipping, συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο. Ενδεικτικά ονόματα πελατών είναι οι εταιρείες, L’OREAL HELLAS, PUBLIC, PHARMATHEN, EUROMEDICA, BERNITSAS LAW FIRM, OLYMPIA GROUP, METRO AEBE, ALUMIL, ELPEDISON, ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, LOULIS MILLS και πολλές ακόμα μεγάλες εταιρείες στην Ελλάδα.

Η BEWISE συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής και είναι Gold Partner της MICROSOFT και της DELL, καθώς και Premier Partner της CISCO.

H καινοτομία είναι το σήμα κατατεθέν της BEWISE η οποία με αξιοπιστία και ασφάλεια υλοποιεί πολλά έργα σε Δυτική Ευρώπη (Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Βέλγιο και Ιταλία).

Πηγή